Urwald
Aktivan član
- Poruka
- 1.178
Koga biste svrstali u najsposobnije/najuticajnije političare poslednjih 100 godina?
Takođe šta je vaše merilo sposobnosti za politiku?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta je bilo dobro, a šta loše u Titovoj politici?Tito bez ikakve konkurencije.....Svi ostali su imali razne vrste prisile na medjunarodnom planu , a Tito to nije imao , nego je gradio politiku bez zeca u rukavu, nego onako kako politicar i treba da radi , sa kombinovanjem ponuda...
Da ali kontam da i nije teško provaliti ko je imao kakve rezultate u tom periodu.Jako dug period je 100 godina, s' obzirom na svetska dešavanja u tom periodu.
To je preduga lista.
Da ali kontam da i nije teško provaliti ko je imao kakve rezultate u tom periodu.
Kao neki bonus tu su i ratovi koji su vođeni u tom periodu, kao i poduhvati koje je ko činio posle tih ratova - u fazonu obnove, izmene sistema i sl.
Вреде, само они Државници и Владари који су се бавили пропашћу своје Расе, Културе, Нације, Друштва, Цивилизације, Државе, Породице.
Они који су утицали да се ти утицаји зауставе, ако не могу да се успоре и умање.
Можда не најутицајни али сигурно један од највећих политичара, ово је моје мишљење, је Таге Ерландер.Koga biste svrstali u najsposobnije/najuticajnije političare poslednjih 100 godina?
Дакле, ниси у стању да одговориш на питање, јер не можеш да наведеш ни једно име.
Јеси малограђанска дилеја и шта те боли к... шта могу шта не могу !
Ај, чибе...
U stvari, nemam pojima, imam samo utiske budući da me političari generalno ne zanimaju.
Јеси ли прочитао можда од њега "Идеолошка борба у савременим међународним односима"?Руски Кисинџер: Државник Арбатов
Јеси ли прочитао можда од њега "Идеолошка борба у савременим међународним односима"?
Разлика је између Владара, Државника, Дипломате, Политичара, Политичког механичара, Политиканта, Пајаца и Шарлатана
Нисам ни ја читао, али када сам видео да си поменуо Арбатова, одушевио си ме јер сам чуо само пар људи у животу да знају за њега па сам помислио да си читао.На жалост немам књигу, али сам пре читао доста о његовим делима и његовом раду
Нисам ни ја читао, али када сам видео да си поменуо Арбатова, одушевио си ме јер сам чуо само пар људи у животу да знају за њега па сам помислио да си читао.