Enigma
Veoma poznat
- Poruka
- 13.018
Kod tebe je dosta nejasno za kakvu si smrt.Jesi li ti za političku smrt Vučića, Živadine!
Ja nisam! Za političku!![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kod tebe je dosta nejasno za kakvu si smrt.Jesi li ti za političku smrt Vučića, Živadine!
Ja nisam! Za političku!![]()

Dobro, može i politička, daj šta daš.Kod tebe je dosta nejasno za kakvu si smrt.![]()

Ne budi lajav ko Mustafa iz Cazina.Dobro, može i politička, daj šta daš.![]()
On je dobar za kriminalce, tajkune, ubice, silovatelje za "obican" i normalan narod apsolutno ne.Vučić je dobar za svoju državu
Šuplja pričaOn je dobar za kriminalce, tajkune, ubice, silovatelje za "obican" i normalan narod apsolutno ne.

AhaŠuplja priča![]()

Samo ostrašćeni slepac ili zlonamerni bot može Vučića porediti sa Orbanom, ama u bilo kom pogledu.Orban će pasti, Vučić pleše dalje.
Nemaš svoje banke a hoćeš standard?
Koji lep kes,vecina sredstava od EU za Madjarsku su blokirana napravio ogromnu korupciju i sam je postao veoma bogat..Orban je uradio EU za lep keš. Od hotela napravio kasarne, oterao Soroša, ne pušta čamuge. Vule je ipak druga liga.
Ali im je slična idiotarija sa dinamitomSamo ostrašćeni slepac ili zlonamerni bot može Vučića porediti sa Orbanom, ama u bilo kom pogledu.
Blokiran je sve vreme?Koji lep kes,vecina sredstava od EU za Madjarsku su blokirana napravio ogromnu korupciju i sam je postao veoma bogat..

Nema pojma o čemu piše ko i uvijek.Blokiran je sve vreme?
Nema pojma o čemu piše ko i uvijek.
Orban blokira nova sredstva za Ukrajinu pa su mu tek sad zaprijetili blokadom sredstava Mađarskoj.Do sad to uopšte nije bio slučaj.

Da je samo za mađarski.Za srpski brine još i više.To je pravi komšija.Znam, ali ajde da pitam. Salko iz Španije ili Holandije brine za mađarski narod.![]()

Orban je akutna pretnja SFREU mediji biju 24/7Da je samo za mađarski.Za srpski brine još i više.To je pravi komšija.![]()

Zato će i pobjedit na izborima.Orban je akutna pretnja SFREU mediji biju 24/7![]()
Slušajte mudre riječi ovog gospodina.Vučić je dobar za svoju državu
Zato će i pobjedit na izborima.
Koga god su oni bili taj je pobijedio.
Od Trumpa,Fica do Orbana.

Problem im je što svaki put prepumpaju na svoju štetu.Znači, pumpanje niks?![]()

Jel se računa činjenica da je Kosovo okupirano od NATO?Ili to preskačemo pa kritikujemo ostale?Pa jes, za Kosovo je uradio više nego iko, ćaća Musliju može da bude ponosan.
Vučić i Orban u ratu sa svima zbog sopstvenog opstanka - Srđan Cvijić i Aleksandar Olenik
Kažu da je ono oko gasovoda Vučićeva pomoć Orbanu. Čak nedeljema pre, proorbanovski mediji su najavljivali da bi tako nešto moglo da se desi, tvdeči da je to napad na interese Mađarske.
Vučić računa, ako je ova spodobe Olenik u pravu, da padom Orbana gubi vojvođanske Mađare kao koalicone partnere, i da je on praktično sledeći u Evropi za rušenje.

Šteta što smo se, eto, razišli jer da su Plenković i Milanović u SNS-u kod Vučića pa to bi se intervencija u Iranu odložila do daljnjegSlušajte mudre riječi ovog gospodina.