martta
Aktivan član
- Poruka
- 1.122
Da li vam ova trenutna politička situacija u zemlji utiče pozitivno ili negativno na seksualni život?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne utice nikako niti pozitivno niti negativno.
Nemam seks a i kad sam imao isto je bilo tako, jos me vise nije doticalo.indiferentan?
Nemam seks a i kad sam imao isto je bilo tako, jos me vise nije doticalo.
Ma kakav student mogu otac da im budemZnači nisi student. Kako je dobro zezanje na studentskim žurkama posle protesta samo da znaš.![]()
Bila si pa znaš iz iskustva ili ti neko pričao?Znači nisi student. Kako je dobro zezanje na studentskim žurkama posle protesta samo da znaš.![]()
Prave li samo žurke ili i masovno orgijaju na njima?Pričali mi![]()
Prestareo sam ja studentske žurkr, one su za studente a ne za "padobrance".Idi pa vidi
@Alter_Ego_ izjasni se![]()
u celiblatu sam dok ne podje sa vlasti !![]()
u najboljem slucajuЗначи, прштаће после Светог Саве!
Ljudi bi bili srećnijiUpisi na ovoj temi samo pokazuju da bi padom SNS-a Republika Srbija postala bezbožno mjesto gdje se štuje Moloh i orgija s tolikim stupnjem sotonske raskalašenosti, da bi se čak Sodoma i Gomora zacrvenili od srama.
Pogledaj samo kako se @Alter_Ego_ uskopištio pomišljajući na pad SNS-a, napaljen kao mlad tetrijeb.Ljudi bi bili srećniji
![]()
Pogledaj samo kako se @Alter_Ego_ uskopištio pomišljajući na pad SNS-a, napaljen kao mlad tetrijeb.
Nije to s božje strane.
Ja sam u celibatu i duhovno se uzdižem, tako je to za HDZ vladavine, narod postaje spiritualan i bogu blizak.A tebi sad cveta cveće u tvoje preduzeće?![]()