Politicke, medijske i druge reakcije javnosti na slucajeve nasilja Srbiji

Da li je Beograd grad zalosti ?

• Beograd grad zalosti, grad koji unistava srpski narod i drzavu.

• Beograd, srpske prestonica koja radi u najboljem interesu naroda i drzave.

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ахм да, потресна тема је што насиље држава спроводи над народом(кад кажем држава мислим на све политичке партије) .
Око једног трагичног дочађаја који направише пар хулигана, направила се медијска хајка не велики број младих људи који немају везе са тим догађајем
Хулигани на робију,партије расформирати, спровести изборе са већинским системом, и забранити деловање НВО оних баба и жаба чије деловање и јесте узрок појачаног насиља

Poslednja izmena:
Ахм да потресна тема је што насиље држава спроводи над народом(кад кажем држава мислим на све политичке партије) .
Око једног трагичног дочађаја који направише пар хулигана направила се медијска хајка не велики број младих људи који немају везе са тим догађајем
Хулигани на робију,парије расформирати спровести изборе са већинским системом и забранити деловање НВО оних баба и жаба чије деловање и јесте узрок појачаног насиља

besparica,glad,neobrazovanost,frustracija,zloupotrebe,korupcija,nepravda,bezvlasce...sve je to rezultat agresije,nasilja i negde je moralo da pukne.Samo se nadam da ce na ovome i ostati,mi trenutno i nemamo adekvatan nacin da se borimo protiv nasilja jer je vlast i drzava na klimavim nogama tako da je taj mars jedini nacin,na zalost

Saosecam se sa porodicom nastradalog francuzkog drzavljanina i izvinjavam se sto sam mislio da nije toliko povredjen koliko su pricali da jeste(bila je tema o tome ciji sam ja autor), neka drzava privede pocinioce i neka ih PRAVEDNO osudi. E sada organizuje se protestna setnja( mislim da drzava ucestvuje) protiv nasilja zbog smrti francuza!?!? A gde su ti isti bili 17. i 18. marta 2004 da organizuju proteste protiv nasilja nad Srbima na Kosovu!?!?!

TO i ja rekoh,u jednom postu na ovoj temi!

Međutim,to ne znači da je francuzova smrt propaganda,kako to kaže RSMusliman...

Lupaj glavom i treba.

Upravo govorim o zloupotrebi, jer iza svega stoji ta vaša seksualnas orjentacija.

da li ti znas i jednu manifestaciju gde nije bilo zloupotrebe?Zasto ocekujes u ovoj zemlji nesto sto je nemoguce ocekivati i cija "nasa"orijentacija?Jel me poznajes mozda pa znas sve o meni ili u cemu je problem sa tobom,pa me konstantno nesto prozivas?

da li ti znas i jednu manifestaciju gde nije bilo zloupotrebe?Zasto ocekujes u ovoj zemlji nesto sto je nemoguce ocekivati i cija "nasa"orijentacija?Jel me poznajes mozda pa znas sve o meni ili u cemu je problem sa tobom,pa me konstantno nesto prozivas?

Vidi ko koga proziva, pa onda piši. Ako sam te uvredila izvini, ništa lično.

Ma anketa je uletela ovde kad su spojene dve nevezane teme sa sličnim naslovom. U uvodnom postu ove druge je bila priča o dobroj, staroj beogradizaciji, otud i anketa koja potpuno idiotski zvuči u ovoj temi, mada ni u originalnoj nije bila bogzna kako pametna :roll:

kao mod ne mogu da skinem anketu..to ce uraditi neko od supermodava kad bude pronasao vremena
ne bih se slozila da su nevezane teme...imaju prilicno jak zajednicki imenitelj

o tome ti i pricam,mi to nismo u stanju

Јесмо али неће политичари и они којима ситуација народног безнађа одговара

а ви и даље будите телетабиси па верујте свима који вас позивају на јалове акције без икаквог резултата

А да даће вам резултат неки од покрета ће забранити, и шта су урадили?
Гурнули их у илегалу где ће неминовно јачати а на јавној сцени ће се појавити неки други

ево ја се обавезујем да ћу се учланити у покрет 1804 ако се појави
а пре тога нисам био ни у једном

Ахм да, потресна тема је што насиље држава спроводи над народом(кад кажем држава мислим на све политичке партије) .
Око једног трагичног дочађаја који направише пар хулигана, направила се медијска хајка не велики број младих људи који немају везе са тим догађајем
Хулигани на робију,партије расформирати, спровести изборе са већинским системом, и забранити деловање НВО оних баба и жаба чије деловање и јесте узрок појачаног насиља

Из твојих уста у Божије уши.

_011
Није у питању читав Београд, већ само они који искрено мрзе Србе и Србију - значи њих 400.000.

Претера га.
Нисам, чини ти се, верум ми да тих ликова има толико и то су у питању само они острашћени, а кад још додамо симпатизере, њихов број се значајно увећава.

Dobro, pitam moderatore, da li je moguće da dozvolite postavljanje ovakve ankete i da mi odgovorite na šta vam ovo liči? I onda mi pričate o tome kako nije dozvoljeno širiti netrpeljivost ni po jednom osnovu.

Stvarno vam fali malo objektivnosti i trebalo bi već jednom da shvatite da nije psovka jedini problem na ovom forumu.

:roll: Bože me sačuvaj, kakva budalaština. Šta vi dozvoljavate i sebi i nama, neshvatljivo.

I da... najbolje bi bilo da svaki post završavamo sa "Kosovo je Srbija", a poželjno bi bilo i "Beograd, grad koji uništava srpski narod i državu, Beograđani, građani koji uništavaju srpski narod i državu", tako biste se valjda dovoljno dodvorili patriotskoj, nebeogradskoj opciji na ovom forumu.

koleginice...ajde prvo pitaj pre nego sto ostavis ovakav post...moze li...anketa je upala slucajno..kao sto znas ja ne mogu da je obrisem, spojila sam tri teme i ona je ostala..uputila sam cima sam videla anketu supermodovima zahtev da se skine...i to je jedino sto mogu da ucinim....i to je to

а ви и даље будите телетабиси па верујте свима који вас позивају на јалове акције без икаквог резултата

zasto se onda ljudi bez trunke losih namera ne organizuju,pa odrade sve kako treba,pa makar ih bilo i stotinjak?Svi se nesto zalimo,a evo samo sedimo,ispucamo se ovde i to je to.Ako nesto ne valja to se i menja.Skupovi jesu sad zabranjeni,ali nisu bili maltene do juce i nije od danas nama lose,vec godinama,a svi samo cute.Recices mi da nema boljeg,da moze da dodje samo gori i sta onda da radimo?Nekad i na organizacijama koje imaju drugu pozadinu mozes izvuci korist i uticati da se nesto promeni,najgore je samo sedeti i cekati.To je neko moje misljenje

zasto se onda ljudi bez trunke losih namera ne organizuju,pa odrade sve kako treba,pa makar ih bilo i stotinjak?Svi se nesto zalimo,a evo samo sedimo,ispucamo se ovde i to je to.Ako nesto ne valja to se i menja.Skupovi jesu sad zabranjeni,ali nisu bili maltene do juce i nije od danas nama lose,vec godinama,a svi samo cute.Recices mi da nema boljeg,da moze da dodje samo gori i sta onda da radimo?Nekad i na organizacijama koje imaju drugu pozadinu mozes izvuci korist i uticati da se nesto promeni,najgore je samo sedeti i cekati.To je neko moje misljenje

Ja neću reći da nema boljeg ali isto ko što su vam uradili 2000.5.10 isto kao što vam rade sada zbog vašeg samozadovljstva malom paradicom imaćete i dalje iste i po istom šablonu

Него јел ишета ти на улицу 17 марта 2004 ,онако самоиницијативно,да шетњом и присуством покажеш да некога ипак интересује и боли док некога убијају?
јеси шетала до Газиместана за Видовдански марш свих ових година?

koleginice...ajde prvo pitaj pre nego sto ostavis ovakav post...moze li...anketa je upala slucajno..kao sto znas ja ne mogu da je obrisem, spojila sam tri teme i ona je ostala..uputila sam cima sam videla anketu supermodovima zahtev da se skine...i to je jedino sto mogu da ucinim....i to je to

Nije problem u tome što su spojene tri teme, problem je u tome što ovakva anketa uopšte može da stoji na bilo kojoj temi.

Ja neću reći da nema boljeg ali isto ko što su vam uradili 2000.5.10 isto kao što vam rade sada zbog vašeg samozadovljstva malom paradicom imaćete i dalje iste i po istom šablonu

Него јел ишета ти на улицу 17 марта 2004 ,онако самоиницијативно,да шетњом и присуством покажеш да некога ипак интересује и боли док некога убијају?
јеси шетала до Газиместана за Видовдански марш свих ових година?

Ljudi su tad hteli promenu,hteli su bolje,da li je neko kriv sto je hteo bolje,a nije znao da mu tako biti nece?Da li je trebalo da ostane onako?2004.su me zanimale neke druge stvari,sto je normalno tako da bih se sada kada sam malo starija sigurno borila protiv nasilja,konkretno jako me zanima nasilje u porodici i protiv toga bih izasla na ulicu,pa makar i da nista time ne postignem ja bih bar bila mirna jer sam u mojim ocima bar nesto pokusala.

bio na trgu....mnogo sveta se skupilo da upali svecu.......bas mnogo......neki fini , kulturan, svet....beograd Smile

od naqrcenih bolida sa mrkim pogledima i slabasnim misicama ni traga ni glasa......zavukli se pacovi u rupe , da ih one zene, devojke, i neki fini ljudi ne prebiju ko konje, jer im je dozlogrdilo........ceka stoka neku drugu priliku kada ce opet omiljenim odnosom 20 na 1 da nekome prospu mozak.......... Smile

dobro je...nije srbija i nije beograd ovaj nesrecni mrgec, i njegovi istomisljenici........to se guzi samo u virtuelnom svetu, a u real life se plasi sopstvene senke, ako ih nema bar 50 ......odzvonilo im je, a i dosta im je bilo.......

sutra cu da prosetam do kalisa.....lepo je videti grad bez mentola......ima nade za srbiju... Smile

Ljudi su tad hteli promenu,hteli su bolje,da li je neko kriv sto je hteo bolje,a nije znao da mu tako biti nece?Da li je trebalo da ostane onako?2004.su me zanimale neke druge stvari,sto je normalno tako da bih se sada kada sam malo starija sigurno borila protiv nasilja,konkretno jako me zanima nasilje u porodici i protiv toga bih izasla na ulicu,pa makar i da nista time ne postignem ja bih bar bila mirna jer sam u mojim ocima bar nesto pokusala.

2004 СУ ТЕ ЗНАИМЛЕ НЕКЕ ДРУГЕ СТВАРИ ЈЕЛДА ПА ВИДИ И ТАДА СУ САМНОМ НА УЛИЦИ БИЛА УГЛАВНОМ ДЕЦА ОД 16-20 ГОДИНА

Да ти би била ммиран и опрала би савест јер вам увек пруже неку шансицу да оперете савест и будете мирни

2004 СУ ТЕ ЗНАИМЛЕ НЕКЕ ДРУГЕ СТВАРИ ЈЕЛДА ПА ВИДИ И ТАДА СУ САМНОМ НА УЛИЦИ БИЛА УГЛАВНОМ ДЕЦА ОД 16-20 ГОДИНА

Да ти би била ммиран и опрала би савест јер вам увек пруже неку шансицу да оперете савест и будете мирни

da li ti mislis da su ta deca znala zasto su tu?Da li mislis da sam ja znala zasto setam sa ljudima kada smo izrazavali stav zbog napada Albanaca na Srbe sa Kosova?Moja savest je savrseno mirna tako da nemam potrebu za tim,jedino imam dobru nameru i volju

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back