Politicki vicevi

Manga Hilux

Stara legenda
Poruka
82.434
Screenshot_20241008-182724-307.png

Pozvao Bog Putina, Trampa i Vučića da im kaže da mu je dozlogrdilo i da kažu svom narodu da će smak sveta biti za 7 dana.
Dođe Putin u Rusiju pa se obrati narodu:
- Imam dve loše vesti: prva je da Bog postoji a druga da će biti smak sveta za 7 dana.
Dođe Tramp u Ameriku pa se obrati svim amerikancima:
- Imam jednu dobru i jednu lošu vest: dobra je da Bog postoji a loša da će smak sveta biti za 7 dana.
Dođe i Vučić u Srbiju, sastavi prste i obrati se narodu:

- Imam dve dobre vesti: prva je da Bog postoji a druga da sam JA uspeo da izdejstvujem kod Boga da nam odloži smak sveta za 7 dana!

Poslednja izmena:
20241212_135634.jpg

20241212_135621.jpg

20241212_135051.jpg

Ovde ko da predstavlja i drzi 10 njegovih Vucicevih zapovesti.

Sta mislite koje su?

1. Kad neko prica protiv gospodara Vucica tvog ti spinuj tu istinu u korist njemu i penzija ce ti biti malo veca.

2.Sva steta koja se desi i nesreca ne osudjuj gospodara Vucica svog i njegove sluge vec Djilasa zlog sto hoce da mu krunu uzme i sto ukrade od naroda 619 miliona dukata.

3.Veruj gospodaru Vucicu svom sta god besedi i obeca u 18 casova i svaki protest obustavi.

4.Ako si gospodarev drug Vucic te nece nikad zatvoriti i dati Djilasu zlom i iz tamnice te posle nedelju dana izbaviti.Budi drug Vucicev a ne Djilasa zlog.

5.Ljubi Vucica gospodara svog kao sebe samog i voli ga bezuslovno ko pas gospodara svog.

6.Nikad ne protestuj protiv Vucica gospodara svog da ga ne sekiras kao sto ne zelis da sekiras i brines oca svoga.

7.Botuj i spinuj za gospodara Vucica svog na svim drustvenim mrezama i forumima jer ce plata tvoja biti velika u carstvu snsa, zaista vam kazem.

8.Imaj samo jednog gospodara a to je Vucic gospodin predsednik tvoj i samo se njemu klanjaj.

9.Kradi na izborima za gospodara svog i prijavi na tvoju adresu i dovedi sto vise glasaca sa one strane drine.Prikupi i glasove sto vise jer gospodar Vucic je darezljiv sendvicima a i nekim radnim mestima.

10.Na poziv gospodara Vucica svog se obavezno odazovi kad je neka nevolja da spinujes i budes ubacen da razbijas protest protiv Vucica svog, na skupove i kontra mitinge, na prebijanje studenta i ulivanje strahovlade jer ces tako zaraditi sendvic i platu zaista vam kazem a i oteraces Djilasa zlog i mracne magije rumunke zle sto narod zavodi protiv gospodara Vucica tvog.

Back