Političko krilo mafije - SRS

@iron butterfly

pa pise lepo da je link kako je rts preneo...

vazan je prvi link.... o tome se govori. a ja sam cuo i video rekao sam ti jos ranije, na ard-u. bio u unilateralu rts-a. i tacno je tako bilo...lepo, kulturno i diplomatski receno...između redova, kao što npr. priča "mlohavi"... ili bilo koji politicar.

al' vidis ima svakakvih misljenja... pre nekog vremena na jednom americkom politickom forumu sam nasao stav jednog baje da je ista ruka ubila zorana, dr. kelija i anu lindt.... i to pripisuje mossadu :) hocu da kazem, koliko svi malo znamo o dubini politickih i ostalih odnosa, pritisaka i ucena koje se svakodnevno desavaju između jakih i onih koji moraju da ih slusaju. samo vrh tog brega mozemo da naslutimo preko stampe ili onoga rekla kazala ako nismo direktno u toj igri. i zato ima svacega, svađe i konfrontacija oko po meni gluposti.

inagadadavida:
chedo, te gluposti su kolale forumima dok si ti jos bio u osnovnoj skoli.............:)

.......lepo receno, i tacno, povrh svega.......samo nigde ne pise da poziva Natu da bombarduje Srbiju :)

Niko ti ne trazi sazaljenje za Djindjica, niti bi od takvih on da je ziv, ili njegova porodica danas, primila bilo kakvo sazaljenje, ili saucesce..........ali , ne trazi ni sazaljenje za ono debelo djubre, sto krisom zdere prasetinu nocu, a satro gladuje..........:)

:-? Direktno ne poziva na bombardovanje medjutim mislim da si cak i ti u stanju shvatiti da je protiv prestanka rata dok god je na vlasti Milosevic, sto znaci da je za nastavak rata=nastavak bombardovanja.

marlon:
al' vidis ima svakakvih misljenja... pre nekog vremena na jednom americkom politickom forumu sam nasao stav jednog baje da je ista ruka ubila zorana, dr. kelija i anu lindt.... i to pripisuje mossadu :) hocu da kazem, koliko svi malo znamo o dubini politickih i ostalih odnosa, pritisaka i ucena koje se svakodnevno desavaju između jakih i onih koji moraju da ih slusaju. samo vrh tog brega mozemo da naslutimo preko stampe ili onoga rekla kazala ako nismo direktno u toj igri. i zato ima svacega, svađe i konfrontacija oko po meni gluposti.

E, da se prekrstim i levom i desnom....... :roll:

Od kada si stavio tu pticu u avatar, razbistrilo ti se pred ocima........ :D
Slazemo sa u potpunosti ( nadam se da nece sada neka atomska bomba da rokne po sred Beograda )......

Eraserhead:
Петровић је данас позвао и СРС и надлежне правосудне органе да расветле и разјасне чињеницу да су се од 1996. до 2000. године, у време док је Шешељ био председник општине Земун, сви припадници криминалног клана којима се суди за убиство Ђинђића населили на територији те општине у Шилеровој улици.
(Извор: Бета)

Evo da se ne smaram sa svakom izjavom dovoljno je ova.
Samo u ovoj izjavi se vidi kliki su lazovi DS i koliko je glup sabacki lopov Petrovic.
Svi sem Siptara (koji je iz Medvedje mislim) i Kuma(za njega ne znam odakle je ali mislim da nije zemunac) su zemunci.I braca Krsmanovic,braca Simovic,Jurisic,Kalinic,Budala......Znaci svi i niko se od njih nije "doselio" od 1996-2000 u Zemun.Ja sam cak sa jednim od brace Krsmanovic isao u osnovnu skolu.Ne u isti razred ali isli smo u istu osnovnu skolu.
Cisto malo podataka da bace svetlo na lazi koje je izlupao budaletina Petrovic.

inagadadavida:
Pa kako sad..........prvo si cuo svojim usima, pa si citao svojim ocima :D :D :D :D
Ili si cuo svojim ocima ili si mozda citao svojim usima???......dobro razmisli, ili si samo sanjao , pa si se sav znojan probudio?? :D

Uopste nije bitno, a i vec sam rekao o cemu se radi...ti mozes da okreces kako hoces hvatajuci se za detalje.

I naravno da nije direktno pozivao na bombardovanje, vec ovde ljudi objasnili.....a ti trci okolo sustine, pazi samo da se ne umoris.

edit:

A evo vidim na drugoj temi koleginice postavile neke linkove:

У интервјуу Израелском листу Харец 3.5.1999. године Зоран Ђинђић је изјавио је да је "потпуно логично да се бомбардовање настави, јер се оно показало као веома ефикасно"[4]. Неколико дана касније, у заједничком интервјуу са Милом Ђукановићем, датом Њујорк Тајмсу изнет је став да би "прекид бомбардовања изазвао трагедију и насиље ако Милошевић остане на власти"[5].
http://sr.wikipedia.org/wiki/Зоран_Ђинђић

Ovo nisam video, jel zna neko nemacki, sta pise sve ovde? Naslov je nesto kao, "sa milosevicem nema buducnosti"

Album_pic.jpg

inagadadavida:
Pa opet lazes........ :D :D :D
Navedi TV ili radio stanicu , na kojoj si svojim usima cuo da Djindjic poziva da se nastavi bombardovanje???

Lazes, dete, a da te cak niko ne placa za to...lazes iz hobija, ili bolesti :roll:
dojče vele,radio slobodna evropa,glas amerike,ja sam ga lično čuo kao i milioni Srba.
Koji ti dokaz više tražiš,pametnjakoviću? ;-)

Back