Politička impotencija Borisa Tadića

Ma dotična je u fazi izmoljenja domovnice i kako joj obećaše ovdašnji hrvati da će urgirati po "tom" pitanju i kod "naših", mora "dostojno" da zasluži ...urgenciju...il' domovnicu...na isto se fata.:roll::mrgreen:

Totalno nebitan lik - sagovornik.;):D

Za ovo si dobila prijavu,da se ne bi i ubuduce bavila doticnom,jer u kojoj je fazi doticna nije tvoj problem,SRAM TE BILO ! Kad sam ja nosila srpstvo na celu tamo gde nije bilo uputno,ti si srbovala lako,kao svoj na svome.

Srbi danas imaju malo poremacne kriterijume u vidjenju politike.

Dobri su im bili oni politicari koje je omrznuo ceo svet, sa kojima su pogubili sve sto se moglo izgubiti, kada je plata dila 5 maraka i kada je zujalo oko usiju, kada su carovali dileri i raketasi...(Milosevic, Seselj)

Ovi danasnji ne valjaju jer su plate neuporedivo vece, nema dilera ni raketasa, kada se ne ratuje, kada ce se otvoriti zatvor u kome se nasla Srbija..

Cudan mentalitet, nema sta!

Ma sta nam to naprica pametnice?
A kako to livada u Krajini ne bi srpska? Kako to da livada u Republici Srpskoj nije srpska i Srbi ne mogu da upravljaju njom kako zele? Kako to da je livada onog cije su ovce - samo ako taj nije Srbin?

A sto se tice Borisa Tadica on po ko zna koji put dokazuje da je bolestan covek, potpuno nesposoban i zbunjen funkcijom na kojoj se godinama nalazi ni kriv ni duzan.

Da bi ti stvari bile jasnije....procitaj onu prvu - biologija pobedjuje ideologiju.
Dok smo mi 200 godina gubili glave ,drugi su ih stvarali.
Igra velikog i malog broja.....a to sto se tebi ne svidja (a ni meni isto tako) ,tvoj problem.

Sto se tice komentara za Borisa....postujem,pod uslovom da si mu licni lekar ili duhovnik.
Ako nisi,onda je ova karakterizacija odraz nedostatka opipljivog argumenta.

Da bi ti stvari bile jasnije....procitaj onu prvu - biologija pobedjuje ideologiju.
Dok smo mi 200 godina gubili glave ,drugi su ih stvarali.
Igra velikog i malog broja.....a to sto se tebi ne svidja (a ni meni isto tako) ,tvoj problem.

Pa je li pametnice, kako to da biologija nije pobedila u Krajini gde su Srbi bili vecina nego se ceo Zapad upro dok Srbi nisu isterani iz iste? Kako to da biologija nije pobedila u Republici Srpskoj gde se Srbima i dalje ne dozvoljava da sami izaberu svoj put? Kako to da biologija mora da pobedi samo na Kosmetu?

Za ovo si dobila prijavu,da se ne bi i ubuduce bavila doticnom,.

:D Alo bre...pa kada javno i na forumu iznosiš svoje probleme, ŽELJE i HTENJA, svakako si spremna da istrpiš i diskusiju o istima...ili si mislila da to čitaju samo ovi koje si molila i kumila da ti iznađu rešenje za tvoj problem dobijanja domovnice?:D

Uostalom , na kraju nikom ni ne beše jasno, kako tvoj rođeni brat , hrvat u Splitu beše , ima i domovnicu i državljanstvo i sve , a ti ne možeš ništa:hahaha:

Mada...obožavanje lika i dela BT , po mom skromnom mišljenju , po toj tvojoj "stvari" malo će ti pomoći al' 'ajde...navikli smo mi da se vi petljate u sve probleme našeg društva i to na našu štetu...iako smo vam plemenito i milosrdno izašli u susret i više nego milosrdno.

Na svetu ne postoji ni jedna ovako mala zemlja koja je u jednom dahu primila vas PREKO MILION izbeglica...dobro da nas još uvek i ima ovde...i ovoliko.:confused:

Pa je li pametnice, kako to da biologija nije pobedila u Krajini gde su Srbi bili vecina nego se ceo Zapad upro dok Srbi nisu isterani iz iste? Kako to da biologija nije pobedila u Republici Srpskoj gde se Srbima i dalje ne dozvoljava da sami izaberu svoj put? Kako to da biologija mora da pobedi samo na Kosmetu?

Opet,iscaseno iz celine.U politici se za sve traze saveznici...i ne ide se glavom kroz zid.
To sto mi godinama nismo znali sta hocemo pa nismo znali ni ko je taj ko nam treba za to sto hocemo je nasa greska....a greske se placaju,ili se ponavljaju.
Bojim se da samo mi Srbi imamo talenat i da ih placamo i ponavljamo istovremeno.
Pametna sam koliko mi treba,ne treba ti da mi odajes priznanje.

Ne vidim sta je ovde smesno.Korektnosti u dijalogu se uci,a onaj ko nije naucio da sukobljava misljenje a da ne vredja licnost,naucice,ovako ili onako.

Nema nikakvog vredjanja u onom postu, a ako je tvoja persona previse osetljiva mozda ti nije ni mesto na internet forumu.

Ako je to sve sto znas da kazes o tome sta bi trebalo da uradi,onda si i ti u nedostatku ideja..

Potpuno je debilno uopste pricati o tome sta bi bilo koja normalna drzava uradila u nekom mestu - regionu gde malo-malo pa teroristi napadnu drzavne organe. Ako tebi nije jasno koliko je nenormalno na teroristicki napad reci "mi cemo odgovoriti sa strpljenjem", onda stvarno nemamo sta da pricamo.

Opet,iscaseno iz celine.U politici se za sve traze saveznici...i ne ide se glavom kroz zid.
To sto mi godinama nismo znali sta hocemo pa nismo znali ni ko je taj ko nam treba za to sto hocemo je nasa greska....a greske se placaju,ili se ponavljaju.
Bojim se da samo mi Srbi imamo talenat i da ih placamo i ponavljamo istovremeno.
Pametna sam koliko mi treba,ne treba ti da mi odajes priznanje.

Pametnice, pa sta je ovo na kraju smo ipak dosli do toga da ipak ne pobeduje uvek biologija? Sad su izgleda biti nekakvi saveznici? Jel ti je sad jasno koliko lupetas na ovoj temi od samog pocetka?

..

Cudan mentalitet, nema sta!

Možda možeš ti da mi pomogneš ?

Kako je ime novinaru iz Blica koji je linkom gostovao u jednoj emisiji HRT-a kod one Dijane Čuljak, a povodom hapšenja Joce Amsterdama?

Čovek se tamo toliko izblamirao, toliko mucao i toliko nije umeo da skrsti dve reči da je ono bilo za žaljenje:(

Odavde smo crveneli u njegovo ime , a najposle sam se pitala da li oni u svojoj mržnji i omalovažavanju svega i svakog odavde idu toliko daleko da namerno biraju takve kao taj nesrećnik , kako bi svoju javnost još više ubedili kakvi smo...za izbegavanje.:sad2:

:D Alo bre...pa kada javno i na forumu iznosiš svoje probleme, ŽELJE i HTENJA, svakako si spremna da istrpiš i diskusiju o istima...ili si mislila da to čitaju samo ovi koje si molila i kumila da ti iznađu rešenje za tvoj problem dobijanja domovnice?:D

Uostalom , na kraju nikom ni ne beše jasno, kako tvoj rođeni brat , hrvat u Splitu beše , ima i domovnicu i državljanstvo i sve , a ti ne možeš ništa:hahaha:

Mada...obožavanje lika i dela BT , po mom skromnom mišljenju , po toj tvojoj "stvari" malo će ti pomoći al' 'ajde...navikli smo mi da se vi petljate u sve probleme našeg društva i to na našu štetu...iako smo vam plemenito i milosrdno izašli u susret i više nego milosrdno.

Na svetu ne postoji ni jedna ovako mala zemlja koja je u jednom dahu primila vas PREKO MILION izbeglica...dobro da nas još uvek i ima ovde...i ovoliko.:confused:

Ko si ti da diskutujes o tome ?
Mozda mozes onda kad otvoris temu o mojim zeljama i htenjima,ako ti dozvole pravila
foruma.
Ti mi nisi izasla u susret nikako,jer ja nisam na teret ni tebi ni drzavi,cak sta vise.
I ja nisam izbeglica,na svu srecu......jer da jesam,nakon ovog komentara,zapitala bih se,nije li bolje biti apatrid.
Kad se tebi licno budem obratila sa necim slicnim,slobodno prijavi da te omalovazavam.
I jos samo ovo....vrati se na temu,mene zaobidji.

E moj prijatelju, isterani ili ne , ti isti još uvek bezglavo obožavaju ono tamo:sad2:

Pa hebote koliki treba da si mazohista , da kada te neko otera k'o šugavog kera i zabrani ti pristup i šta sve ne , a da ti još uvek ...pa na pr. pišeš uz nik ovako nešto :" ....e'n ti misa malega "?????? Dno...bolest:sad2::neutral:

Pametnice, pa sta je ovo na kraju smo ipak dosli do toga da ipak ne pobeduje uvek biologija? Sad su izgleda biti nekakvi saveznici? Jel ti je sad jasno koliko lupetas na ovoj temi od samog pocetka?

Retko lupetam....ali ,prihvatam i da nekome tako izgleda.
Biologija uvek pobedjuje ideologiju.........koliki je brojcani odnos na Kosovu izmedju Srba i
Albanaca,ne treba diskutovati
A to da ce isto bti i u ostatku Srbije ,ne krene li prica o suzbijanje bele kuge,nekom dugorocnom konkretizacijom,je cinjenica!!!
Ne poradjaju se dzaba albanke u Vranju i Nisu.

E moj prijatelju, isterani ili ne , ti isti još uvek bezglavo obožavaju ono tamo:sad2:

Pa hebote koliki treba da si mazohista , da kada te neko otera k'o šugavog kera i zabrani ti pristup i šta sve ne , a da ti još uvek ...pa na pr. pišeš uz nik ovako nešto :" ....e'n ti misa malega "?????? Dno...bolest:sad2::neutral:

Sandrina draga,jos jednom te upozoravam,vrati se na temu.
Nisam iznenadjena tvojim pisanjima,jer ljudi koji ne umeju da se bave sobom,obicno se bave drugima.....'en ti misa malega...bas tako :)

Kako biologija ne pobedi u Krajini? Srbi su bili u ogromnoj vecini, danas ih nema. Ako biologija UVEK pobedjuje - kako to objasnjavas? Postavljam ti isto pitanje 5 puta, ako nisi sposobna da odgovoris na njega onda tako i reci.

Ti kao da si pao s Marsa!? Sta da ti obajsnjavam majke ti??
Nije pobedila u Krajini ,jer nije bila pracena logistickom podrskom za nameru sa kojom je prisutna na Kosovu.Albanci su imali strategiju da odvoje Kosovo od Srbije od trenutka kad su dosli na Kosovo.Strategija podrazumeva plan i pripremu....dakle ,biologija je pobedila jer su se na vreme i sistematski pripremili na pobedu.( taktika,logistika,broj )
A srba u Krajini je moglo da ima i duplo vise - NISU PLANIRALI da budu Krajina ,vec da zive noramlno kao sav svet.Nisu se naoruzavali,nisu planirali ratovanje,nisu razmisljali o necem sto moze biti drugacije .U tome je razlika.Ako sam uspela da je objasnim.

Nije pobedila u Krajini ,jer nije bila pracena logistickom podrskom za nameru sa kojom je prisutna na Kosovu.Albanci su imali strategiju da odvoje Kosovo od Srbije od trenutka kad su dosli na Kosovo.Strategija podrazumeva plan i pripremu....dakle ,biologija je pobedila jer su se na vreme i sistematski pripremili na pobedu.( taktika,logistika,broj )
A srba u Krajini je moglo da ima i duplo vise - NISU PLANIRALI da budu Krajina ,vec da zive noramlno kao sav svet.Nisu se naoruzavali,nisu planirali ratovanje,nisu razmisljali o necem sto moze biti drugacije .U tome je razlika.Ako sam uspela da je objasnim.
Управо си овом реченицом потврдила Роко-ву тврдњу да биологија не побеђује идеологију.

И у случају Шиптара, постојала је логистичка подршка још од доласка Броза, према томе, смешно је као аргумент узимати бројчано стање на одређеној територији.

Има једна изрека: сила Бога не моли!
То је суштина.

Siptari pripremali taktiku i logistiku??
Jao sa kim ja diskutujem ovde :dash::dash:

Siptari pripremali taktiku i logistiku??
Jao sa kim ja diskutujem ovde :dash::dash:
Роко, па имали су логистичку подршку са запада, баш као и усташе које су истерале Србе из Крајне у којој су СРБИ били већина.

И управо на примеру Крајине госпођа Ревлин долази у колизију сама са својим ставовима.

Управо си овом реченицом потврдила Роко-ву тврдњу да биологија не побеђује идеологију.

И у случају Шиптара, постојала је логистичка подршка још од доласка Броза, према томе, смешно је као аргумент узимати бројчано стање на одређеној територији.

Има једна изрека: сила Бога не моли!
То је суштина.

Svakako.......samo ima jos jedna stvar.Mozes imati bilo kakvu ideologiju,i bilo kakvu logistiku, ako planiras da ratom ostvaris nameru .onda je jako vazno koliki je broj ,jer kad pola izgine,pola ostane......od nas nema vise sta da ostane .
I nije samo od Broza......seoba pod Carnojevicem je pocela da otvara prostor za sirenje......dalje da ne pominjemo.
Ali,mslim da to nije tema.

Роко, па имали су логистичку подршку са запада, баш као и усташе које су истерале Србе из Крајне у којој су СРБИ били већина.

И управо на примеру Крајине госпођа Ревлин долази у колизију сама са својим ставовима.

Da imali su podrsku, ali nisu siptari spremali nekakvu "logistiku", oni nisu sposobni carape da obuku.

Back