Politika na TV-u

nisam gledao al mi stari kaže da su rusa uhvatili u laži i neznanju

pa lijepo sam naveo link gdje možeš odgledati "čeharu" rusa i ukrajinca u hrt-ovom studiju a ostali gosti se samo pogledavaju i smješkaju :hahaha:

od 17. minute pa nadalje

:arrow:
"Otvoreno" o gasnoj krizi

824b3715ee.jpg

Građani u panici zbog nestašice gasa, vlada proglasila krizno stanje. Što redukcija plina znači građanima i velikim potrošačima? Koja su alternativna rješenja za izlaz iz gasne krize?

U emisiji Otvoreno govorili su ravnatelj Uprave za energetiku i rudarstvo, Branimir Horaček, otpravnik poslova Ruske Federacije u Hrvatskoj Boris Medvedev, Branko Radošević, Plinacro, ataše veleposlanika Ukrajine Jaroslav Simonov, savjetnik predsjednika Uprave Ine dr. Stevo Kolundžić i u Rijeci Slavko Linić, SDP.

video snimak emisije:arrow:
http://www.hrt.hr/index.php?id=48&tx_ttnews[tt_news]=26085&tx_ttnews[backPid]=38&cHash=f6e07b98eb

-----------------------------------------
obavezno pogledati:
od 17. minute velika svađa i optuživanje ruskog i ukrajinskog predstavnika u studiju HRTa
:rtfm:

od 17 do 27 minute

Poslednja izmena:
Tu emisiju sam zakačio na samom kraju, par minuta pre odjave... Nemam pojima šta je bilo, znam samo da je bila o gasu.... E sad, interesano je da pored dvadesetak lokalnih i desetak regionalnih televizija na kablovskoj, nije bila u Srbiji ni jedna emisija, otvoreni studio, o gasu....

Sloboda medija?

pa čemu raditi više emisija kad je HRTov Otvoreno to odradio profesionalno za cijeli Balkan doveli i predstavnike ukrajine i rusije u studio...dobro da se nisu potamanili međusobno :hahaha:

ko zna da je Rus bio neki mlađi.. svašta je moglo bit :mrgreen::hahaha:

sutra u
nedelju 22. februara 2009. u 21 h

u programu televizije B92

u

Utisku nedelje

1341637116484fb48946220319386795_490.jpg

gostuju:

Nenad Čanak - predsednik LSV,
Slobodan Samardžić - potpredsednik DSS,
Tomislav Nikolić - predsednik SNS.

Gledala sam malo juče radikalku na Pinku. Između ostalog uspela je da ispriča da nema vremena da se uda zbog politike, da joj je idealan muškarac u svakom pogledu Šešelj :eek:, da nije primetila da je muvaju u skupštini ali je čula da ima zainteresovanih i još gomilu nebuloza :lol: :rotf: O Tomi nije htela da priča :roll:

Aaaaaa gledala sam!!! Ko nije gledao ne zna šta je propustio. Ono ne može verodostojno da se prepriča :dash:

Uglavnom Nataša reče da može da se uda kad god poželi ali neće za dobrobit srpskog naroda koji ne bi izdržao da se ona više bavi kućom i da nađe muža a da zanemari politiku. Nema vremena za porodicu i za posao a posao je važniji i ne sme da trpi. Decu planira ali ne još!

Balavila je pet minuta o tome kako je Šešelj idealan muškarac kog bi svaka žena poželela (ostali u studiju su je malo čudno gledali).

A govorna mana tako para uši da to nije normalno. Verovatno ne ide kod logopeda pošto ni Šešelj nije išao :brus: O Tomi ne može da priča ali ne reče iz kog razloga :manikir:

Aaaaaa gledala sam!!! Ko nije gledao ne zna šta je propustio. Ono ne može verodostojno da se prepriča :dash:

Uglavnom Nataša reče da može da se uda kad god poželi ali neće za dobrobit srpskog naroda koji ne bi izdržao da se ona više bavi kućom i da nađe muža a da zanemari politiku. Nema vremena za porodicu i za posao a posao je važniji i ne sme da trpi. Decu planira ali ne još!

Balavila je pet minuta o tome kako je Šešelj idealan muškarac kog bi svaka žena poželela (ostali u studiju su je malo čudno gledali).

A govorna mana tako para uši da to nije normalno. Verovatno ne ide kod logopeda pošto ni Šešelj nije išao :brus: O Tomi ne može da priča ali ne reče iz kog razloga :manikir:
:rotf::hahaha::rotf::hahaha:

:eek: ti se šališ!?
ili?
:think:

to ne može niti istina...da neko može biti tako gloop... uf tek sad shvaćam "veličinu" njenog biračkog tela :sad2:

moje saučešće... :(

Ahahahaaaaa gledao sam ovo, nadam se da će biti na utisku nedelje:mrgreen::super:

Toma pre petnaestak minuta napao Olju da mu ne dozvoljava da priča ružno o Tadiću i da mu gasi mikrofon čim počne da ga kritikuje. Olja mrtva ladna reče da ga brani jer je mnogo zadužio :lol: Kraljica, da je nema trebalo bi je izmisliti.

Back