Politička korektnost gasi slobodu govora

Joj da. A tebi se to dešava baš često, ja se nerviram kad vidim kako se ljudi hvataju, ili ti morališu, ili nešto...
Pa dobro, meni je bitno da se ja malo ispišem u pauzama rada, da mislim na nešto što nema veze sa naukom, ...
a to što pišu dođe smešno.
Ali opet, ko mi kriv što išta pišem, jelda haha

Ti i ja imamo sličan način pisanja kada ja pišem ozbiljno, rekla bih: otvoreno, iskreno i direktno. Ti pišeš i racionalnije od mene, jer ja malo znam biti impulsivna.
ma, piši sestro kako hoćeš. Samo jeste zamorno, i ja sam zbog toga podosta smanjila pisanija na forumu.

Sve što se kaze da se podrazumeva se podrazumeva da je loš kontekst.

Hoće to tako u nas.

E anegdota!
Kad sam pričala sa jednim čovekom iz Engleske, u engleskoj, naime on je čak predsednik udruženja astrofizičara u UK (u stvari stavio je svoju mačku da bude :rotf:), kaže on meni iz Srbije? kažem da. E, kaže on imao sam ja par doktoranata iz Srbije i za sve njih je bilo specifično to da odmah odgovaraju sa "nije tako" i pre nego saslušaju do kraja haha, ili kaže na konferenciji kada treba nešto da prokomentarišu počinju sa tim "ne slažem se" haha. to je za njih tamo sasvim neobično da se kulturno izrazim. Ali dobro, mentalitet.

Hoće to tako u nas.

E anegdota!
Kad sam pričala sa jednim čovekom iz Engleske, u engleskoj, naime on je čak predsednik udruženja astrofizičara u UK (u stvari stavio je svoju mačku da bude :rotf:), kaže on meni iz Srbije? kažem da. E, kaže on imao sam ja par doktoranata iz Srbije i za sve njih je bilo specifično to da odmah odgovaraju sa "nije tako" i pre nego saslušaju do kraja haha, ili kaže na konferenciji kada treba nešto da prokomentarišu počinju sa tim "ne slažem se" haha. to je za njih tamo sasvim neobično da se kulturno izrazim. Ali dobro, mentalitet.
Mineri smo ebg.

pokušala sam naći vezu sa LjiSom ;)
inače, zašto bi bila tu u ljubav i sex?
Нек си ти мени намигнула.

Тема очигледно нема везе са сексом али можда има везе са љубављу?

Колегиница која се смеје се слаже.

Pa MŽ ljubavni odnos.

Нек си ти мени намигнула.

Тема очигледно нема везе са сексом али можда има везе са љубављу?

Kako to može biti odvojeno?
Da li u mž odnosu ima sexa?
Da li kada mlatimo nekoga ima ljubavi?

Ok, znači ima ljubavi ali nema sexa kada se udaraju. oukej

Kako to može biti odvojeno?
Da li u mž odnosu ima sexa?
Da li kada mlatimo nekoga ima ljubavi?

Ok, znači ima ljubavi ali nema sexa kada se udaraju. oukej
Pa odvojeno se teoretski posmatraju ljubav i seks. Bar sam ja u temi.

Razmišljam...
Možda je čak nasilje tu gdje je velika strast? Možda čak tu gdje fali seks, nastupi nasilje... To mi je nešto u glavi da je govorio Jerotić.

Pa odvojeno se teoretski posmatraju ljubav i seks. Bar sam ja u temi.

Razmišljam...
Možda je čak nasilje tu gdje je velika strast? Možda čak tu gdje fali seks, nastupi nasilje... To mi je nešto u glavi da je govorio Jerotić.

Pa mislim to nasilno odvajanje jednog od drugog je svojstvo samo ljudi koji imaju nekih problema sa sexom? Inače, jasno je da je ovaj forum sa nazivom Ljubav i Sex zapravo orijentisan na te erotske odnose, od romantičnog posmatranja zvezda kada su zagrljeni do strasti u krevetu i van njega. Sve to je ljubav i sex. I ne može se posmatrati odvojeno. Naravno, Jerotić bi to bolje opisao kao neuropsihijatar :)

A postoje obe krajnosti, ima onih koji se vole a nemaju sex, a ima i onih koji se sexaju ali se ne vole.

Ali, ko može da kaže da svi koji su zajedno se vole? Ni oni sami nekad ne znaju da li se vole ;) Ali se ceo taj odnos posmatra kroz celokupnu perspektivu. Da, nekad ima nasilja jer nema sexa, a nekad ima nasilja jer ima previše strasti. Mislim, koliko parova toliko odnosa.

Pa mislim to nasilno odvajanje jednog od drugog je svojstvo samo ljudi koji imaju nekih problema sa sexom? Inače, jasno je da je ovaj forum sa nazivom Ljubav i Sex zapravo orijentisan na te erotske odnose, od romantičnog posmatranja zvezda kada su zagrljeni do strasti u krevetu i van njega. Sve to je ljubav i sex. I ne može se posmatrati odvojeno. Naravno, Jerotić bi to bolje opisao kao neuropsihijatar :)
Pa ne bih vezivala bdsm sa nasiljem, jer je to razlika velika.
Tučeni partner to ne želi, a u bdsm trpi partner to želi.

A i jedno i drugo je vezano za ljubav i seks, samo što je jedno sloboda volje, izabrano,
a drugo je iz skupa mračnog haosa.

I jedno i drugo jedino gdje može je LjiS, na forumu, osim ako se ne razdvoji pisanje o pozitovnim i negativnim aspektima ljubavi.

Pa ne bih vezivala bdsm sa nasiljem, jer je to razlika velika.
Tučeni partner to ne želi, a u bdsm trpi partner to želi.

A i jedno i drugo je vezano za ljubav i seks, samo što je jedno sloboda volje, izabrano,
a drugo je iz skupa mračnog haosa.

I jedno i drugo jedino gdje može je LjiS, na forumu, osim ako se ne razdvoji pisanje o pozitovnim i negativnim aspektima ljubavi.

Veze. Ovo je forum za veze, ali je naziv ljubav i sex poznat po drugim svetskim forumima.. Jer jasno stavlja do znanja da su u pitanju odnosi koji imaju erotsku komponentu, da ne kažem muško-ženski, jer postoje i homoseksualni partneri. Za sve je karakteristično erotsko privlačenje, nije sigurno prijateljsko ni familijarno.

Pa mislim to nasilno odvajanje jednog od drugog je svojstvo samo ljudi koji imaju nekih problema sa sexom?
Није то никакво насилно одвајање једног од другог.

Свака тема је уско фокусирана на одређени аспект мушко-женских односа. Чак и кад је предмет секс, не дискутује се секс генерално већ одређени аспект истог. Например, једна тема се бави трајањем истог, друга тема се бави учесталошћу истог, трећа се бави заштитом, итд. Да није тако, не би постојала потреба за мноштво тема већ би била једна на којој би се дискутовало о свему.

С обзиром да секс није једини аспект мушко женских односа, постоје теме које се уопште не баве сексом већ неким другим аспектима мушко-женских односа као например ова тема о употреби насиља коју је отворила Свит.

А љубав и секс су по дефиницији две веома различите ствари. Секс је радња која укључује барем две особе и која се најчешће упражњава с циљем да се пружи задовољство ( иако је примарна сврха заправо репродукција. ) Љубав је перцепција једне особе да је нека друга особа или нешто друго од потенцијалне користи тој особи.

И на крају, секс свакако није најбитнији аспект мушко-женских односа.

Back