Politika i seks

ne budi bukva :)
vidiš da misli na sex, politika je samo povod. :zroll:
Može i to. Da čujem iskustva?
Дрвосеча деље греду букве ....

Пажња ...само за 18+

giphy.gif

Ako zamisliš da je žena vlast
ODEREŠ JE tako da nemože da ustane

To mi je interesantno, to je koliko vidim jedina razlika u seksu kod muškaraca i žena. Što muškarci mogu da iebu i neku "neprijateljku" da bi joj pokazali moć, sad ću da te karam, sad ćeš da vidiš kako ja to radim, u smislu neke vrste moći nad njom. Kod žena je to nepojmljivo (osim ako želi da ga ubije kao u niskim strastima ;))

Da li vam ova trenutna politička situacija u zemlji utiče pozitivno ili negativno na seksualni život?

Negativno ili pozitivno..ne znam ali da utiče na seksualni život..svakako. Umjesto da sam ja taj koji...yb... bivan, yben. Kako ?? ♦️-ju je u bolnici, ♦️-ju me u trgovinu ♦️-ju me sa računima..itd. i tako bliže.
Pita me "skvo"..kad ću dobiti ♦️-ru...rekoh..ne znam..trenutno sam na piku..♠️

Sex na eks..

Da li vam ova trenutna politička situacija u zemlji utiče pozitivno ili negativno na seksualni život?
Brate mene smara.
Postalo je hronicno aktuelno pricati u svakom trenutku o politici. A politika je jalova.
I ima ona nota ako izbegavas da si lud, da nesto nije u redu s tobom. I onda treba da objasnjavas ponaosob : i 90ih je bilo gore pa su se ljudi odvaljivali od seksa.

Utice mi..:(
Ne mislim o ljubavi i sehu u poslednje vreme uopste, samo gledam vesti, skacem s programa na program
i slusam vesti od kojih mi se dize kosa na glavi..
Moram da batalim sve i okrenem se pravim stvarima u zivotu..krajnje je vreme..:malav:

Back