Politička impotencija Borisa Tadića

Svakako.......samo ima jos jedna stvar.Mozes imati bilo kakvu ideologiju,i bilo kakvu logistiku, ako planiras da ratom ostvaris nameru .onda je jako vazno koliki je broj ,jer kad pola izgine,pola ostane......od nas nema vise sta da ostane .
I nije samo od Broza......seoba pod Carnojevicem je pocela da otvara prostor za sirenje......dalje da ne pominjemo.
Ali,mslim da to nije tema.
Па видиш, не знам како да ти кажем, али силно грешиш.

Кад је Србија водила рат против Шиптара без подршке запада, резултат је био поражавајући по Шиптаре.
Према томе, о којим ти цифрама причаш??

И све време покушаваш да оправдаш Шиптаре у њиховим терористоичким подухватима.

То ми се веома не допада!

Не замењуј тезе.

Суштина је да Шиптарија никад не би успела у својој намери да им Америка није помогла и да се читав НАТО није стуштио на Србију као суверену државу.

Док они удељују лекције о демократији у Авганистану и Ираку, другима не дозвољавају да у свом дворишту чисте.

Па видиш, не знам како да ти кажем, али силно грешиш.

Кад је Србија водила рат против Шиптара без подршке запада, резултат је био поражавајући по Шиптаре.
Према томе, о којим ти цифрама причаш??

И све време покушаваш да оправдаш Шиптаре у њиховим терористоичким подухватима.
То ми се веома не допада!

Не замењуј тезе.

Суштина је да Шиптарија никад не би успела у својој намери да им Америка није помогла и да се читав НАТО није стуштио на Србију као суверену државу.

Док они удељују лекције о демократији у Авганистану и Ираку, другима не дозвољавају да у свом дворишту чисте.

Kad je Srbija vodila rat protiv albanaca?? Taj podatak mi je promakao.
U nameri su uspeli onog trenutka kad su postali problem ....sve ostalo je pitanje vremena.
Da su im NATO i SAD pomogli u tome jesu,ali to je nas propust.Pitamo li se zasto je to tako,a ne drugacije?

Po cemu zakljucujes da opravdavam bilo koga u njegovim teroritickim poduhvatima????

Ako postoji covek koji ispred bilo koje pripadnosti na prvo mesto stavlja pripadnost ljudskom rodu,onda sam to ja ......prema tome ne tolerisem nasilje bilo koje vrste ,ma od koga da dolazi i ma kome da je upuceno .pa ni verbalno a ne neko dugo.

Ja ne mogu da pomognem.

Al Tito je mogao.

Njega su svi Srbi OBOZAVALI.

sto su onda danas Srbi protiv Tita?

Zar SAMo Srbi...ne budi pristrasan...ima i mnogo vaših koji mu danas nanu naninu...ili to ne priznaješ i ne poznaješ ( dovoljno pročitati neke komentare tih drugih) ?:think:

Možda si prebacio temu ali moje pitanje je bilo konkretno, pa ako možeš odgovori, da ne gubim vreme ponovo tražeći ( znam zašto baš tebe to pitam ):cool: :

Dakle :

Kako je ime novinaru iz Blica koji je linkom gostovao u jednoj emisiji HRT-a kod one Dijane Čuljak, a povodom hapšenja Joce Amsterdama?

Čovek se tamo toliko izblamirao, toliko mucao i toliko nije umeo da skrsti dve reči da je ono bilo za žaljenje
Odavde smo crveneli u njegovo ime , a najposle sam se pitala da li oni u svojoj mržnji i omalovažavanju svega i svakog odavde idu toliko daleko da namerno biraju takve kao taj nesrećnik , kako bi svoju javnost još više ubedili kakvi smo...za izbegavanje.?:think:

Kad je Srbija vodila rat protiv albanaca?? Taj podatak mi je promakao.
U nameri su uspeli onog trenutka kad su postali problem ....sve ostalo je pitanje vremena.
Da su im NATO i SAD pomogli u tome jesu,ali to je nas propust.Pitamo li se zasto je to tako,a ne drugacije?

Po cemu zakljucujes da opravdavam bilo koga u njegovim teroritickim poduhvatima????

Ako postoji covek koji ispred bilo koje pripadnosti na prvo mesto stavlja pripadnost ljudskom rodu,onda sam to ja ......prema tome ne tolerisem nasilje bilo koje vrste ,ma od koga da dolazi i ma kome da je upuceno .pa ni verbalno a ne neko dugo.
Србија није водила рат, али је њихове хегемонистичке претензије, јако лепо држала под контролом.
Та прича да је наш пропуст што САД није стао на нашу страну је класична подметачина медија који су се потрудили да оцрне Милошевића и темо где није био црн.
Суштина приче је да запад са САД на челу морао да разбуца Србе, јер док су Срби компактни, до тад ће Русија имати утицај овде прилично велик- јер смо ми Срби везани за Русе и културолошки, вером, пореклом и заједничком историјом.(погледај било које гласање и на овом форуму где се људи опредељују између САД и Русије !!! Руси увек у српским срцима воде, минимум за дупло. А ако узмемо у обзир чињеницу да је крстарица сајт који подржава владајућу олигархију и да у већој мери свраћају ти који су слични власницима крстарице, замисли тек како су поражавајући подаци по САД у реалном животу, а замисли тек после свих зала које су нам починили)
То само незналици није јасно.

Е зато је запад решио да разбија Српски национални корпус колико год да је то могуће. Тако што су пустили усташе на нас Србе-да нас убијају , па муслије-да нас убијају , па су Црногорцима импутирали нацију, што никад нису имали, па сад покушавају да импутирају Србима у Војводини нацију, па не дозвољавају уједињење Србије и РС ...јесу сад ствари мало јасније?
Или ћеш и даље да тврдиш да је српска кривица то што САД није био на нашој страни?:lol:
Никад нису били и никад неће бити !!!
Друга ствар је то што је маса оних који верују шупљим медијско-пропагандним трактатима и што је већина људи просек који не види суштину.

Оправдаваш их тиме што покушаваш да натуриш објашњење за њихове пориве неком цифром, што смо ти доказали да је нетачно, али ти и даље остајеш при ставу да ''биологија побеђује идеологију''.

Poslednja izmena:
Србија није водила рат, али је њихове хегемонистичке претензије, јако лепо држала под контролом.
Та прича да је наш пропуст што САД није стао на нашу страну је класична подметачина медија који су се потрудили да оцрне Милошевића и темо где није био црн.
Суштина приче је да запад са САД на челу морао да разбуца Србе, јер док су Срби компактни, до тад ће Русија имати утицај овде прилично велик- јер смо ми Срби везани за Русе и културолошки, вером, пореклом и заједничком историјом.(погледај било које гласање и на овом форуму где се људи опредељују између САД и Русије !!! Руси увек у српским срцима воде, минимум за дупло. А ако узмемо у обзир чињеницу да је крстарица сајт који подржава владајућу олигархију и да у већој мери свраћају ти који су слични власницима крстарице, замисли тек како су поражавајући подаци по САД у реалном животу, а замисли тек после свих зала које су нам починили)
То само незналици није јасно.Е зато је запад решио да разбија Српски национални корпус колико год да је то могуће. Тако што су пустили усташе на нас Србе-да нас убијају , па муслије-да нас убијају , па су Црногорцима импутирали нацију, што никад нису имали, па сад покушавају да импутирају Србима у Војводини нацију...јесу сад ствари мало јасније?
Или ћеш и даље да тврдиш да је српска кривица то што САД није био на нашој страни?:lol:Никад нису били и никад неће бити !!!
Друга ствар је то што је маса оних који верују шупљим медијско-пропагандним трактатима и што је већина људи просек који не види суштину.

Оправдаваш их тиме што покушаваш да натуриш објашњење за њихове пориве неком цифром, што смо ти доказали да је нетачно, али ти и даље остајеш при ставу да ''биологија побеђује идеологију''.

Nisam neznalica,znam kakav je odnos prema Rusiji.......a znam i kakav je odnos Rusije....ubise se od zastite.(politicari....ne govorim o narodu)
Za svaku losu komunikaciju i lose odnose potrebne su dve strane....ja uvek polazim od toga sta ja mogu da ucinim,jer o tome mogu da odlucujem,ne i o onome sto ce uraditi drugi.
Objasnjenje za odobravanje terorizma u ovom slucaju ti je suplje ,najblaze receno.
A i dalje ostajem pri tome da biologija pobedjuje.......ne daj Boze da bude tako,ali obzirom da si zdravstveni radnik,sa ovom stopom *nazovi* nataliteta naseg,i sa stopom njihovog NATALITETA,izracunaj sama ,kako ce izgledati sve za jedno dvadeset godina...ne treba vise.....Bojim se ,da nam tu sva ljubav prema Rusiji,ili mrznja prema bilo kome nece pomoci.

Добро је док је само политичка. :)

:D Missis i zbog ovoga ?:zper:

http://www.pressonline.rs/page/stories/sr.html?view=story&id=72281&sectionId=41

Jana Milić: Ne pomaže mi Boris Tadić
Mlada srpska glumica Jana Milić, zvezda brojnih domaćih TV serija, ovu sezonu će pamtiti i po glavnim ulogama u tri filma. Za nju kažu da je najlepša srpska glumica mlađe generacije, a u to su se uverili i oni koji su videli naslovnicu „Maksima", za koji se slikala..........

intervjuu za Press nedelje Jana otkriva u kakvim je odnosima s Borisom Tadićem, da li koristi u poslu to što je u Glavnom odboru DS-a, :eek:ali i da li se u Srbiji do uloga dolazi preko kreveta i da li u svetu filma vladaju lobiji:zper:

.........

:think::whistling:

Mlada srpska glumica Jana Milić, zvezda brojnih domaćih TV serija, ovu sezonu će pamtiti i po glavnim ulogama u tri filma. Za nju kažu da je najlepša srpska glumica mlađe generacije, a u to su se uverili i oni koji su videli naslovnicu „Maksima", za koji se slikala..........

intervjuu za Press nedelje Jana otkriva u kakvim je odnosima s Borisom Tadićem, da li koristi u poslu to što je u Glavnom odboru DS-a, :eek:ali i da li se u Srbiji do uloga dolazi preko kreveta i da li u svetu filma vladaju lobiji:zper:

.........

Ja bi to posedovao:mrgreen:

Nisam neznalica,znam kakav je odnos prema Rusiji.......a znam i kakav je odnos Rusije....ubise se od zastite.(politicari....ne govorim o narodu)
Za svaku losu komunikaciju i lose odnose potrebne su dve strane....ja uvek polazim od toga sta ja mogu da ucinim,jer o tome mogu da odlucujem,ne i o onome sto ce uraditi drugi.
Objasnjenje za odobravanje terorizma u ovom slucaju ti je suplje ,najblaze receno.
A i dalje ostajem pri tome da biologija pobedjuje.......ne daj Boze da bude tako,ali obzirom da si zdravstveni radnik,sa ovom stopom *nazovi* nataliteta naseg,i sa stopom njihovog NATALITETA,izracunaj sama ,kako ce izgledati sve za jedno dvadeset godina...ne treba vise.....Bojim se ,da nam tu sva ljubav prema Rusiji,ili mrznja prema bilo kome nece pomoci.

То колико ће се испрсити Руси у одбрани Србије, није тема, али чињеница је да им Србија и Срби требају као јединствен и целовит народ, најјачи на Балкану јер преко нас остварују сопствени утицај.
То је судбина малих народа- да у одређеним тренуцима играју за интерес других.
Али у целој тој поставци је веома битно то да са Русима у залеђини ми остајемо Срби, православци, са културом и историјом какву имамо. Они нам засигурно неће тражити да будемо оно што нисмо, као што то тражи запад јер другачије своје науме не може да спроведе. Они ће нам дозволити да очувамо свој национални, верски и културни идентитет, неће тражити да га се одричемо јер им не требају на тлу Србије ликови који не знају ну ко су, ни шта су- собзиром да управо на заједничком пореклу, вери и историји и остварују свој утицај на тлу Србије.

Мени се свиђа таква поставка- кад већ морам да бирам ко ће ми бити шеф, бирам онога који ме неће терати да будем оно што нисам, и који ме неће кривити за оно што јесам!

Друго, молим те, батали ту јефтину демагогију о томе како ће се ''Руси убити од заштите''.
Потсетићу те само да се ти исти Руси све време залажу за очување целовитости Србије, да ти исти Руси имају трговински споразум са Србијом, да ти исти Руси укинуше визе за Србе који желе у Русију, да ти исти Руси итекако помажу РС...а колико нам помаже врли запад, то смо видели најбоље кроз бомбе 1999. године, кроз чињеницу да нас третирају као последњи шљам ( визе за еу), кроз то да се српске жртве негирају и да су у политичком суду у Хагу ослободили и Насера Орића, Рамуша Харадинаја, Агима Чекуа, и многе друге...толико нам запад жели добро...мислим, на твоју тезу о Русима који не помажу, само да поставим антитезу о томе колико нам запад ''помаже''.'

И још нешто, шта бре ви сматрате помоћу?

Да Руски војник обуче униформу и да дође да брани Србију???
Па лепо је Путин рекао ''Не можемо ми бити већи Срби од Срба''.

Али ЈОК!
То се замера, али се не замерају побијени цивили 1999. године и ТОНЕ осиромешеног уранијума баченог на Србију!
Пошто сам здравствени радник, да ти одам један податак- од 1999. године, инциденца рака у Србији је повећана за 300%- нација смо која у Европи по последњим подацима има највећу стопу умирања од рака.
Направили су оглед ''ин виво'' над Србијом!

Је л' се то узима у обзир на листи плусева и минуса у корист или на штету запада?

Ви бисте Руску помоћ, а западне људе на власти у Србији?!?
Е па зајеба.ли сте се.
Нису Руси идиоти, а ко сте то мислили?!

Треће, није моја теза да оправдаваш Шиптарски терор шупља, шупља је твоја одбрана.
Јер ако ти неко докаже да наталитет нема везе са дејством силе, а ти и даље фураш причу о наталитету и томе како би они били надмоћнији због истог, онда је јасно да покушаваш њиховом бројком на Космету да оправдаш њихове претензије на јужну покрајну Србије и ако је јасно да никад не би успели у томе да се СИЛА није умешала- читај НАТО и запад.

А што ссе њиховог наталитета тиче, још нешто као здравствени радник да ти кажем- озрачени су тотално, рађају децу са две главе, без ногу, на разне начине сакату. О леукемијама и броју њихове деце која умире од истих и по нашим болницама не желим ни да причам- прошетај до Института за мајку и дете, одељење за хематологију- у свакој соби су бар два шиптарска детета.
Према томе, о ком ти наталитету причаш?

Шиптари су Америци послужили само као марионете у разбијању српског националног корпуца- јасно је као дан, а они самоиницијативно, и да рађа свака шиптарска мајка по десеторо деце, не би успели у свом науму, јер би их ми силом спречавали- као и свака нормална држава која брани своје границе и интерес сопственог народа.:cool:

Niti slepo obozavam lik i delo Borisa Tadica,niti mislim njegovom glavom.
Koliko sam koristan sagovornik,zavisi od toga koliko je ko zacementiran u svom stavu i misli da SAMO ON UME DA MISLI ....a razgovarati o nacinima iznosenja stavova ,koji u svojoj pozadini imaju i ono sto nije izreceno,je nesto sasvim drugo.
Sto se tice Preambule......kao i u svakom dokumentu,de facto i de iure ne moraju uvek biti u saglasju.Kosovo je davno predato Albancima....biologija je uvek pobedjivala ideologiju,a livada je onog cije su ovce.
Ko god misli da moze bolje,a ima ih,neka se kandiduju pa nek sprovedu to sto misle da znaju bolje.Pa tako mogu iz faze nesnadjenosti u snalazenje preci.....mozda ....mada....tesko
Ja sam pričao jedno a ti nešto sasvim drugo.Mesto na kojem se desio incident se zove Lučani i ne nalazi se na Kosovu.Pametni predsednik je otišao tamo i umesto da da neku kratku izjavu on mlati reklamnu praznu slamu.Nema ideja šta da radi ali zato neograničeno priča bez veze.

То колико ће се испрсити Руси у одбрани Србије, није тема, али чињеница је да им Србија и Срби требају као јединствен и целовит народ, најјачи на Балкану јер преко нас остварују сопствени утицај.
То је судбина малих народа- да у одређеним тренуцима играју за интерес других.
Али у целој тој поставци је веома битно то да са Русима у залеђини ми остајемо Срби, православци, са културом и историјом какву имамо. Они нам засигурно неће тражити да будемо оно што нисмо, као што то тражи запад јер другачије своје науме не може да спроведе. Они ће нам дозволити да очувамо свој национални, верски и културни идентитет, неће тражити да га се одричемо јер им не требају на тлу Србије ликови који не знају ну ко су, ни шта су- собзиром да управо на заједничком пореклу, вери и историји и остварују свој утицај на тлу Србије.

Мени се свиђа таква поставка- кад већ морам да бирам ко ће ми бити шеф, бирам онога који ме неће терати да будем оно што нисам, и који ме неће кривити за оно што јесам!

Друго, молим те, батали ту јефтину демагогију о томе како ће се ''Руси убити од заштите''.
Потсетићу те само да се ти исти Руси све време залажу за очување целовитости Србије, да ти исти Руси имају трговински споразум са Србијом, да ти исти Руси укинуше визе за Србе који желе у Русију, да ти исти Руси итекако помажу РС...а колико нам помаже врли запад, то смо видели најбоље кроз бомбе 1999. године, кроз чињеницу да нас третирају као последњи шљам ( визе за еу), кроз то да се српске жртве негирају и да су у политичком суду у Хагу ослободили и Насера Орића, Рамуша Харадинаја, Агима Чекуа, и многе друге...толико нам запад жели добро...мислим, на твоју тезу о Русима који не помажу, само да поставим антитезу о томе колико нам запад ''помаже''.'

И још нешто, шта бре ви сматрате помоћу?

Да Руски војник обуче униформу и да дође да брани Србију???
Па лепо је Путин рекао ''Не можемо ми бити већи Срби од Срба''.

Али ЈОК!
То се замера, али се не замерају побијени цивили 1999. године и ТОНЕ осиромешеног уранијума баченог на Србију!
Пошто сам здравствени радник, да ти одам један податак- од 1999. године, инциденца рака у Србији је повећана за 300%- нација смо која у Европи по последњим подацима има највећу стопу умирања од рака.
Направили су оглед ''ин виво'' над Србијом!

Је л' се то узима у обзир на листи плусева и минуса у корист или на штету запада?

Ви бисте Руску помоћ, а западне људе на власти у Србији?!?
Е па зајеба.ли сте се.
Нису Руси идиоти, а ко сте то мислили?!

Треће, није моја теза да оправдаваш Шиптарски терор шупља, шупља је твоја одбрана.
Јер ако ти неко докаже да наталитет нема везе са дејством силе, а ти и даље фураш причу о наталитету и томе како би они били надмоћнији због истог, онда је јасно да покушаваш њиховом бројком на Космету да оправдаш њихове претензије на јужну покрајну Србије и ако је јасно да никад не би успели у томе да се СИЛА није умешала- читај НАТО и запад.

А што ссе њиховог наталитета тиче, још нешто као здравствени радник да ти кажем- озрачени су тотално, рађају децу са две главе, без ногу, на разне начине сакату. О леукемијама и броју њихове деце која умире од истих и по нашим болницама не желим ни да причам- прошетај до Института за мајку и дете, одељење за хематологију- у свакој соби су бар два шиптарска детета.
Према томе, о ком ти наталитету причаш?
Шиптари су Америци послужили само као марионете у разбијању српског националног корпуца- јасно је као дан, а они самоиницијативно, и да рађа свака шиптарска мајка по десеторо деце, не би успели у свом науму, јер би их ми силом спречавали- као и свака нормална држава која брани своје границе и интерес сопственог народа.:cool:

Sve mi je jasno,samo mi nije jasno ko smo to MI kojima se obracas???
U politici postoje samo interesi,ne i emocije.
Kako god okrenuli stopa nataliteta je veca,pa i selekcija bolja.
Ako su ozraceni kao i mi,u cemu se sastojala pomoc koju im je Amerika dala?
Nije sve bas tako jednostavno kako izgleda,ali tesko je diskutovati kad se polazi sa
betoniranih pozicija.
Sto se tice sprecavanja silom,mislim da ga je i bilo,ali se nije pokazalo efikasnim,jer kad neko ima jasno definisan cilj,nije lako s njim.
Sto se tice incidence maligniteta,pricas majci kako je roditi dete,jer i ja sam zdravstveni ranik,pa bi o porastu broja obolelih od maligniteta mogla i ja tebi,o spustanju starosne granice posebno.
Sve sto pisem ,pisem samo iz jednog razloga.....mislim da je vreme konacno da se osvestimo od stereotipa o sopstvenoj nepogresivosti,idealnosti i ne znam cega sve naj naj i da pogledamo istini u oci.Mi smo narod koji se polako ali sigurno gasi,ali nista ne cinimo da to sprecimo,jer se uvek radije bavimo drugima nego sobom.

Meni je dobro ovog naroda na pameti,ali ,nekako ima istine u onoj recenici da
"Srbi nikad ne propuste sansu - da propuste sansu!"

Mislimo ti i ja isto,ali se ne razumemo ,jer prilazimo problemu na razlicite nacine.

.........

Нисам на њу мислила ал' није ни важно. :whistling:

Sve mi je jasno,samo mi nije jasno ko smo to MI kojima se obracas???
U politici postoje samo interesi,ne i emocije.
Kako god okrenuli stopa nataliteta je veca,pa i selekcija bolja.
Ako su ozraceni kao i mi,u cemu se sastojala pomoc koju im je Amerika dala?
Nije sve bas tako jednostavno kako izgleda,ali tesko je diskutovati kad se polazi sa
betoniranih pozicija.
Sto se tice sprecavanja silom,mislim da ga je i bilo,ali se nije pokazalo efikasnim,jer kad neko ima jasno definisan cilj,nije lako s njim.
Sto se tice incidence maligniteta,pricas majci kako je roditi dete,jer i ja sam zdravstveni ranik,pa bi o porastu broja obolelih od maligniteta mogla i ja tebi,o spustanju starosne granice posebno.
Sve sto pisem ,pisem samo iz jednog razloga.....mislim da je vreme konacno da se osvestimo od stereotipa o sopstvenoj nepogresivosti,idealnosti i ne znam cega sve naj naj i da pogledamo istini u oci.Mi smo narod koji se polako ali sigurno gasi,ali nista ne cinimo da to sprecimo,jer se uvek radije bavimo drugima nego sobom.

Meni je dobro ovog naroda na pameti,ali ,nekako ima istine u onoj recenici da
"Srbi nikad ne propuste sansu - da propuste sansu!"

Mislimo ti i ja isto,ali se ne razumemo ,jer prilazimo problemu na razlicite nacine.
Ми- који имамо достојанство и понос и који схватамо да се свака сила угаси пре или касније, а да некој другој сване- као што ће бити са Америком и Русијом.
Ми -који с обзиром на то сазнање не желимо да се одрекнемо себе због притиска које врши једна сила чији је крај на видику.
Ми - којима је интерес ЦЕЛОКУПНОГ српског народа испред појединачних интереса.

У политици је кључан интерес- тачно- сва срећа па се интерес Срба и Србије поклапа са интересом бар једне велике силе - Русије.

Спречавање силом је итекако давало резултате. Шиптари су почели да се чисте с Косова и то први пут од Броза па до доласка Милошевића на власт.
Али пошто је Броз одрађивао ''шиптарски пројекат'' за запад и пошто је након другог св. рата забранио Србима с Космета да се врате својим кућама, а с друге стране отворио Проклетије, јасно је било шта ће се десити ако којим случајем неком Србину падне на памет да рашчисти терен.
Велике силе, не доносе одлуке ''ад хок''. Они пажљиво и по више деценија унапред праве план.
План са Косметом и разбијање српског националног корпуса је направљен одмах , још по завршетку Другог св. рата, доласком Броза , а јасно је било сваком паметном Србину шта чека Србију, чим је формиран информбиро.
Према томе, није тачно да је улога Шиптара ту кључна, јер многи од њих чак ни нису рођени на Космету, већ су илегално ушетали на територију Србије уз одобрење Јосипа Броза, а наредбу са запада.
Ово је нужно споменути, јер ако хоћемо да анализирамо последице, морамо кренути од узрока- али од самог корена, а не тако како си ти намислила, причом о цифри која је требала да послужи западу само као , сутра, доказ да је Космет бројчано насељенији Шиптаријом и да зли Срби врше етничко чишћење. Броз је почео с етничким чишћењем Космета АЛИ ОД СРБА, а завршио је запад који је Броза ту и посадио.

Што се тиче Космета и осиромашеног уранијума, видиш, није цела Србија свуда подједнако озрачена- али Космет су руинирали. Унаказили су их, ретардирали за ко зна колико десетина година унапред.
Сети се само војника из италијанског батаљона- њих седморица који су били стационирани неко време на месту где је пала бомба- свих седам их је оболело од карцинома.

Све у свему, веома ми смета сваки покушај доказивања да је запад неко ко жели Србији добро, као и покушај убеђивања да је окретање западу једина алтернатива.
То је, ако мене питаш, став човека који нема дубину,а ни довољно аналитичности, а посебно му фали љубави према сопственом народу или земљи у којој живи.

Back