Politika na TV-u

• Začetnik teme Začetnik teme kyo.
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
jbote nitko s ovog foruma mi ovako nije digo živac

onaj moj post nije išao tebe klikk kao ni dosta normalnih sa tih prostora Hrvatske

al je evidentno da čim se ode istočnije il južnije u Hrvatskoj dokazivanjem za hrvatstvom raste....eto mi nemamo na zapadu i na sjeveru taj problem...znamo ko smo šta smo...i ne pravimo probleme:)

:arrow:aj sad lepo obriši taj post PUN uvreda prema meni... da ne pokupiš ban još
:idea:

il bar umetni neke simbole i brojke...nemožeš baš tako necenzurirano da psuješ:idea:

moreeeeeeeeee digo mi živac samo tako

a bio mi baš oke dan.

kasno je raport ću predat sutra kad se vrnem sa "straže" ;)

pozz

evo ja ću obrisat post koji je tebi digo živac...

eto nije ni od mene bilo lijepo i nije bilo potrebe da tako surovo napišem...
al mi je više pun kufer kako srpskih tako i HRVATSKIH fejk patriJota koji svoju prođu kako u politici tako i ovdje grade na mržnji onih "drugih"

žiškiš?

Ti češ mene ućiti zakonom i praxi :otkacio:, šta ako je neki baja napio se npr.25.6.1992 iz nekog razloga (npr. rođendan ili pogiblja nekog bližnjeg mu) otišao i minirao nekom Srbinu kuću iz čeifa ili ljutnje...i šta mi bi tj RH trebali to plaćati, ne ne, to se treba utvrditi počinitelj i kazniti

:dash::dash::dash:
ne kažem da se nije dešavalo i to...al to je više bila iznimka nego pravilo...:idea:

a ja znam šta je tebi diglo živac...što su na kraju Latinice u rubrici 15 godina Latinice pustili onu gde su Tuđmana popljuvali:mrgreen:

na you tube nema ta...(izgleda da su ove hr8atske patriJote i tu imale prste):eek:
al evo komadićak da ti još malo dignem tlak:mrgreen:
:arrow:
:eek:
eto vam patriJote...(naglasak na posljednjem videu):idea:

Latinica
Naslov epizode: Ne može se istražiti!

upravo na HRT1

Vijesti o kriminalu, korupciji i masovnim uhićenjima već dugo vremena zapljuskuju naše medije. Na temelju toga mogao bi se steći dojam da živimo u uređenoj zemlji u kojoj se reagira na svaku nezakonitost. Stvarnost, na žalost, pokazuje drukčije. Iza medijske pompe najčešće ostaju slučajevi koji se nikada neće do kraja istražiti i koji nikada neće dobiti sudski epilog. Našim političarima puna su usta poziva da "institucije pravne države odrade svoj posao", no, kako ćete vidjeti u večerašnjoj emisiji, one, po njihovom nalogu, rade upravo suprotno - ne fukcioniraju da bi štitili kriminal i korupciju.

Pitanje u TV referndumu glasi: Podržavate li političko djelovanje Milana Bandića? Ako ga podržavate nazovite broj 060/561-561, a ako ne nazovite broj 060/562-562.
Komentare, mišljenja i prijedloge možete slati SMS-om na broj 61961, objavljivat ćemo ih tijekom emisije.
Voditelj: Denis Latin
Urednik: Denis Latin

http://raspored.hrt.hr/

-----------------
ipak kreće...al sad koliko u originalu to ćemo sutra čitati u tiskanim medijima, novinama i internetu...bravo Latin SVAKA TI ČAST:worth::worth::worth:

Upravo sada na HRTu - 1.program u 20:15
Latinica
image.php

Naslov epizode: Fašizam - nova uskrsnuća

U preambuli Ustava Republike Hrvatske stoji da je Hrvatska nastala na antifašizmu, no čini se da je to samo slovo na papiru.

U stvarnosti u zadnjih osamnaest godina političke struje kao da koketiraju s ustaštvom, nema jasnog određenja spram NDH tvorevine i stalno netko ističe da to nije bila samo kvislinška tvorevina već i vjekovna težnja hrvatskog naroda.

Evo najsvježijih primjera:
:arrow:Dvanaest maturanata Srednje škole iz Makarske na kraju svog srednjoškolskog obrazovanja slikalo se za školski godišnjak pod Hilterovom svastikom, a jedan je maturant čak predlagao da Jasenovac i Gradiška Stara budu himna njihove generacije.
:arrow:Hrvatski iseljenik Josip Bašan, koji živi u Chicagu, ovog je ljeta postavio moramornu ploču s tekstom "Hrvatski vitez Jure Francetić,slava mu".
:arrow:Početkom ljeta pokop nekadašnjeg zapovjednika logora Jasenovac Dinka Šakića u ustaškoj uniformi, uz misu zahvalnicu dominikanskog svećenika Vjekoslava Lasića.
:arrow:Potom doček Zvonka Bušića, koji je u Sjedninjenim Državama proveo 32 godine u zatvoru zbog pogibije jednog policajca i ranjavanja trojice drugih prilikom otmice aviona. U zagrebačkoj zračnoj luci dočekali su ga ljudi obučeni u ustaške uniforme.
:arrow:I konačno, tu su i koncerti Marka Perkovića Thompsona na kojima se često pozdravlja ustaškim pozdravom "Za dom spremni" i ističe ustaško znakovlje. Održavanje jednog koncerta nedavno je sufinancirala zagrebačka gradska uprava, a među posjetiocima se često mogu vidjeti i hrvatski ministri.

Pitanje za gledatelje glasi: Podržavate li zabrane Thompsonovih nastupa u Istri? Ako podržavate, nazovite broj 060/561-561. Ako ne podržavate, nazovite broj 060/562-562.
Komentare, mišljenja i prijedloge možete slati SMS-om na broj 61961, objavljivat ćemo ih tijekom emisije.

-----------------------------
svaka čast Latine:super: ....da mi je znati koji će biti gosti :mrgreen:

gledajte hr8atske patriJote...a mogu i ove sr8ske:mrgreen:

nisam za zabranu koncerata koje bi odrzavao pod odredjenim uvjetima,
ne kao onaj na trgu bana jelacica...

a ono sto meni kod njega najvise smeta je to sto je tako jadan da nije u stanju doći u neku emisiju
i braniti te svoje stavove.. govoriti o tome otvoreno, nego se krije iza gostiju s koncerta...

prava ljiga...

veoma

a znaš zašto jer dva najavljena gosta koji su potvrdili svoj dolazak tik pred emisiju javili da neće doći tako da nismo mogli čut i vidjet one koji zagovaraju Toopsona...ali je emisija bila više nego poučna upravo za proustašku nastrojenu populaciju u Hrvatsku...

..zen kaze da treba da razvijesh toleranciju na boodale..ono, da shvatish da je gore isto shto i dole..da je sve to energija koja se haotichno krece..da su ljudi bioelektromagnetne mashine bez samokontrole..i te munje..:hahaha:

nisam za zabranu koncerata koje bi odrzavao pod odredjenim uvjetima,
ne kao onaj na trgu bana jelacica...

a ono sto meni kod njega najvise smeta je to sto je tako jadan da nije u stanju doći u neku emisiju
i braniti te svoje stavove.. govoriti o tome otvoreno, nego se krije iza gostiju s koncerta...

prava ljiga...

..ljigava bala koja zaradjuje na likovima koji nikad iz puberteta nece izatji..

Upravo sada na HRTu - 1.program u 20:15
Latinica
image.php

Naslov epizode: Fašizam - nova uskrsnuća

U preambuli Ustava Republike Hrvatske stoji da je Hrvatska nastala na antifašizmu, no čini se da je to samo slovo na papiru.

U stvarnosti u zadnjih osamnaest godina političke struje kao da koketiraju s ustaštvom, nema jasnog određenja spram NDH tvorevine i stalno netko ističe da to nije bila samo kvislinška tvorevina već i vjekovna težnja hrvatskog naroda.

Evo najsvježijih primjera:
:arrow:Dvanaest maturanata Srednje škole iz Makarske na kraju svog srednjoškolskog obrazovanja slikalo se za školski godišnjak pod Hilterovom svastikom, a jedan je maturant čak predlagao da Jasenovac i Gradiška Stara budu himna njihove generacije.
:arrow:Hrvatski iseljenik Josip Bašan, koji živi u Chicagu, ovog je ljeta postavio moramornu ploču s tekstom "Hrvatski vitez Jure Francetić,slava mu".
:arrow:Početkom ljeta pokop nekadašnjeg zapovjednika logora Jasenovac Dinka Šakića u ustaškoj uniformi, uz misu zahvalnicu dominikanskog svećenika Vjekoslava Lasića.
:arrow:Potom doček Zvonka Bušića, koji je u Sjedninjenim Državama proveo 32 godine u zatvoru zbog pogibije jednog policajca i ranjavanja trojice drugih prilikom otmice aviona. U zagrebačkoj zračnoj luci dočekali su ga ljudi obučeni u ustaške uniforme.
:arrow:I konačno, tu su i koncerti Marka Perkovića Thompsona na kojima se često pozdravlja ustaškim pozdravom "Za dom spremni" i ističe ustaško znakovlje. Održavanje jednog koncerta nedavno je sufinancirala zagrebačka gradska uprava, a među posjetiocima se često mogu vidjeti i hrvatski ministri.

Pitanje za gledatelje glasi: Podržavate li zabrane Thompsonovih nastupa u Istri? Ako podržavate, nazovite broj 060/561-561. Ako ne podržavate, nazovite broj 060/562-562.

-----------------------------
svaka čast Latine:super: ....da mi je znati koji će biti gosti :mrgreen:

gledajte hr8atske patriJote...a mogu i ove sr8ske:mrgreen:
Emisija je bila - ubitačna. :cool: Još jednom, bravo Latine :ok: (ko god iza tebe stajao :think: ;) )

:idea::idea::idea:
nadam se:idea::arrow: da su forumaši koji su ovdje često blatili po Srbiji i Srbima:eek: (zaboravivši pritom da su primljeni kako od strane moderatora tako i od većine forumaša da mogu ovdje biti i postovati:ok:, a oni unaprijed to ukazano povjerenje ne samo iznevjerili:eek: već i provokacijama izvrjeđali):evil: uz veličanje ustashluka i "hr8atstva":evil: tipa forumaša:
Кроација
Orion ST
glagoljica
ZDS
kryten
petar krešimir IV...itd

kao i njihove "KOLEGE" sa sličnim stavovima:eek: (dakle mržnje prema svemu što nije "sr8sko"):evil: drugim rečima "ljude" lažnog patriotizma:evil: i veoma upitnog morala sa srpske strane tipa forumaša:
olympiakos
Тихи
NSCZ
nature
Победоносцев
Karlito Brigante
torrente...itd

nadam se da su gledali ovu Latinicu:!: ili da će ju barem jednog dana odgledati u reprizi na you tubu:idea::arrow:...jer su iz iste MOGLI MNOGO TOGA NAUČITI kako o svom ponašanju i djelovanju ...kako na forumu tako i u privatnom životu:!:...i kakva je to slika prema ostatku svijeta:!:..........
na šta liči društva kako u Hrvatskoj tako i u Srbiji:arrow:

...i da mrziti nekog ili želeći nekome smrt ne znači da si veći Hrvat il veći Srbin, :arrow:nije veći domoljub...:arrow:već da si šovinista i fašist:idea::rtfm:

Poslednja izmena:
auuu...jeste li gledali Latinicu na HRTu večeras?
Latin je sa ovom me definitvno prikovao uz tv nisam mogo ni sekundu da se odvojim od tv-ea da vam samo napišem post da i vi gledate

onda znate kako je dobro bilo:)

ipak ima u nočnom terminu repriza..pa za one željne "avanture" i nesumnjivo dobrog provoda neka pogledaju:hahaha:
owo je od retkih Latinica gde su se udostojile doć hr8atske patriJote i de su se neviđeno obrukale:rotf::dash:

dakle:
:arrow::arrow::arrow:

Latinica
Naslov epizode: Terorizam i domoljublje - gdje su granice?

repriza noćas u 03:40:(

U Hrvatsku se, u pratnji američkih agenata, 24. srpnja ove godine vratio Zvonko Bušić koji je 32 godine proveo u četiri američka zatvora. U rujnu 1976. godine Bušić je s još četiri emigranta oteo američki avion koji je preusmjeren prema Parizu. Glavni cilj otmice bio je pokušaj prisiljavanja američkih i europskih medija da objave letke u kojima se govorilo o položaju Hrvatske u Jugoslaviji i tražila njezina neovisnost.
Otmičari su se u Parizu, odmah nakon slijetanja otetog aviona, predali policiji. Prilikom demontiranja bombe koju je Bušić postavio u newyorškoj podzemnoj željeznici poginuo je policijski pirotehničar. Bušić i njegova supruga osuđeni su na kazne doživotnog zatvora, a ostali su dobili kazne od trideset godina. Bušićev povratak u neovisnu Hrvatsku otvorio je temu o granicama između terorizma i domoljublja. Predsjednik države rekao je kako je Bušićev motiv moglo biti domoljublje, ali je metoda kojom se poslužio bila teroristička. Ako u borbi za slobodu nekog naroda gine netko tko s tim nema veze, onda je to terorizam. Mesić je naglasio kako su takvi akti štetili njemu i svima onima koji su se 1971. našli u zatvoru.
I SDP se oglasio komentarom kako veličanje osoba koje su odslužile kaznu zbog terorizma kao nacionalnih heroja sebi ne može dopustiti ni jedna demokratska zemlja.
Urednik: Suzana Gotthardi Pavlovsky
Redatelj: Vjeran Pavlinić

eto pogotovo bih ovu emisiju preporučio ovim malo starijim forumašima iz Srbije koji su živeli za vreme SFRJ :idea:...kao i "mojoj" ""dragoj"" slavoniji i ostalim hrvatskim nadripatriJotama:mrgreen::rotf:

Ok je,uslovno, da je neko nazy...Samo nek to bude do kraja...Nek se bori za svoju ideju...Ovi što si ih nabrojao su svi salonci...Sutra će se okrenuti na sasvim drugu stranu...I nisu ustaše bili do kraja nazy-iji...Jer bi morali da odbace zarđali krst ''kristov'' i prihvate obeležje Novog Doba,simbol sreće za belu rasu...Klero-fašizam je abominacija,jer je u suštini nacističkog bunta bilo oslobođenje od laži crkve...

Ok je,uslovno, da je neko nazy...Samo nek to bude do kraja...Nek se bori za svoju ideju...Ovi što si ih nabrojao su svi salonci...Sutra će se okrenuti na sasvim drugu stranu...I nisu ustaše bili do kraja nazy-iji...Jer bi morali da odbace zarđali krst ''kristov'' i prihvate obeležje Novog Doba,simbol sreće za belu rasu...Klero-fašizam je abominacija,jer je u suštini nacističkog bunta bilo oslobođenje od laži crkve...

nema potrebe da ih braniš...odgledaj Latinicu ovu današnju....sve je tamo rečeno:idea:

ono da se ne ponavljam:cool:

nema potrebe da ih braniš...odgledaj Latinicu ovu današnju....sve je tamo rečeno:idea:

ono da se ne ponavljam:cool:
Ne, pogrešno si me shvatio...Ne branim ih,ali uslovno rečeno nije sve tako crno-belo kao što se predstavlja...Ništa nije Crno-Belo...Zato je ovaj svet tako zbunjujuć;)...Nema ultimativnih Svetaca i ultimativnih Grešnika...Svi su pomešani.Inače, ne vatam tu vašu HRT...Zbog dosmanlijske okupacije nemam više kablovsku,koju sam za vreme Milošević Slobe obilato koristio:lol::lol::lol:Ovo je šala naravno...Ali,stvarno nemam kablovsku...

HTV1 04.11.2008. večeras u 22:40
Otvoreno

Večeras specijalno izdanje emisije Otvoeno - Američki izbori.
Što donosi pobjeda republikanskog kandidata Johna McCaina, a što pobjeda demokrata Baraca Obame?
U večerašnjoj emisiji govore: Neven Jurica, Ivo Banac, Miomir Žužul i William Montgomery.
Voditelj: Dijana Čuljak Šelebaj i Mislav Togonal

auuu...jeste li gledali Latinicu na HRTu večeras?
Latin je sa ovom me definitvno prikovao uz tv nisam mogo ni sekundu da se odvojim od tv-ea da vam samo napišem post da i vi gledate

onda znate kako je dobro bilo:)

dakle:
:arrow::arrow::arrow:

Latinica
Naslov epizode: Terorizam i domoljublje - gdje su granice?

evo pojavilo se i na you tube (nažalost samo) deo te emisije možete pogledati ovde:

sad će i ove moje patriJote moć pogledat....emisiju i prilog o ustashama i teroristima:eek:

Pusti...Njima su mozgovi zaliveni...Olovom...Nikad se oni neće promeniti...Oni su uglavnom ''vojnici''...Zato se i okreću ''Vođi''...Uvek traže ''Vođu''...Čak i kad vođa umre,uglavnom bude ubijen,oni ostaju u stanju čekanja...Do Novog Vođe...Jer teško je priznaćeš, donositi samostalno odluke vezane za sopstvenu budućnost...Čak i ''mehanički'' ispravnim ljudima, a kamoli ovim...Život će ih pregaziti...

Pusti...Njima su mozgovi zaliveni...Olovom...Nikad se oni neće promeniti...Oni su uglavnom ''vojnici''...Zato se i okreću ''Vođi''...Uvek traže ''Vođu''...Čak i kad vođa umre,uglavnom bude ubijen,oni ostaju u stanju čekanja...Do Novog Vođe...Jer teško je priznaćeš, donositi samostalno odluke vezane za sopstvenu budućnost...Čak i ''mehanički'' ispravnim ljudima, a kamoli ovim...Život će ih pregaziti...

zato ih treba naredni period zalevati sa istinom...možda neće odmah biti rezultata...al eto s godinimama će se polako menjati stvari:) samo treba biti redovit u "zalevanju":D;)

I ti kažeš da nisi hrvatski nacionalista?:eek:...O toj dvoličnosti sam ja pričao...Srbi to ne umeju,oni odmah sve kažu...In face...I često nadrljaju...Al s njima makar znaš na čemu si:)

Back