Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 229.810
Uh ako vucic padne bice gangbanga
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zašto tog odvratnog diktatora i ubicu gledaš kao Boga, opameti se.ona mrzi Putina, ja ga gledam ko Boga
Da li vam ova trenutna politička situacija u zemlji utiče pozitivno ili negativno na seksualni život?
Nemoj da mi politizuješ temu pitanje je jasno odgovori na pitanje.
Тема је шизофренија и секс ?
Može i to. Da čujem iskustva?Тема је шизофренија и секс ?
ne budi bukva
vidiš da misli na sex, politika je samo povod.![]()
Дрвосеча деље греду букве ....Može i to. Da čujem iskustva?
Ako zamisliš da je žena vlast
ODEREŠ JE tako da nemože da ustane
Da li vam ova trenutna politička situacija u zemlji utiče pozitivno ili negativno na seksualni život?
Brate mene smara.Da li vam ova trenutna politička situacija u zemlji utiče pozitivno ili negativno na seksualni život?
nije samo vladavina HDZ-a, vidiš da je dobro zavladao i DP (double penetration) znači ta priča o celibatu nije baš da pije voduJa sam u celibatu i duhovno se uzdižem, tako je to za HDZ vladavine, narod postaje spiritualan i bogu blizak.
a kakva je to politicka situacija u zemlji pa da mi padne?Da li vam ova trenutna politička situacija u zemlji utiče pozitivno ili negativno na seksualni život?
a kakva je to politicka situacija u zemlji pa da mi padne?
I ne treba da se kačite. Uvek imaj na umu da ga ona poznaje bolje od tebe.Ne znam za zemlju, al devojka mi je Ruskinja, ona mrzi Putina, ja ga gledam ko Boga, i ne kacimo se oko toga.
Gde se kura..c razume u politiku?Da li vam ova trenutna politička situacija u zemlji utiče pozitivno ili negativno na seksualni život?
Želio bi neku igru u uniformama, ona zarobljena, ja šumski razbojnik.
![]()
O da...Možda da budeš SNS razbojnik, a ona naivna opozicionarka, svezana dabome![]()
Ne utiče. Ako nemaš decu, a želiš da imaš decu, mogu te uzeti u dalje razmatranje po pitanju seksualnog životaDa li vam ova trenutna politička situacija u zemlji utiče pozitivno ili negativno na seksualni život?
Ne utice i briga me ali oni koji se bave politikom teško da im je u seksu sve okDa li vam ova trenutna politička situacija u zemlji utiče pozitivno ili negativno na seksualni život?