Politička impotencija Borisa Tadića

Оног што се бар једаред годишње наждере на молитвеном доручку?:think::lol:

Bio ove godine i tvoj Popovic...izdaja...:think:...citao sam jelovnik...mmm..cisto sumnjam da se neko moze najesti na tom dorucku..nije to kao kod mene u Sumadiji...sve ono redno...kajmak,sir,suvo meso,jaja...itd...cuo sam od Vuka da sledece godine Obama organizuje m.dorucak u Beogradu,samo zbog nasih djakonija..poceli se gosti ljutiti,nema ni na leba ni sa leba...:rtfm::hahaha:

Bio ove godine i tvoj Popovic...izdaja...:think:...citao sam jelovnik...mmm..cisto sumnjam da se neko moze najesti na tom dorucku..nije to kao kod mene u Sumadiji...sve ono redno...kajmak,sir,suvo meso,jaja...itd...cuo sam od Vuka da sledece godine Obama organizuje m.dorucak u Beogradu,samo zbog nasih djakonija..poceli se gosti ljutiti,nema ni na leba ni sa leba...:rtfm::hahaha:
Мис'иш на Ненада?:D

Auuu Bog te maz'o kakve mustre obojica...:rotf::rotf:

Ми- који имамо достојанство и понос и који схватамо да се свака сила угаси пре или касније, а да некој другој сване- као што ће бити са Америком и Русијом.
Ми -који с обзиром на то сазнање не желимо да се одрекнемо себе због притиска које врши једна сила чији је крај на видику.
Ми - којима је интерес ЦЕЛОКУПНОГ српског народа испред појединачних интереса.

У политици је кључан интерес- тачно- сва срећа па се интерес Срба и Србије поклапа са интересом бар једне велике силе - Русије.

Спречавање силом је итекако давало резултате. Шиптари су почели да се чисте с Косова и то први пут од Броза па до доласка Милошевића на власт.
Али пошто је Броз одрађивао ''шиптарски пројекат'' за запад и пошто је након другог св. рата забранио Србима с Космета да се врате својим кућама, а с друге стране отворио Проклетије, јасно је било шта ће се десити ако којим случајем неком Србину падне на памет да рашчисти терен.
Велике силе, не доносе одлуке ''ад хок''. Они пажљиво и по више деценија унапред праве план.
План са Косметом и разбијање српског националног корпуса је направљен одмах , још по завршетку Другог св. рата, доласком Броза , а јасно је било сваком паметном Србину шта чека Србију, чим је формиран информбиро.
Према томе, није тачно да је улога Шиптара ту кључна, јер многи од њих чак ни нису рођени на Космету, већ су илегално ушетали на територију Србије уз одобрење Јосипа Броза, а наредбу са запада.
Ово је нужно споменути, јер ако хоћемо да анализирамо последице, морамо кренути од узрока- али од самог корена, а не тако како си ти намислила, причом о цифри која је требала да послужи западу само као , сутра, доказ да је Космет бројчано насељенији Шиптаријом и да зли Срби врше етничко чишћење. Броз је почео с етничким чишћењем Космета АЛИ ОД СРБА, а завршио је запад који је Броза ту и посадио.

Што се тиче Космета и осиромашеног уранијума, видиш, није цела Србија свуда подједнако озрачена- али Космет су руинирали. Унаказили су их, ретардирали за ко зна колико десетина година унапред.
Сети се само војника из италијанског батаљона- њих седморица који су били стационирани неко време на месту где је пала бомба- свих седам их је оболело од карцинома.

Све у свему, веома ми смета сваки покушај доказивања да је запад неко ко жели Србији добро, као и покушај убеђивања да је окретање западу једина алтернатива.
То је, ако мене питаш, став човека који нема дубину,а ни довољно аналитичности, а посебно му фали љубави према сопственом народу или земљи у којој живи.

Ovo sto sam oznacila ne znam da li se odnosi na mene,da ne prejudiciram.
Ali ako se odnosi,molim te postavi moje postove koji ovo dokazuju.
Ako se odnosi na mene,onda mislim da mi imputiras nesto sto nikad i nigde nisam rekla ni napisala.

[/B]

Ovo sto sam oznacila ne znam da li se odnosi na mene,da ne prejudiciram.
Ali ako se odnosi,molim te postavi moje postove koji ovo dokazuju.
Ako se odnosi na mene,onda mislim da mi imputiras nesto sto nikad i nigde nisam rekla ni napisala.
Односи се на сваког ко се у том тексту проналази.;) А таквих има у Србији доста.
Намерно нисам упућивала ни на чију адресу, јер никад не можеш бити сигуран шта неко интимно мисли.

Односи се на сваког ко се у том тексту проналази.;) А таквих има у Србији доста.
Намерно нисам упућивала ни на чију адресу, јер никад не можеш бити сигуран шта неко интимно мисли.

Obzirom da je napisano nakon citata mog posta,u najmanju ruku je korektno izjasniti se na koga se odnosi.ne znam za druge u Srbiji,znam za sebe i za sebe odgovaram.Nemam problem da uputim ono sto mislim na adresu onog o kome mislim,a da pri tom ne karakterisem.
Kad sam napisala u predhodnom postu,koji smo to mi,nisam mislila na one koje si navela,vec je pitanje bilo vezano za obracanja u tvom pisanju u kojima se obracas sa " vama koji ste,....vi koji.... itd.Pitala sam koji su to kojima je namenjeno,a meni odgovaras.

Srbi danas imaju malo poremacne kriterijume u vidjenju politike.

Dobri su im bili oni politicari koje je omrznuo ceo svet, sa kojima su pogubili sve sto se moglo izgubiti, kada je plata dila 5 maraka i kada je zujalo oko usiju, kada su carovali dileri i raketasi...(Milosevic, Seselj)

Ovi danasnji ne valjaju jer su plate neuporedivo vece, nema dilera ni raketasa, kada se ne ratuje, kada ce se otvoriti zatvor u kome se nasla Srbija..

Cudan mentalitet, nema sta!
Тако ти је то код нас увек смо имали респекта према онима који су имали му*а док пич**це никада нисмо волели.

Вауууу...занчи ем добро једеш, ем је ту змијско тело.:lol:
И ниси рекао који Поповић!:bye:

Ma jok bre...gde ja i "zmijsko telo"...pravi Srbenda,130 zive vage,kilo krmetine na stolu,sanduk soka od zita ispod stola,mucenica na dohvat ruke,a zdrav kao celik i to sve u ovoj teskoj ekonomskoj krizi...:per:

Koji Popovic..onaj sto je vec uzeo 5 milijardi jura od brace Rusa kredita,a za koji niko ziv u Rusiji nije cuo....znas sad koji Popovic..jos malo ad pomognem(kao u kvizu)..ovaj koga Miki Maus Djelic razbija kod Olje...:rtfm:;)

Back