MJK
Elita
- Poruka
- 16.966
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
specijalna operacija u punom zamahu!Former CIA officer John Sipher claimed in a stunning Twitter thread that he took “particular joy” in discrediting the Hunter Biden “laptop from hell” narrative and enthusiastically admitted to “shifting” the election away from Trump
Da se biden i trump drzave odvoje
Joe Biden's lies are legendary. He's still the same dishonest plagiarist he was 33 years ago.
bajden-ovce su zauzele pola ukrajine, pa neka emigriraju tamo, tamo su im i biznisi, sta ima mi ovde da se delimo, pohapsimo govna i gotova stvarDa se biden i trump drzave odvoje
bajden-ovce su zauzele pola ukrajine, pa neka emigriraju tamo, tamo su im i biznisi, sta ima mi ovde da se delimo, pohapsimo govna i gotova stvar
eno, rusi se povlace, ostavljaju im njihovu polovinu
pazi:Јесил ти простудирао ако средња класа изумире у Америци већ 30.г., да изумире и грађанско друштво. ?!?
Јел то мало јасније или није око Политеје ?
EJ, pre neki dan me prozivas da necu da citam, niti da ucim, ali ne nudis nista konkretno... evo ti tekst u najuzem kontekstu teme: pol. situacija u sad, prostudiraj, pa se javi ako imas komentar; vazi? a meni je mozda i jasno sta mislis, samo nije vojnoind. kompleks jedini, vec se radi o sinergiji 3 oligarhijske grupe, vidi linkЈел то мало јасније или није око Политеје ?
pazi:
srednja klasa nigde na svetu ne postoji, samo u americi postoji izumiruca
i sada, sta mislis, kada cene energenata i hrane budu duplirane/triplirane/..., gde srednja klasa ima najvise sansi? ja mislim u americi
ja zivim u americi, pa ako ja ne znam sta mogu da priustim kako ti znas?
oni sto voze auta, pikapove od 50k ce malo stegnuti kais, i to je to, za te pare mogu da kupe dva nova auta, a sto se tice hrane i energenata, amerika ne zavisi ni od koga tako da su joj izgledi najbolji po velikom resetu, a ostatak sveta ce da ima velika tumbanja
svima ce opasti standard na pola, ili cak trecinu, a nama amerima mozda 10-20%, tako da cemo zadrzati bar 80% onoga na sta smo navkli, vi ni 50%
tamo isto nebi bili sigurnibajden-ovce su zauzele pola ukrajine, pa neka emigriraju tamo, tamo su im i biznisi, sta ima mi ovde da se delimo, pohapsimo govna i gotova stvar
eno, rusi se povlace, ostavljaju im njihovu polovinu da imaju gde da emigrirajuPogledajte prilog 1129905
ako srednja klasa nigde u svetu ne postoji, osim u Americi, onda ste samo vi Građansko društvo.
ti govoris o drzavnom ustrojstvu, gradjansko vs vojno, a ja o nsp: upravljanje resursima [ljudskim vs prirodnim] vs [odrziv] razvoj, da li imamo razvojnu ili upravljacku politiku, pa u kontekstu upravljacke, da li imamo prir. resurse ili ljude, pa tek onda u kontekstu upravljanja ljudima, da li imamo demokratsko gradjansko drustvo - to ti je moja postavka, jasno koja je poslednja rupa na svirali, po meniЈел то мало јасније или није око Политеје ?
moze biti i da nisam, zato imam[o] tebe, da me/nas poducis, mada ja nemam predrasuda, radi se samo o kompleksnosti sistema, kako postavljamo stvari, a moja postavka je jasna:Nisam ja siguran da si na dobrim izvorima informisan.
ti govoris o drzavnom ustrojstvu, gradjansko vs vojno, a ja o nsp: upravljanje resursima [ljudskim vs prirodnim] vs [odrziv] razvoj, da li imamo razvojnu ili upravljacku politiku, pa u kontekstu upravljacke, da li imamo prir. resurse ili ljude, pa tek onda u kontekstu upravljanja ljudima, da li imamo demokratsko gradjansko drustvo - to ti je moja postavka, jasno koja je poslednja rupa na svirali, po meni
moze biti i da nisam, zato imam[o] tebe, da me/nas poducis
izvozi resurse prirodne, a nama trebaju ljudi i ideje, i to novešto se tiče izvora vaših energenata i proizvodnje, nedostaje vam trenutno 40-50%, samo Rusija od svih velikih Sila izvozi od 3/4 do 4/5 svoje proizvodnje.
ta opsednutost gradjanskim i vodi ka podeli o kojoj ti pricam i na kojoj insistiram:Nema više građanskog ni u americi, to su samo simulacije i simulakrumi tradicije američkog pravog građanskog društva.