Политички компас

Ђе сте?

• Ауторитарна левица

• Ауторитарна десница

• Чист центар (тзв. "А шта је уопште политика?")

• Либерална левица

• Либерална десница

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

Propki

Iskusan
Poruka
5.793
Ђе се налазите на политичком радару?
Ако немате појма о чему причам ево вам најбољи доступни политички тест на енглеском за који знам, па да видимо како се класификују политички коментатори крстарице: https://www.politicalcompass.org/test

Можете и на анкети да гласате да бисмо имали бољи преглед стања, ако се сетим како се беше убацује...

Знам да сам погрешио у анкети, па ко је либерална левица не мора још да гласа. А модераторе молим да преправе четврту опцију у "Либерална левица". Фала ви.

Poslednja izmena:
Не сери, _нобади_ . Дечко је лепо објаснио у првом посту да је погрешио у анкети и замолио моодоње да исправе исту.

Знам да сам погрешио у анкети, па ко је либерална левица не мора још да гласа. А модераторе молим да преправе четврту опцију у "Либерална левица". Фала ви.

Poslednji put ažurirao/la Propki : danas u 15:56

Ђе се налазите на политичком радару?
Ако немате појма о чему причам ево вам најбољи доступни политички тест на енглеском за који знам, па да видимо како се класификују политички коментатори крстарице: https://www.politicalcompass.org/test

Можете и на анкети да гласате да бисмо имали бољи преглед стања, ако се сетим како се беше убацује...

U ponudi su 2 autoritarne desnice.

U ponudi su 2 autoritarne desnice.

Озбиљно? Ко би рекао?!

Хоћеш ли сада то да исправиш?

Није он моодоња на Политики.

Није његова надлежност.

Аха, дакле на политици само применљује своју истанчану вештину уочавања детаља... :lol:

- - - - - - - - - -

Ко је пустио тролоњу с ланца? И оћел неко већ једном да га врати? :lol:

Jews ili Rich CEO - tu sam mislim

politicki-kompas-najbolji.jpg

Back