gost 150019
Elita
- Poruka
- 20.524
Jeste da si vojvođanin, al si dobar čovek... Upao je u kadar....
Zavšile se reklame, čuje se veeeeeeliki uzdah, a Toma namešta bubicu, i kaže to...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jeste da si vojvođanin, al si dobar čovek... Upao je u kadar....
Kreten i jos se ubedjuje.Ljudi, on NE ZNA da se u školama uči latinica i da deca pišu ispravke pismenog zadatka na latinici? I pita ZAŠTO JE TO POTREBNO?
Hoće neko da se uključi da objasni ovom idiotu da ne živimo mi izdvojeno od prostora i vremena zato što je on lično zaostao i polupismen.
Znas sta, nema veze. Ti si Nislija, ja Novobeogradjanka, al' smo dobri ljudi i osvedoceni autonomasiE yebiga, dilirijum je taman pošo da odcepi vojvodinu, a Mitar zatvori temu....
Kosovo ostanak ili odlazak? emisija "Otvoreno" HRT1 u 22:20
jučer, 16.01. 2008.
gosti:
prof. Branko Caratan s Fakulteta političkih znanosti
prof. Ivo Banac predsjednik HHO-a (Hrvatski Helsinški organizacija)
Žarko Korač predsjednik Socijaldemokratske unije
Oliver Ivanović predstavnik srpske liste za Kosovo
Azem Vlasi bivši kosovski političar
pošto sam jučer bio spriječen da budem on line...evo na ovoj stranici možete pogledati reprizu:
http://vijesti.hrt.hr/ShowArticles.aspx?ArticleId=39396
(kliknite na videozapis)
Dobro.Smatraj da si angažovan da komentarišeš tok emisije.Ima sutra Mesic na RTS-u u emisiji OKO..
hehehe a sto niste umesto Koraca pozvali na pr Aligrudica..ili Todorovica..ili Jeremica
gde tu pedercinu iz ldp
Ima sutra Mesic na RTS-u u emisiji OKO..
Čovek je za razliku od rulje iz skupštine obrazovan i lepo vaspitanhehehe a sto niste umesto Koraca pozvali na pr Aligrudica..ili Todorovica..ili Jeremica
gde tu pedercinu iz ldp
Čovek je za razliku od rulje iz skupštine obrazovan i lepo vaspitan
Citiracu jednu bitangu, ali ipak pametnu bitangu : " Zarko Korac je politicar iz koga su nasilnim putem izbaceni svi logicni detalji."Žarko Korać je jako fini gospodin.