Politička korektnost gasi slobodu govora

~sweet girl~

Šmederling
VIP
Poruka
4.442
Ko god da je prijavio, nije uopšte shvatio suštinu teme nasilja o ženama.

Kad pričamo o nečemu, to ne znači da to i podržavamo!
Baš suprotno.

Ko je lud da podržava nasilje ili nasilju traži opravdanje?!

I da, možda si doživela nasilje pa si tako pogrešno protumačila temu...ako jesi, to treba liječiti na drugi način, a ne zatvaranjem bezvezne teme.
To je emotivno donešena odluka da se prijavi ta tema, sa još projetnjom napuštanja foruma nakon x godina. Zato pretpostavljam da je Ž.

Mene niko nije upitao da li nasilje podržavam, nego je svojevoljno pogrešno zaključeno i zaključano.
Ne smeta mi, ali odošmo u helać sa time.

Danas zbog političke korektnost gasimo slobodu govora.
Šta mislite o tome?

Pa bilo je ranije tema, ali ne o nasilju, već u okviru bdsm paketa ;)

Jedno je biti nasilan protiv volje žene, a nešto drugo ako se dogovore ili oboje vole malo grublji sex sa povremenim udarcima u određene predele, u zavisnosti od preferencija partnera :)

Mislim da je u današnje vreme teško govoriti o bilo čemu otvoreno što je na nekoj ivici, kad sam pregledala ranije LjiS teme deluje da je bilo drugačije, recimo pre 10tak i više godina. Kad god je neko pokušao izvaditi staru temu na LjiSu najčešće se zatvarala zbog sadržaja. Za druge forume ne znam.

Ko god da je prijavio, nije uopšte shvatio suštinu teme nasilja o ženama.

Kad pričamo o nečemu, to ne znači da to i podržavamo!
Baš suprotno.

Ko je lud da podržava nasilje ili nasilju traži opravdanje?!

I da, možda si doživela nasilje pa si tako pogrešno protumačila temu...ako jesi, to treba liječiti na drugi način, a ne zatvaranjem bezvezne teme.
To je emotivno donešena odluka da se prijavi ta tema, sa još projetnjom napuštanja foruma nakon x godina. Zato pretpostavljam da je Ž.

Mene niko nije upitao da li nasilje podržavam, nego je svojevoljno pogrešno zaključeno i zaključano.
Ne smeta mi, ali odošmo u helać sa time.

Danas zbog političke korektnost gasimo slobodu govora.
Šta mislite o tome?
Politička korektnost je sinonim za cenzuru, odnosno, koristi se uvek kao karta kada nekoga treba ućutkati.

Pa bilo je ranije tema, ali ne o nasilju, već u okviru bdsm paketa ;)

Jedno je biti nasilan protiv volje žene, a nešto drugo ako se dogovore ili oboje vole malo grublji sex sa povremenim udarcima u određene predele, u zavisnosti od preferencija partnera :)
Ти си немогућа. Морамо под хитно да ти нађемо некога.

Pa kad kažeš da mi neko drugi nađe.. to deluje kao da mu dođem nesposobna /invalidna/ da samoj sebi nađem. Šta drugo.
Делује али не мора да буде. Заправо, акценат уопште није био на томе да си ти неспособна већ да имаш велике апетите. Например, можда си апсолутно способна да намириш 90% својих апетита а да ти за преосталих 10% треба туђа помоћ. Је л то значи да си неспособна? Наравно да не. Никада нисам ни размишљао о томе колико си способна а немам ни потребу да сумњам ако сматраш да јеси.

Но, оно што сам могао да приметим то је да на темама које немају везе са БДСМ-ом, као што је например ова, ти неретко, из неког разлога, помињеш БДСМ.

Делује али не мора да буде. Заправо, акценат уопште није био на томе да си ти неспособна већ да имаш велике апетите. Например, можда си апсолутно способна да намириш 90% својих апетита а да ти за преосталих 10% треба туђа помоћ. Је л то значи да си неспособна? Наравно да не. Никада нисам ни размишљао о томе колико си способна а немам ни потребу да сумњам ако сматраш да јеси.

Но, оно што сам могао да приметим то је да на темама које немају везе са БДСМ-ом, као што је например ова, ти неретко, из неког разлога, помињеш БДСМ.

Pa pročitaj temu koja je zatvorena, a na koju se poziva Sweety
https://forum.krstarica.com/threads/biste-li-tukli-zenu.1021254/

Znaš kako, ovde moraš paziti šta kažeš više nego da si na sudu. ;)
Judge Joe Brown GIF

Bukvalno se čak i za ono što nedvosmisleno napišeš nađe neko ko će pogrešno da citira i nabija ti na nos.
Joj da. A tebi se to dešava baš često, ja se nerviram kad vidim kako se ljudi hvataju, ili ti morališu, ili nešto...

Ti i ja imamo sličan način pisanja kada ja pišem ozbiljno, rekla bih: otvoreno, iskreno i direktno. Ti pišeš i racionalnije od mene, jer ja malo znam biti impulsivna.

Back