Politicka Promaja

gorbat

Zainteresovan član
Poruka
411
Meni nase Republike , sada drzave, izgledaju kao Politicka Promaja. Zasto u Srbiji, Hrvatskoj , Sloveniji, Bosni , CG , Makedoniji , ex SFRJ se predsednici smenjuju tako cesto ? I da li onaj koji je 'opstao' duze je bio po volji naroda? Ko je bio najduze odrziv predsednik neke politicke celine posle SFRJ?

Meni nase Republike , sada drzave, izgledaju kao Politicka Promaja. Zasto u Srbiji, Hrvatskoj , Sloveniji, Bosni , CG , Makedoniji , ex SFRJ se predsednici smenjuju tako cesto ? I da li onaj koji je 'opstao' duze je bio po volji naroda? Ko je bio najduze odrziv predsednik neke politicke celine posle SFRJ?

Navedi nam par predsednika koji su smenjivani cesto, a ja cu da ti navedem 5 puta vise onih koji nikako da budu smenjeni.

На окупираним територијама то је нормално.
Имаш симулацију државе, демократије, власти, и нарочито њене "смењивости".
У ствари- политика има континуитет- пљачку колонија.

Bekvalac:
Kada se kaže "mala plava" deluje poprilično površno. Nije baš kao što izgleda. Ovo je za mene i više pesme, to je spoj tri energije, Cobija, Bojane i mene. Ja volim ljude koji nemaju predrasude i ovo je takav spoj. To jutro kad sam dobila tekst, on je mene zakucao. Reči "amputiran", "blokiran", "demoliran", to je sve prirodno. Svako ko malo zagrebe ispod površine, vidi da to nije feministički, nego da je to vrisak jedne žene - rekla je Nataša.

Natasicu za (dozivotnu) Predsednicu Srbije! :kez:

_noboy_

Navedi nam par predsednika koji su smenjivani cesto, a ja cu da ti navedem 5 puta vise onih koji nikako da budu smenjeni.

bas bih volela. koji od njih je imao 3 termina?

- - - - - - - - - -

Pa sve je to relativno. Možda drugarica preferira višedecenijsko ili čak doživotno vladanje. Ukusi su različiti.

nisu ukusi. ja pitam jer , ako je izabran vise puta znaci da je nesto uradio za glasace, koji ga opet glasaju. ako ces reci glasaci su bullshit , nisi u pravu, jer glasaci danas su mnogo vise glasacki obrazovani nego pre .

- - - - - - - - - -

Natasicu za (dozivotnu) Predsednicu Srbije! :kez:

_noboy_

koja budala, @beklavac naravno izbrisana.

Back