Politička tema : Slučaj - Miroljub Petrović

Мирољуб пре свега нема ниједну признату диплому. Или има једну, док је са мастер студија био избачен. Тако некако. Овде у Сакраменту је изнајмио мало простора и потрпао брдо некаквих безвезарија у две канцеларије. Могу да усликам то успут ако неког занима. Личи на какав цигански штанд са бувљака.

Све у свему, ко се лечи код Мирољуба, живи је доказ да природна селекција шљака беспрекорно.

Мирољуб пре свега нема ниједну признату диплому. Или има једну, док је са мастер студија био избачен. Тако некако. Овде у Сакраменту је изнајмио мало простора и потрпао брдо некаквих безвезарија у две канцеларије. Могу да усликам то успут ако неког занима. Личи на какав цигански штанд са бувљака.

Све у свему, ко се лечи код Мирољуба, живи је доказ да природна селекција шљака беспрекорно.

tako je

- - - - - - - - - -

Koji je ovo zlikovac...

Нити је ово Вучићева игра, нити је Мирољуб важан, ово је игра новог светског поретка где се између осталог не сме дирати у монопол службене медицине ни по коју цену.

Дакле, ако те лекар и званично лечи, па одапнеш никоме ништа, али ако ти Мирољуб даје савете, па одапнеш, Мирољуб је крив што више ниси међу живима и треба га згазити.

Miroljub je odavno kriv, daleko pre nego što je čovek umro.

Ali zemlja nije normalna.

- - - - - - - - - -

Uslikaj ako ti nije teško, molim te.

- - - - - - - - - -

zar u Srbiji postoji nezavisno sudstvo ?...

https://www.blic.rs/vesti/drustvo/s...-miroljub-petrovic-zbog-smrti-mladica/jppkzx4

elem,
Blic ga atakuje a on dalje brani vučića i napada opoziciju i proteste u svom najnovijem videu !?

Šta se čudiš.

Na Jutarnjem je one koji protestuju protiv Vučića subotom poredio sa sestrom preminulog i ovima koji ga kritikuju.

Ono, jes budala, ali imao je i neke pametne stavove.

Meni je neshvatljivo da društvo toleriše toliko sra*a okolo i da nikome ne pada na pamet da uradi bilo šta.

Devojčica umre od droge koju joj je drug dao i šta urade njeni roditelji? Ništa. Šta rade roditelji njenih drugova? Mole Boga da se isto ne desi i njihovoj deci.

dabogda ti cerki bio potreban kada medicina u koju se kunes zakaze :zper:

- - - - - - - - - -

Ovaj čovek toliko iritira svojim pokvarenjaštvom, bezobrazlukom i idiotlukom, da prosto priziva bejzbolku po svojoj zlikovačkoj glavi!!!

pitacu te kada svoju staru budes nosio kod njega :cool:

Oćete i ove iz hitne pod mač?

https://www.kurir.rs/vesti/drustvo/...um=single_related&utm_campaign=adria_internal

https://www.kurir.rs/vesti/drustvo/...a-saopstili-su-joj-gorku-i-najboljniju-istinu

Kakve vam oni osećaje bude kad pročitate sve ovo?

"...- Tih dana Marina je bila sama u kući s decom jer sam ja radio tokom celog dana na terenu. Prvo je imala virus gripa, temperaturu i groznicu, ali je 21. odjednom počeo i stomak jako da je boli i da se nadima. Sutradan joj je bilo još teže, naglo joj je pao pritisak, počela je da se guši i opet je zvala Hitnu. Rekli si joj da pije slanu vodu, digne noge na jastuk, popije lek za smirenje - navodi Dragan.... "..

"...- Prvo ju je primio hirurg, koji je zaključio da Marina nije za hitnu intervenciju i otpustio je kući. Odvela sam je preko puta na interno odeljenje, gde su nam rekli da čekamo ispred ordinacije, iako je Marina već počela da se gubi i bunca. Čekali smo od šest sati uveče do četiri ujutru. Konačno su joj 24. januara ujutru izmerili pritisak i šećer i ustanovili da mora da ostane u bolnici. .....Onda su otkrili da su joj unutrašnji organi puni vode, da otkazuju jetra, slezina i bubrezi i da samo bog može da joj pomogne. Marina je umrla u noći između 26. i 27. januara...."

....Marinina porodica je navela i da je po dolasku na VMA 23. januara, iako je bila već u bunilu od bolova u stomaku, ostavljena da čeka ispred ordinacije od šest sati uveče do četiri ujutru, da bi onda lekari su utvrdili da su joj unutrašnji organi puni vode, da otkazuju jetra, slezina i bubrezi. Marina je umrla u noći između 26. i 27. januara.....

Vi poredite Miroljuba Petrovića, jednog ordinarnog šarlatana, laprdavca, sektaša, kompleksaša, poluludog čoveka sa ljudima koji su za bavljenje medicinom morali da se trude, da uče i zarade diplome?
Da li ste vi normalni?
Ili ste tako nenormalni samo kad je tuđa koža i tuđe srce u pitanju? Kad je tuđe, onda i Miroljub može da "leči"?
A kad je vaše, onda jurite samo najbolje hirurge i najbolje specijaliste "zvanične" (kako Miroljub ponosno i posprdno ističe) medicine?
Idi, Barišnjikov, pa lepi fotku Alana Čumaka, pa se leči

Vi poredite Miroljuba Petrovića, jednog ordinarnog šarlatana, laprdavca, sektaša, kompleksaša, poluludog čoveka sa ljudima koji su za bavljenje medicinom morali da se trude, da uče i zarade diplome?
Da li ste vi normalni?
Ili ste tako nenormalni samo kad je tuđa koža i tuđe srce u pitanju? Kad je tuđe, onda i Miroljub može da "leči"?
A kad je vaše, onda jurite samo najbolje hirurge i najbolje specijaliste "zvanične" (kako Miroljub ponosno i posprdno ističe) medicine?
Idi, Barišnjikov, pa lepi fotku Alana Čumaka, pa se leči

Kad daješ 40 dana ženi, koja je razlika izmedju Miroljuba i zvanične medicine?
Ova žena je umrla nemarom onih koji su imali diplome. Obratila se lekarima.
I čekala u hodniku od mraka do jutra.
Koja je razlike izmedju te 2 smrti?
....
Onaj momak je ipak umrom i delom zbog gluposti sestre koja ga je nagovarala da ide kod Moriljuba.
Gde je njena odgovornost? Navodjenje lica da ide kod nadrilekara?

Poslednja izmena:
Kad daješ 40 dana ženi, koja je razlika izmedju Miroljuba i zvanične medicine?
Ova žena je umrla nemarom onih koji su imali diplome. Obratila se lekarima.
I čekala u hodniku od mraka do jutra.
Koja je razlike izmedju te 2 smrti?
....
Onaj momak je ipak umrom i delom zbog gluposti sestre koja ga je nagovarala da ide kod Moriljuba.
Gde je njena odgovornost? Navodjenje lica da ide kod nadrilekara?

O čemu ti uopšte pričaš, čoveče?
Stavljaš u isti ravan šarlatana i one koji stvarno leče?
Porediš "lečenje" koje pružaju Miroljub, Alen Azarić i ostali skotovi, sa stvarnim lekarima?
Da li si ti normalan?
Ubacuješ u priču incident eklatantnog zanemarivanja medicinske etike i kao to ti je argument za izjednačavanje sa varalicama?
Idi pa se prekrsti, na ime tih pomenutih 40 dana.

Ako ti je sve to tako kao što kažeš, ti izvoli pa vodi svoje dete neka ti ga leče "stručnjaci" koje braniš...
Neka mu "doktor" Miroljub Petrović ili "doktor" Azarić operiše slepo crevo papričicama ili gljivama

O čemu ti uopšte pričaš, čoveče?
Stavljaš u isti ravan šarlatana i one koji stvarno leče?
Porediš "lečenje" koje pružaju Miroljub, Alen Azarić i ostali skotovi, sa stvarnim lekarima?
Da li si ti normalan?
Ubacuješ u priču incident eklatantnog zanemarivanja medicinske etike i kao to ti je argument za izjednačavanje sa varalicama?
Idi pa se prekrsti, na ime tih pomenutih 40 dana.

Ako ti je sve to tako kao što kažeš, ti izvoli pa vodi svoje dete neka ti ga leče stručnjaci koje braniš...

Pa zbot tog "...eklatantnog zanemarivanja medicinske etike..." niko ih ne razapinje na krst, koliko vidim, iako je žena bila u zvaničnoj državnoj medicinskoj ustanovi, i umrla na kraju.
I u pravu si, i nisu za poredjenje, naravno, onaj je komedijaš, a ovo je zvanična medicina.
Al meni se čini da taj komedijaš ima neke "druge grehove" zbog kojih mu se sudi, ili grešim?
I gde je odgovornost sestre koja je navodila brata da ide kod tog nadrilekara? Miroljubov greh je što je njemu sestra "verovala" ?!?!?!
Još nisam čuo da se za to podiže optužnica.
...
Sve vreme izbegavaš odgovor, već samo pišeš neke uzvičnike i znakove pitanja, i vadiš sa na titule, a ja te pitam za dela tih titula.
...
ZAKLJUČAK:
Kao lekar, može vas se desiti da vam umre bolesnik jer vas je mrzelo da ga pogledate, već ga ostavite kolegi za jutarnju smenu. To će biti "zanemarivanje etike", iako je žena bila u hodniku 8 časova.
A kad glumite "budalu", kao Miroljub, optužiće vas za nečiju smrt, zbog prepiske e-mailom. A ovo drugo važi samo ako pozivate na zdrav život, Sveto Pismo, osudjujtet javno LGBT i narkomane, itd...

...
A za to vreme Srbijom već 30 godina posle 1990, se redovno sliva strava deci, nose crveni končići, obrće šoljica kafe, ide kod raznih vračara...i nikom ništa...ali "jedan Miroljub je morao biti ubiven..."
...
Jel iko ikad optužio SPC za čitanje molitvi kao nadrilekarstvo??? Pa kud ćeš većeg nadrilekarstva???? I još plaćaš da ti pominju ime u molitvama!
I oni takodje kažu da to pomaže! I njima ljudi veruju isto!

...
Al njih ne smete u usta da uzmete...ni ove nadrilekare iz Kaljudjerice i Borče.

tako je

- - - - - - - - - -

Koji je ovo zlikovac...

Iz pogleda se uočava sve, naročito stanje i boja duše, a kod tog, zaista zlikovca, jer tuđu nesreću, muku i bol iskorištava na najneljudskiji način, a taj monstrum mora da postane doživotni pacijent ludare … Samo Laza Lazarević takvima može da pomogne i ojađeni narod od takvih šarlatana zaštite …

LUDARA.jpg

Pa zbot tog "...eklatantnog zanemarivanja medicinske etike..." niko ih ne razapinje na krst, koliko vidim, iako je žena bila u zvaničnoj državnoj medicinskoj ustanovi, i umrla na kraju.
I u pravu si, i nisu za poredjenje, naravno, onaj je komedijaš, a ovo je zvanična medicina.
Al meni se čini da taj komedijaš ima neke "druge grehove" zbog kojih mu se sudi, ili grešim?
I gde je odgovornost sestre koja je navodila brata da ide kod tog nadrilekara? Miroljubov greh je što je njemu sestra "verovala" ?!?!?!
Još nisam čuo da se za to podiže optužnica.
...
Sve vreme izbegavaš odgovor, već samo pišeš neke uzvičnike i znakove pitanja, i vadiš sa na titule, a ja te pitam za dela tih titula.
...
O čemu ti pričaš?
Postoji regularan postupak koji se pokreće za nesavesno lečenje.
Tvoj je problem što ti misliš da ćeš sve informacije i svo znanje steći u Informerima i Sputnjicima, a o tome tamo ne piše.

ZAKLJUČAK:
Kao lekar, može vas se desiti da vam umre bolesnik jer vas je mrzelo da ga pogledate, već ga ostavite kolegi za jutarnju smenu. To će biti "zanemarivanje etike", iako je žena bila u hodniku 8 časova.
A kad glumite "budalu", kao Miroljub, optužiće vas za nečiju smrt, zbog prepiske e-mailom. A ovo drugo važi samo ako pozivate na zdrav život, Sveto Pismo, osudjujtet javno LGBT i narkomane, itd...
Miroljub je pozivao ljude da se medincinski ne leče, u tome je stvar.
Pogledaj njegov intervju.

...
A za to vreme Srbijom već 30 godina posle 1990, se redovno sliva strava deci, nose crveni končići, obrće šoljica kafe, ide kod raznih vračara...i nikom ništa...ali "jedan Miroljub je morao biti ubiven..."
...
A svi ti fenomeni, uključujući i Miroljuba, nekako koincidiraju sa našom borbom protiv "globalne imperije zla".
TO govori o stepenu patologije ovog društva i ovog naroda.

Jel iko ikad optužio SPC za čitanje molitvi kao nadrilekarstvo??? Pa kud ćeš većeg nadrilekarstva???? I još plaćaš da ti pominju ime u molitvama!
I oni takodje kažu da to pomaže! I njima ljudi veruju isto!

...
Al njih ne smete u usta da uzmete...ni ove nadrilekare iz Kaljudjerice i Borče.

Primer ti je dijaboličan.
Niko iz SPC ti nije rekao: "ne leči se kod lekara, nego samo dođi kod nas da ti čitamo molitve".

O čemu ti pričaš?
Postoji regularan postupak koji se pokreće za nesavesno lečenje.
Tvoj je problem što ti misliš da ćeš sve informacije i svo znanje steći u Informerima i Sputnjicima, a o tome tamo ne piše.
....
i pokušavaš mene da staviš u ravan sa tim šarlatanima
Pogledaj njegov intervju.
...
A svi ti fenomeni, uključujući i Miroljuba, nekako koincidiraju sa našom borbom protiv "globalne imperije zla".
TO govori o stepenu patologije ovog društva i ovog naroda.
...
Primer ti je dijaboličan.
Niko iz SPC ti nije rekao: "ne leči se kod lekara, nego samo dođi kod nas da ti čitamo molitve".

1. Prevelika je nesrazmera umrilih ljudi nemarom lekare i tih postupaka, ruka ruku mije, vrana vrani oči ne vadi.
Nešto tu nije u redu.

2. ??? Pa šta? Gde je tu krivična odgovornost??? I mene šibicari pozivaju da igram sa njima one kutije pa ne pristajem.
I narko-dileri pozivaju na drogiranje, pa se ne drogiraju svi.

Dijaboličan je onaj koji posluša ovu dijabolu i još nagova druge na to, a to je bila sestra pokojnog. Ona je održavala prepisku sve vreme sa tim šarlatanom.
Dijabola je sestra koja je svog brata gurnula ovoj budali u šake, tj on njega nije ni video čak, sve vreme je ona radila tu čuvenu prepisku.
...
Ti sve vreme pokušavaš da mi ubaciš u reč to da ja branim Miroljuba, a ja samo kažem da je podjednako kriv i onaj koji ide kod njega, kao i on sam.
Srbija je prepuna Miroljuba, a samo ste ovog razapeli??? Možda zbog osude LGBT i narkomana?
...

1. Prevelika je nesrazmera umrilih ljudi nemarom lekare i tih postupaka, ruka ruku mije, vrana vrani oči ne vadi.
Nešto tu nije u redu.

2. ??? Pa šta? Gde je tu krivična odgovornost??? I mene šibicari pozivaju da igram sa njima one kutije pa ne pristajem.
I narko-dileri pozivaju na drogiranje, pa se ne drogiraju svi.

3.Dijaboličan je onaj koji posluša ovu dijabolu i još nagova druge na to, a to je bila sestra pokojnog. Ona je održavala prepisku sve vreme sa tim šarlatanom.
Dijabola je sestra koja je svog brata gurnula ovoj budali u šake, tj on njega nije ni video čak, sve vreme je ona radila tu čuvenu prepisku.
...
4. Ti sve vreme pokušavaš da mi ubaciš u reč to da ja branim Miroljuba, a ja samo kažem da je podjednako kriv i onaj koji ide kod njega, kao i on sam.
Srbija je prepuna Miroljuba, a samo ste ovog razapeli??? Možda zbog osude LGBT i narkomana?
...

1. Kolika je to nesrazmera?
2. I šibicari i narko-dileri čine stvari kažnjive krivično. To što ti nećeš pristati na njih, ne znači da one to nude ne treba kažnjavati
3. To kolika je uloga sestre u priči, ne umanjuje ulogu šarlatana. On nekažnjeno NUDI svoje šarlatanske usluge. A to nije dobro.
4. Ne, razapinjemo Miroljuba zato što mrzimo Vladu Srbije. Je li ti sad lakše?

1. Kolika je to nesrazmera?
2. I šibicari i narko-dileri čine stvari kažnjive krivično. To što ti nećeš pristati na njih, ne znači da one to nude ne treba kažnjavati
3. To kolika je uloga sestre u priči, ne umanjuje ulogu šarlatana. On nekažnjeno NUDI svoje šarlatanske usluge. A to nije dobro.
4. Ne, razapinjemo Miroljuba zato što mrzimo Vladu Srbije. Je li ti sad lakše?

Nije, žao mi je, i vas i vlade i takvog naroda koji mrzi svoju Vladu.
Od te mrženje vi ste zamrzeli i ceo srbski narod, i srbsku državu.
Mržnja razum čoveku pomuti.

1.Velika!
2. Koji šibicar je završio u zatvoru zbog šibicaranje, ikad?
3. Ne umanjuje, već deli odgovornost.
4. Kakve veze Miroljub ima veze sa vladom Srbije? A drugi šarlatani nemaju veze sa vladom Srbije? Oni su kao samostalni igrači?

1. verujem ti na reč. :roll:
2. Završio/ne završio, to je krivično delo prevare
3. Nema tu deljenja odgovornosti. Odgovornost za nadrilekarstvo je jedna stvar. Nesavesno staranje je druga
4. Hajde, malo, ima tu nekih vitalnih ćelija mozga, uveren sam...

Back