Politička tema : Slučaj - Miroljub Petrović

Нити је ово Вучићева игра, нити је Мирољуб важан, ово је игра новог светског поретка где се између осталог не сме дирати у монопол службене медицине ни по коју цену.

Дакле, ако те лекар и званично лечи, па одапнеш никоме ништа, али ако ти Мирољуб даје савете, па одапнеш, Мирољуб је крив што више ниси међу живима и треба га згазити.

Види, поредиш неупоредиве ствари.
Прво, тачно је да има лекара званичне медицине који се не понашају у складу са својом етиком и због тога људи настрадају. И тачно је да је и то злочин и да треба да се процесуира.

Али, ми овде поредимо такозвану ,,алтернативну медицину" којој је прави назив надрилекарство и званичну медицину. Ти покушаваш овде да оспораваш званичну медицину примерима неетичних лекара, али то није правилан аргумент. Званична медицина помаже људима, налази лекове, итд. Надрилекарство не, то је доказано више пута. То је овде поента.

Ти то не схваташ, јер ти је свет у ,,заверама", као сад ,,нови светски поредак" тзо блати ,,алтернативну медицину", а доказано је да она не даје решења за проблеме људи. Дакле, она не лечи. Да схваташ то, схватио би да нема никакве ,,завере", већ да је реч о простој ствари- Мирољуб Петровић је преварант. Крај приче. И требало би да одговоара, најмање, за кривично дело преваре.

То је јасно, нема .,,завере" никакав ,,нови светски поредак" не жели да ,,оклевета" јадног Мирољуба да би нападао ,,алтернативну медицину", већ просто званична медицина је доказано боља опција од надрилекарства.

Чуј ти га одвлачиш. Па јел ти човека рачунаш као малоумно биће које нема слободу воље? Треба ти тутор? Неко ко ће да ти нареди да мораш да идеш код лекара, , или неко ко ће да ти забрани да идеш код лекара и да те он лечи?
Глупости, свако треба да има слободу избора.
Види, недао ти Бог да имаш проблем који је имао тај дечко који је умро. Ником да не да Бог.
Дакле, он је имао рак. То је веома тешка и скоро неизлечива болест. Човек који има ту болест зна сигурно да му је једна од опција смрт. Човек кад је у таквој ситуацији је дакле у великој мери потпуно ирационалан. Човек је по природи и ирационално биће (то је психологија доказала, Јунг је о томе писао доста), а та наша људска ирационалност готово увек се у тим тренуцима када смо јако болесни, када знамо да нас чека сигурна смрт. Тада се, што би народ рекао, ,,хватамо за сламку", нисмо у стању да 100% рационално размишљамо о резонујемо јер смо у животној опасности и тражимо лек на све стране.

У тој ситуацији појављује се неки тамо Мирољуб који тврди да је он лекар /тврдио је то), да он лечи људе, да може да излечи рак и да, ко га буде слушао, излечиће се, итд. Још каже да се не иде код лекара званичнењ медицине, итд. Дакле, он није дошао као неко ко је само ,,саветовао", он је директно причао како он лечи људе и како има доста оних које је излечио. Ја сам га лично чуо на телевизији кад је причао како је многе људе излечио.
И онда то чује онај неко ко се ,,хвата за сламку", поверује му, следи његова упутства и, нажалост, трагично заврши.

Питање ко је крив? Па јасно је да је Мирољуб итекако одговоран јер, како рекох, није он само ,,саветовао" како се сада брани, него је директно тврдио да његове методе помажу.
Да не дужим, Мирољуб треба да одговара сигурно за кривично дело преваре, а на надлежним органима је да утврде да ли ту има још неких елемената кривичне одговорности.

Kad daješ 40 dana ženi, koja je razlika izmedju Miroljuba i zvanične medicine?
Ova žena je umrla nemarom onih koji su imali diplome. Obratila se lekarima.
I čekala u hodniku od mraka do jutra.
Koja je razlike izmedju te 2 smrti?
....
Onaj momak je ipak umrom i delom zbog gluposti sestre koja ga je nagovarala da ide kod Moriljuba.
Gde je njena odgovornost? Navodjenje lica da ide kod nadrilekara?

Разлика између званичне медицине и надрилекарства је у томе што званична медицина ипак понекога и излечи уколико се испуне одређени услови(да је лекар стручан и расположен да помогне, да добро платиш, да болест није много тешка итд.).То је по принципу "неки ћете да погинете, а неки ћемо да се вратимо".

Надрилекари не могу никога да излече без обзира колико им платиш и без обзира што је твој пашеног теча докторове шурњаје.

... Човек кад је у таквој ситуацији је дакле у великој мери потпуно ирационалан. Човек је по природи и ирационално биће (то је психологија доказала, Јунг је о томе писао доста), а та наша људска ирационалност готово увек се у тим тренуцима када смо јако болесни, када знамо да нас чека сигурна смрт. .

Сви ми волимо да нам неко каже оно што желимо да чујемо.Не мора да будемо болесни, али свако од нас може да се упеца на неко шарлатанство, ако нам шарлатан сервира добру причу коју желимо да чујемо.

Сви ми волимо да нам неко каже оно што желимо да чујемо.Не мора да будемо болесни, али свако од нас може да се упеца на неко шарлатанство, ако нам шарлатан сервира добру причу коју желимо да чујемо.

Тачно. Па кажем ти, човек је по природи и ирационално биће. То је наша природа, која нас у великој мери одређује.

А тек кад је човек у таквој ситуацији (има рак) тад, најмање може да рационално одлучује. Тако да је прича која каже ,,сами су криви што су га слушали" крајње погрешна.

Мирољуб пре свега нема ниједну признату диплому. Или има једну, док је са мастер студија био избачен. Тако некако. Овде у Сакраменту је изнајмио мало простора и потрпао брдо некаквих безвезарија у две канцеларије. Могу да усликам то успут ако неког занима. Личи на какав цигански штанд са бувљака.

Све у свему, ко се лечи код Мирољуба, живи је доказ да природна селекција шљака беспрекорно.

Има и горе :mrgreen:

Genetičar Miodrag Stojković izjavio je u sredu da u Srbiji, prema podacima republičke inspekcije, ima najmanje 1.200 lažnih doktorata, a da su poseban problem neakreditovana odeljenja fakulteta i kupovanje diploma.

Како су ови кажњени, тако ће и овај мамун Мируљуб бити кажњен :rtfm: :mrgreen:

Нико нема право да тврди да може да лечи људе а да за то нема дозволу и образовање .нико нем аправо да даје лажну наду људима или их обмањује .Мирољуб је прилична будала и нека одговара за своје последице .све више људи умире од рака , сви имамо бар једног члана породице болесног од ове окапке болести и нико нем аправо да се ИГРА са тим стварима .на робију 40 године ако мене неко пита.

Petrovic je tvrdio da je dovoljno da se okupi 2-5 % ljudi koji misle kao on, sačekaju prvu veću državnu krizu, i na silu uspostave novi teokratski poredak.
Petrovic je smatrao da Islamsku državu vode ljudi "koji znaju kako se rešavaju problemi", jer su oni već ostvarili dobar deo njegovih ideala.
Pored tvrdnje da su vakcine štetne, koja je dovela do smanjenja broja vakcinisane dece, širenja epidemije malih boginja i smrtnih slučajeva, zbog čega je popio tužbu, tu su i brojna druga stajaća mesta teorija zavere. Petrović propoveda da svetom vladaju satanistička tajna društva, bori se za zdravu Srbiju u kojoj neće biti narkomanije, konzumiranja alkohola i pušenja, za šta ima vrlo jednostavno rešenje: "Pod mač, bato!"
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/vizija-drustva-u-kojem-bi-muz-imao-pravo-da-ubije-zenu

- - - - - - - - - -

ne znam njegov stav o migrantima al verovatno isto pod mac bato

Miroljub tokom ovog intervjua pominje stotine i hiljade ljudi koje je on izlečio od raka.... :dash:

Па где су ти силни људи које је Мирољуб излечио ? Како то да нема ни једног да се јави ?
Највише у целој ствари иритира његов безобразно бахати став и одсуство сваке емпатије према преминулом момку...Само сам чекао кад ће да каже,па ко га хебе кад је глуп..
Још ладно прети његовој сестри речима,пукла би те црна погибија да сам са тобом разговарао онако како сам хтео,,,него ми се јавио твој муж па нећу због њега...
Сад може да се придружи свом пријатељу и ученику Перановићу...

zar u Srbiji postoji nezavisno sudstvo ?...

https://www.blic.rs/vesti/drustvo/s...-miroljub-petrovic-zbog-smrti-mladica/jppkzx4

elem,
Blic ga atakuje a on dalje brani vučića i napada opoziciju i proteste u svom najnovijem videu !?

Miroljub je bivši radikal,a sadšnji naprednjak.Kao i svi naprdnjaci,dužan je svakodnevno da hvlai vođu,kojem je to potrebno,jer mu odgovara taj kult ličnosti.Blic i nije baš Vučićeva novina.Postoji pritisak SNS-a na Blic,ali se malo razlikuje od tipičnih Vu-ovih novina kao što su ALO,Informer,Srpski Telegraf,Srbija Danas...

Elem,Miroljub je slika i prilika današnje vlasti.Čak i malo ozbiljniji,inteligentniji i zanimljiviji od većine vladajućih kadrova

Кад Мирољуб обнови Душаново царство,неће више бити болести јер ћемо сви живети у природном амбијенту...

Да ли нормалном мушкарцу, када види неку жену у оскудној одећи, прво падне на памет да је каменује?

Да ли нормалном мушкарцу, када види неку жену у оскудној одећи, прво падне на памет да је каменује?

Па шта треба да ради ? Да помисли на секс ? Јес па да га пукне црна погибија...

- - - - - - - - - -

Miroljub je i geolog , on je utvrdio da je zemlja stara par hiljade godina , zar jednog naučnika i istraživača da hapse.

И потомка Скендербега

- - - - - - - - - -

Miroljub je bivši radikal,a sadšnji naprednjak.Kao i svi naprdnjaci,dužan je svakodnevno da hvlai vođu,kojem je to potrebno,jer mu odgovara taj kult ličnosti.Blic i nije baš Vučićeva novina.Postoji pritisak SNS-a na Blic,ali se malo razlikuje od tipičnih Vu-ovih novina kao što su ALO,Informer,Srpski Telegraf,Srbija Danas...

Elem,Miroljub je slika i prilika današnje vlasti.Čak i malo ozbiljniji,inteligentniji i zanimljiviji od većine vladajućih kadrova

Бато,опседају те демони....

Мирољуб не би никада био припуштен на медије да има негативан став према Вучићу и садашњој власти.

Петровић отворено прича оно што би челници режима причали али не смеју.

Па шта треба да ради ? Да помисли на секс ? Јес па да га пукне црна погибија...
Ја када видим Петровића, његову фацу, уопште не верујем да он избегава жене и да је тако моралан као што тврди.Много је пута њему пукла црна погибија.

Ево да се подсетимо како изгледа Петровић, јер одавно није био на телевизији.

index.jpg

Ово није лице једног вегана, човека који избегава жене, неког аскете.Овај ти крка прасиће и преврће сваку жену коју може.

Не знам ко може да се упеца на његову причу, довољно је да га видиш и да знаш какав је.

Ја када видим Петровића, његову фацу, уопште не верујем да он избегава жене и да је тако моралан као што тврди.Много је пута њему пукла црна погибија.

Ево да се подсетимо како изгледа Петровић, јер одавно није био на телевизији.

Pogledajte prilog 530164

Ово није лице једног вегана, човека који избегава жене, неког аскете.Овај ти крка прасиће и преврће сваку жену коју може.

Мислиш нешто као,

Back