Politička situacija u SAD

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Tea party je bila prva varijanta, MAGA je druga, obe su marginalne pojave u republikanskoj partiji, ali su okolnosti zadnjih godina pogodovale radikalizaciji.
Losa ekonomska kriza, crni predsednik, Obamacare, ratovi koji ne prestaju.
Ali pazi besmisla

Tea Party koji predstavlja sam početak Američke revolucije neko smatra RADIKALNIM.:roll:

A Demokratski socijalizam nije RADIKALAN.:roll:

I to je kul i progresivni pokret.:roll::lol:

Smešno i porediti :roll::lol:

Zamisli Tramp proba da preuzme komandu čega se verovatno plaši čovek u tvom avataru.:lol:
fasisti spremaju napad na nac. gardu da bi okrivili nas, zato je gomilajuy - izbegavati gomile, rastrkati se na bezbednu udaljenost, najbolje ne ici na skupove uopste sada... SACEKATI, STRPITI SE
WARNING: DO NOT ATTEND Armed Protests at State Capitols Before Inauguration! – POSSIBLE SINISTER PLOT HATCHED BY RADICAL LEFT TO TAKE AWAY GUN RIGHTS!

IZOLOVANI SLUCAJEVO KAO STP JE HLADNOKRVNA LIKVIDACIJA ESLI BABIT u klasicnoj sacekusi ILI SAMOUYVISTVO POLICAJCA SUTRADAN... SU ZAVRSENI, SADA IDU NA MASOVAN POKOLJ, NE UCESTVUJTE U SKPOVIMA!

Poslednja izmena:
Vi bre niste normalni? MAGA i šešeljevci teroristi? Su odsecali glave kao ISIL ili se raznosili u vazduh kao al-Kaida? O čemu pričate... fale vam koje vijuge u mozgu?

Šta je sledeće? Malagurski - terorista? Faradž - terorista? Le Pen - terorista? Orban - terorista? Bora Čorba - bin Laden? Kosta Čavoški - Hitler?

Iz tvog ugla nije, jer si ekstremista. :)
Amerika se ceo Hladni rat borila protiv ljudi koji su koristili reč *socijalizam* u definisanju svojih političkih ideja.
A sada socijalizam više nije problematična reč već je problematičan Tea Party.:roll:

Smešno, ali za vas koji ste gradili radnički socijalizam ja i jesam ekstremista jel tako?

E pa vi ste za mene OVO i ovo je VAŠE LICE.
Ovo ste VI SOCIJALISTI NAPRAVILI i vaše AOC i vaši Miloševići i vaši Berni Sandersi.

Tramp je prava dušica od čoveka u poređenju sa OVIM.

hleb-srbija.jpg

Amerika se ceo Hladni rat borila protiv ljudi koji su koristili reč *socijalizam* u definisanju svojih političkih ideja.
A sada socijalizam više nije problematična reč već je problematičan Tea Party.:roll:

Smešno, ali za vas koji ste gradili radnički socijalizam ja i jesam ekstremista jel tako?

E pa vi ste za mene OVO i ovo je VAŠE LICE.
Ovo ste VI SOCIJALISTI NAPRAVILI i vaše AOC i vaši Miloševići i vaši Berni Sandersi.

Tramp je prava dušica od čoveka u poređenju sa OVIM.

Pogledajte prilog 835950
Uzasno , e to je Maga danas.

Znaš kako, obe strane imaju svoje ekstreme i oba su podjednako loša
Ne može se opravdavati ekstremno levo za rad višeg cilja i uništenja ekstremno desnog.

Mi smo barem imali prilike da na svojoj koži osetimo koliko su ekstremi, esktremno loši
Ali iskreno, gde ti vidis ekstremno levo u americkoj politici?
Ok, prihvatam da je bilo nereda i da su se istakli antifa i BLM, ali gde su oni medju kongresmenima?

Ne treba oni da uniste MAGA zato sto su desnicari, nego zato sto hoce da sruse Ameriku i uspostave diktaturu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back