jomini®
Elita
- Poruka
- 16.801
Jedan je upirao prstom u nekoga i zvao ga napolje da se šibaju. Katastrofa.Mogu misliti... Ma, šta mi nismo u stanju da "uprljamo"?

Jedan je upirao prstom u nekoga i zvao ga napolje da se šibaju. Katastrofa.Mogu misliti... Ma, šta mi nismo u stanju da "uprljamo"?
....velika lova i kompleksi iz mladosti ..........
Не постоји већа гамад од Живојиновића и власт која само рекетира тенисере и нису створили ниједан тениски центар у Србији, само пљачкају. Срђан је био иницијатор са великим донацијама Србима на Косову и у Лозници, док крме Живојиновић уз помоћ власти само пљачка..sad mu se to ulozeno vraca i tu je tachka ,kao shto je i sam rekao u jednom intervjuu da je "...Nole porodichan biznis...",nemam neko preterano mishljenje ni o Bobi pajseru ali ovaj buzdovan neotesani je dno ...............
Ma, ok... Komplekse je ostvario uspehom svoga deteta, pa može da se šepuri kao paun, ako mu se tako sviđa, a oko love neka se dogovori sa sinom, koliko mu pripada, ali šta ima da se petlja u TSS. To bi bilo isto da ja, zbog toga što mi ćerka svira violinu, hoću da budem direktor filharmonije. Mislim, stvarno...
Svako ko misli da se Jelena, Ana i mali Đokica bore na teniskim terenima na Srbiju, taj ili je iz neke vukojebine, ili je strašno glup ili je stvarno neobavešten. Oni se isključivo bore za sebe i svoj novčanik, nitko od njih ne živi u Srbiji a svima su usta puna Srbije.
Ma, ok... Komplekse je ostvario uspehom svoga deteta, pa može da se šepuri kao paun, ako mu se tako sviđa, a oko love neka se dogovori sa sinom, koliko mu pripada, ali šta ima da se petlja u TSS. To bi bilo isto da ja, zbog toga što mi ćerka svira violinu, hoću da budem direktor filharmonije. Mislim, stvarno...
Не постоји већа гамад од Живојиновића и власт која само рекетира тенисере и нису створили ниједан тениски центар у Србији, само пљачкају. Срђан је био иницијатор са великим донацијама Србима на Косову и у Лозници, док крме Живојиновић уз помоћ власти само пљачка.
Итекако се зна за Срђанов велики патриотизам и симпатије према СРСу који је такођер Ноле показао и није трајало дуго уследиле су претње од мафијашке власти према Ђоковић породици.
Не постоји већа гамад од Живојиновића и власт која само рекетира тенисере и нису створили ниједан тениски центар у Србији, само пљачкају. Срђан је био иницијатор са великим донацијама Србима на Косову и у Лозници, док крме Живојиновић уз помоћ власти само пљачка.
Итекако се зна за Срђанов велики патриотизам и симпатије према СРСу који је такођер Ноле показао и није трајало дуго уследиле су претње од мафијашке власти према Ђоковић породици.
Toplica Spasojevic
Sinonim za prevaru i lopovluk.
- Brate oces li da mi pozajmis GTA 4 za Playstation 3 kada ga predjes?
- Ocu, al da ti meni das NBA 2008.
- Obecavam, nema frke.
- Obecao si?
- Ma nisam ti ja Toplica Spasojevic. Ja kad nesto kazem, to i uradim
.jel to onaj patriotizam kad je u torontu rekao da je isto srbin ili hrvat biti kad je spiker pogreshio ili to shto svake godine letuje u hrvatskoj i promoter je njihovog "opena ",a cale mu je bilde koji je uleteo da bije komentatora u koshutnjaku koji je komentarisao Noletovu loshu igru ...................
.pa znash kako je to ,svi ga gledaju kroz sina sad bi on kao neshto da uradi i zbog vlastite sujete ,shto se tiche love oni su osigurali se do kraja zivota sad onaj drugi deo dolazi a to je moc koja je najveca droga na svetu .........
Само смрадовима као што је власт у Србији готиве мафијашког крмета Живојиновића који се напљачако и ништа није створио ниједан тениски центар у Србији.i onda je mrmot zamotao cokoldau u foliju
inace, srki bi da na celo tss dovede toplicu spasojevica. za one koji ne poznaju lik i delo :
ne to je onaj sto placa porez drugoj drzavi i hoce za dzabe plac kod hotela jugoslavija![]()
Ti probaj, sve je moguce u srbiji.
Ovaj Djokovic kako je poceo ispasce da je on izmislio tenis.
Само смрадовима као што је власт у Србији готиве мафијашког крмета Живојиновића који се напљачако и ништа није створио ниједан тениски центар у Србији.
......i sportski centar srdjan gale mushkatirovic na dorcolu ,tj. njegove terene .........![]()
Srđan Đoković
Otac Novaka Đokovića. Čovek koji je od prodavca sa Kopaonika toliko uznapredovao da sad preti najboljim sportskim komentatorima i šetka od jednog do drugog političara. Doživeo da mu sin pred punim tribinama dodeli jedno gromoglasno IZAĐI ******, pa se pokunjeno maknuo sa Noletovog meča u Beogradu
el to ovaj?
Само смрадовима као што је власт у Србији готиве мафијашког крмета Живојиновића који се напљачако и ништа није створио ниједан тениски центар у Србији.
Ama, Teodosije, ko ti kaže da neko tu gotivi Živojinovića, ali on je barem teniser.
Није лепо да лажеш. Рекао је да је грешка да је он Србин али да је то исто као и хрвати, па ништа није погрешно изјавио, покатоличени су били Срби па сад се праве да су већи католици од папе. Попиздели су покатоличени на његов коментар, као што је и мудро циљао, ко ти је крив кад ниси интелигентан..jel to onaj patriotizam kad je u torontu rekao da je isto srbin ili hrvat biti kad je spiker pogreshio ili to shto svake godine letuje u hrvatskoj i promoter je njihovog "opena ",a cale mu je bilde koji je uleteo da bije komentatora u koshutnjaku koji je komentarisao Noletovu loshu igru ...................
Крме мафијашко који ништа није постигао тениски за Србију. Њега само подржавају гамад мафијашка из власти.barem teniser, kome je u zivotu najmanje potrebno da ga neka bagra poput srdjana optuzuje za kradju.
A ti mala pokazi propusnicui za ovaj pdf,pa ne moze ovde da dodje kako ko hoce!