Politicke, medijske i druge reakcije javnosti na slucajeve nasilja Srbiji

Da li je Beograd grad zalosti ?

• Beograd grad zalosti, grad koji unistava srpski narod i drzavu.

• Beograd, srpske prestonica koja radi u najboljem interesu naroda i drzave.

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ко је тај ?
Невладине организације .... уз подршку омладине ЛДП-а, ДС-а и СДУ-у
НВО мора да појача рад на разбијању националног бића Срба ... јер, Србију треба држати на стубу срама још двадесетак година.

Podržao i 1389, zamisli.

Да треба улица Бриса Татона али треба и Мале Мученице Милице Ракић Рајка Панича тог несрећног младића из Америчке амбасаде па је тек онда праведно.

Чуди ме како не дигоше такву прашину кад ови људи настрадаше. Жалосно је што не дозволише ни свеће младићу да се запале који је изгорео у Америчкој амбасади.

I, znači tako.....kad se sabere sve ovde napisano, a i pobrisano, forumaši bi uglavnom išli na protest protiv nasilja, smatraju ga dobrim i opravdanim, pozdravljaju ga itd.....ali neće, jer im se ne sviđa ovaj ili im se ne sviđa onaj drugi koji će tamo biti, ili zato što čekaju žrtvu podobnije nacionalnosti ili zato što Francuzi nisu šetali pre 10 ili 50 godina ili zato što baš u to vreme moraju da daju tetki lek.

Lepo, lepo :kafa:

pa ja sam protiv toga da se necija smrt koristi u marketinske svrhe...negde mora postojati granica..koju ja sama sebi postavljam...ja jesam protiv nasilja..i to ne samo deklarativno...a to sam imala prilike i da pokazem..pre par godina kada smo moj muz i ja spasili klinca koga su tukli njih cetvrorica..nismo ni pomisli da imaju nozeve niti smo pomisli da su deca sa nama u kolima..samo smo istraci da pomognemo detetu...i to bih uvek uradila...opet...ali eto moj par nogu nece im posluziti da jeftinu promociju....

Pult je dno, slažem se u potpunosti, ali u onom postu si prozivao narod koji se okupio, ebg to nema smisla.

Da ne sirimo temu... u pitanju su sabloni koji meni licno smetaju, kao da postoji samo jedan nacin za izrazavanje saucesca...trebao bih mnogo da objasnjavam, ali ako se neko osecao prozvanim, evo ja mu se iskreno izvinjavam...

pa ja sam protiv toga da se necija smrt koristi u marketinske svrhe...negde mora postojati granica..koju ja sama sebi postavljam...ja jesam protiv nasilja..i to ne samo deklarativno...a to sam imala prilike i da pokazem..pre par godina kada smo moj muz i ja spasili klinca koga su tukli njih cetvrorica..nismo ni pomisli da imaju nozeve niti smo pomisli da su deca sa nama u kolima..samo smo istraci da pomognemo detetu...i to bih uvek uradila...opet...ali eto moj par nogu nece im posluziti da jeftinu promociju....

Konzo, vide li ti moj predlog na ovim temama o nasilju?

Uvek će postojati neko ko će na svakom, ama baš svakom masovnom okupljanju pokušati da politički profitira. U ovoj zemlji se to i na sahranam radi, Bože me prosti. Nije poenta niti sme da bude u takvim gnjidama, jer tako može da se obesmisli i unizi svaki razlog za okupljanje.

videla sam..i stalno razmisljam o tome...i kako sve te teme da objedinim sa jednim naslovom...i dok razmisljam eto ti me podsecas..mozda imas predlog?

ali ima veze sa politikom...bome sve...mislim na ovu tematiku

SPINOVANJE POLITIČKE SCENE

Jednostavno. Naslov, otprilike: Politicke, medijske i druge reakcije javnosti na nasilje Nesto tako, da se tema ne raspline i ne ode na tri strane u tri pogresna toka.

Eto spojili smo tri teme koji imaju zajednicki uzrok...........nasilje
nadam se da se ne ljutite
jer u tu temu spada i ubistvo nesrecnog Francuza i dan zalosti u Beogradu i Mars protiv nasilja....samo malo digresija na sve
molim vas..pokazite visok stepen politicke kulture u dijalogu jer je ovo veoma potresna tema samim tim sto je u pitanju izgubljen ljudski zivot i to ne samo jedan

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back