Politički neistomišljenici

Zato ste vi u pravu, a oni greše?
Da li politički neistomišljenici imaju pravo na lično mišljenje i sopstvena ubeđenja?
Da imate neki autoritet - Kako/šta sa njima?
voda je voda, drvo je drvo, kamen je kamen............svi vide isto................e sad, za 100 dolara ja cu kazem da drvo nije drvo, voda nije voda..............
E u tom slucaju, treba me eliminisati sa javne scene i tretirati ko najvece djubre.

Zato sto su to potpuno pomahnitali FSB idioti i indoktrinirane budale.

A ovi za SNS su uz to jos i placeni.

Prosto.
Нажалост нису сви плаћени, један део њих је испраног мозга и раде за џабе. После распада ДОСа, велика је штета што нисмо имали замену за СРС и да узмемо гласове десног сектора, али да не буду у служби мафије и службе. Можда су Двери биле добар покушај и делимично јесу, јер радикали су им мрзели.
Такође треба направити замену за СПС, да те комуњаре не дају глас мафији, корупцији и служби.

Нажалост нису сви плаћени, један део њих је испраног мозга и раде за џабе. После распада ДОСа, велика је штета што нисмо имали замену за СРС и да узмемо гласове десног сектора, али да не буду у служби мафије и службе. Можда су Двери биле добар покушај и делимично јесу, јер радикали су им мрзели.
Такође треба направити замену за СПС, да те комуњаре не дају глас мафији, корупцији и служби.
СНС је био замена за СРС,ДСС и друге десничаре.

Zato ste vi u pravu, a oni greše?
Da li politički neistomišljenici imaju pravo na lično mišljenje i sopstvena ubeđenja?

Kada bih se slagao sa svima - svi ostali bi bili suvisni. (Aristotel je nesto slicno rekao).

Politicki neistomisljenici su levicari vs desnicari.

Politicki neistomisljenici smo ja i kolega forumas @FDDD.
Ali ja sa tim covekom bih mogao u kafanu kad god, iako imamo dijametralno suprotne stavove o mnogim politickim pitanjima.
Dakle postoji odredjeno postovanje prema politickim neistomisljenicima.

Politicki neistomisljenici nisu likovi koji podrzavaju zlocinacku vlast, poput SNS-a i SPS-a. To su, jednostavno, saucesnici u zlocinima i takvima je mesto na robiji a ne u kafani. Takvi ne zasluzuju ni trunku ikakvog postovanja.

Da. Svako ima pravo na svoje mišljenje i političko i ideološko opredeljenje.

Da li misliš na autoritet u pravom, svakodnevnom životu ili na forumu?

Znam šta bih radila.

Back