Politička situacija u SAD

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
USA.JPG

Bombshell: CIA Officer Openly Confesses To Rigging 2020 Election For Joe Biden And Says They Would Do It Again​

A CIA officer has confessed that the ‘Deep State’ rigged the 2020 election in Joe Biden’s favor, and has boldly admitted that the agency would do it again.

Former CIA officer John Sipher claimed in a stunning Twitter thread that he took “particular joy” in discrediting the Hunter Biden “laptop from hell” narrative and enthusiastically admitted to “shifting” the election away from Trump

Read more:https://en-volve.com/2022/03/28/bom...or-joe-biden-and-says-they-would-do-it-again/

Former CIA officer John Sipher claimed in a stunning Twitter thread that he took “particular joy” in discrediting the Hunter Biden “laptop from hell” narrative and enthusiastically admitted to “shifting” the election away from Trump
specijalna operacija u punom zamahu!
ne radi se ovde uopste o bajdenu i njegovom sinu

Fox News Host Informed Hunter Biden Will Be ‘Indicted,’ Biden Will Likely Pardon Him

vec sto ce oni povuci mnoge koje nema ko da pardonira, decu peljoske, kerija i romnija, ko ce njih da pardonira?

bajden-ovce su zauzele pola ukrajine, pa neka emigriraju tamo, tamo su im i biznisi, sta ima mi ovde da se delimo, pohapsimo govna i gotova stvar

eno, rusi se povlace, ostavljaju im njihovu polovinu

Јесил ти простудирао ако средња класа изумире у Америци већ 30.г., да изумире и грађанско друштво. ?!?

Јел то мало јасније или није око Политеје ?

Јесил ти простудирао ако средња класа изумире у Америци већ 30.г., да изумире и грађанско друштво. ?!?

pazi:
srednja klasa nigde na svetu ne postoji, samo u americi postoji izumiruca

i sada, sta mislis, kada cene energenata i hrane budu duplirane/triplirane/..., gde srednja klasa ima najvise sansi? ja mislim u americi

ja zivim u americi, pa ako ja ne znam sta mogu da priustim kako ti znas?

oni sto voze auta, pikapove od 50k ce malo stegnuti kais, i to je to, za te pare mogu da kupe dva nova auta, a sto se tice hrane i energenata, amerika ne zavisi ni od koga tako da su joj izgledi najbolji po velikom resetu, a ostatak sveta ce da ima velika tumbanja

svima ce opasti standard na pola, ili cak trecinu, a nama amerima mozda 10-20%, tako da cemo zadrzati bar 80% onoga na sta smo navkli, vi ni 50%

Poslednja izmena:
EJ, pre neki dan me prozivas da necu da citam, niti da ucim, ali ne nudis nista konkretno... evo ti tekst u najuzem kontekstu teme: pol. situacija u sad, prostudiraj, pa se javi ako imas komentar; vazi? a meni je mozda i jasno sta mislis, samo nije vojnoind. kompleks jedini, vec se radi o sinergiji 3 oligarhijske grupe, vidi link
...

три америчке олигарске групе

Валентин Катасонов

Poslednja izmena:
pazi:
srednja klasa nigde na svetu ne postoji, samo u americi postoji izumiruca

i sada, sta mislis, kada cene energenata i hrane budu duplirane/triplirane/..., gde srednja klasa ima najvise sansi? ja mislim u americi

ja zivim u americi, pa ako ja ne znam sta mogu da priustim kako ti znas?

oni sto voze auta, pikapove od 50k ce malo stegnuti kais, i to je to, za te pare mogu da kupe dva nova auta, a sto se tice hrane i energenata, amerika ne zavisi ni od koga tako da su joj izgledi najbolji po velikom resetu, a ostatak sveta ce da ima velika tumbanja

svima ce opasti standard na pola, ili cak trecinu, a nama amerima mozda 10-20%, tako da cemo zadrzati bar 80% onoga na sta smo navkli, vi ni 50%

Ako se rukovodimo tvojom stvarnošću onda je sledeće stanje stvari:

ako srednja klasa nigde u svetu ne postoji, osim u Americi, onda ste samo vi Građansko društvo. Dakle crkla Vam je svetske međunarodna struktura koja je uspostavljena 1776 i 1789.g. i koju ste ratovima uzaludno održavali ceo 20.vek . (ratovima + produženim revolucijama tzv.demokratije + imperijalnom izuzetnošću)

otprilike 130.g. pre tebe, Amerikanci su raslojili srednju klasu na na nižu, srednju i višu. To se odrazilo na rast građanskog uticaja u unapređenju pravosuđa, razvoja preduzetnosti kao motor modernosti (od 8 građana 5 je bilo preduzetno - tad i nikada više) i kongresa koji su donosili pozitivne propise za građane više srednje klase. Motor moderosti je bila viša srednja klasa. (vidi ko je nekada činio)

nikoga ovde nije briga gde si već da li shvataš stvarnost kako treba, naročito ako si u jezgru imperije čija se struktura urušava.

što se tiče izvora vaših energenata i proizvodnje, nedostaje vam trenutno 40-50%, samo Rusija od svih velikih Sila izvozi od 3/4 do 4/5 svoje proizvodnje.

Vi u kaliforniji, već nemate dovoljno vode za svoje useve, a za 10-tak godina vaši stručnjaci prognoziraju pad proizvodnje na 50%. Vaši poljoprivrednici u Kaliforniji su veoma zabrinuti za budućnost

itd...

Nisam ja siguran da si na dobrim izvorima informisan.

ako srednja klasa nigde u svetu ne postoji, osim u Americi, onda ste samo vi Građansko društvo.
ti govoris o drzavnom ustrojstvu, gradjansko vs vojno, a ja o nsp: upravljanje resursima [ljudskim vs prirodnim] vs [odrziv] razvoj, da li imamo razvojnu ili upravljacku politiku, pa u kontekstu upravljacke, da li imamo prir. resurse ili ljude, pa tek onda u kontekstu upravljanja ljudima, da li imamo demokratsko gradjansko drustvo - to ti je moja postavka, jasno koja je poslednja rupa na svirali, po meni
Nisam ja siguran da si na dobrim izvorima informisan.
moze biti i da nisam, zato imam[o] tebe, da me/nas poducis, mada ja nemam predrasuda, radi se samo o kompleksnosti sistema, kako postavljamo stvari, a moja postavka je jasna:
resursi vs razvoj, samo je problem sto nam se razvoj predstavlja kao neodrziv, pa nas uvode u depopulaciju i rat, a sve zbog vlastite nesposobnosti da upravljaju i ljudskim i prirodnim resursima, jer sluze mamonu, prokletom novcu - ne moze novac da upravlja ni prirodom ni covekom, vec mora ideja, ne moze novac da nas razvija, vec rad - rad je stvorio coveka... i bog je radom stvorio coveka, pa je tek potom odmorio, a nije dokolicom stvorio coveka, ili mesetaranjem kao mamonske sluge

Poslednja izmena:
ti govoris o drzavnom ustrojstvu, gradjansko vs vojno, a ja o nsp: upravljanje resursima [ljudskim vs prirodnim] vs [odrziv] razvoj, da li imamo razvojnu ili upravljacku politiku, pa u kontekstu upravljacke, da li imamo prir. resurse ili ljude, pa tek onda u kontekstu upravljanja ljudima, da li imamo demokratsko gradjansko drustvo - to ti je moja postavka, jasno koja je poslednja rupa na svirali, po meni

moze biti i da nisam, zato imam[o] tebe, da me/nas poducis

Nema više građanskog ni u americi, to su samo simulacije i simulakrumi tradicije američkog pravog građanskog društva.

U Americi još pre 20.g. slušao sam studente prava kako se nezadovoljni žale, "mi se više ne bavimo pravom klijenta, već klijentima tumačimo hiljade zakona.", isto je sa lekarima u velikim klinikama, inženjerima, tehnolozima, građevincima, geolozima, geodete obrađuju satelitske snimke... preduzetni genijalni aeronautičari se muče između bankrota i milostinje od donacije do donacije, gde trpi privatan život i porodica, itd... bolje je prekinuti tu agoniju, jer građansko društvo više u stvarnosti ne postoji.

Imate još malo tradicionalno građanskog američkog višeg srednjeg sloja u Sudijama i advokatima ..

dakle, za manje od 250.g. svetska struktura koja je pravljena je počela da se urušava, ali nije ni čudo prethodne su trajale po 300-400 godina. Možda još 50-tak godina i dolazi na scenu nova struktura sa novom nomenklaturom - nov poredak.

što se tiče izvora vaših energenata i proizvodnje, nedostaje vam trenutno 40-50%, samo Rusija od svih velikih Sila izvozi od 3/4 do 4/5 svoje proizvodnje.
izvozi resurse prirodne, a nama trebaju ljudi i ideje, i to nove
kao npr. sto imamo ideju da zamenimo novac sa digitalnom valutom svetske centralne banke, ali je samo problem u tome sto je ona zamisljena da upravlja ljudskim, a ne prirodnim resursima, gde opet klasifikujemo ljude, po nekom novom klasnom 'MORALNOM' sistemu PODOBIJA
Nema više građanskog ni u americi, to su samo simulacije i simulakrumi tradicije američkog pravog građanskog društva.
ta opsednutost gradjanskim i vodi ka podeli o kojoj ti pricam i na kojoj insistiram:

ljudski resursi po gradovima - gradjanska drustva,
vs
prirodni resursi van tih gradova gde nema gradjanskog, vec vojnog ustrojstva - jel, nece se rusi sacuvati zapadnjackog pohoda na istok nekakvim gradjanskim, vec vojnim drustvom, POLITEJOM, koja korespondira sa americkom zaljubljenoscu u oruzje

POLITIKA upravljanja NSP:
POLITIKA razvoja NSP:
  • SVAKA JE odrziva
  • depopulaciona, bolest, rat itd

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back