ПОЛИТИЧАРИ КОЈИ СЕ ЖРТВУЈУ И ЗА ДОЧЕК НОВЕ ГОДИНЕ

МАЧАК

Buduća legenda
Poruka
25.542
http://www.vesti-online.com/Vesti/Srbija/107375/Nova-godina-Samba-za-Dacica
Nova godina: Samba za Dačića
Ubedljivo najegzotičniju Novu godinu među političarima provešće Ivica Dačić, lider socijalista i ministar policije, koji će 2010. ispratiti radno, ali u toplom i razigranom Brazilu, gde će proslaviti i svoj rođendan 1. januara.
Gradonačelnik Jagodine Dragan Marković Palma, u trenutku kad smo ga zvali, već se sa suprugom uputio ka Kopaoniku gde će dočekati Novu 2011.

Premijer Mirko Cvetković, kome često govore da liči na Deda Mraza, praznike provodi kod kuće sa porodicom. Iako nema običaj da nešto posebno slavi Novu godinu, funkcioner SNS-a Aleksandar Vučić rešio je da prvi put proveri kako je to biti Deda Mraz, pa je deci nedavno podelio 300 novogodišnjih paketića u centru Beograda i istakao da tom akcijom njegova stranka želi da pokaže da joj je stalo.
- U vreme kada su ljudi siti svih nas političara, za najmlađe Beograđane smo pripremili poklone da ih obradujemo i da bar jednom pomisle da političari nisu najgori na svetu - izjavio je Vučić.
120299_123102c1_if.jpg

Ivica Dačić
120306_123102c8_kf.jpg

Dragan Marković Palma
Palma je kolegama čestitao praznike i poručio im da se ugledaju na Jagodinu, jer, kako kaže, ne veruje u čarolije Deda Mraza.
- Hoću da poručim političarima da se ugledaju na Jagodinu, posebno predsednicima opština. Da obrate pažnju na građane, trudnice, studente i potrude se da onima sa malim primanjima omoguće da ne moraju da čekaju Deda Mraza - kazao je on za "Vesti" i podsetio da se Jagodina bori protiv bele kuge tako što novčano pomaže trudnice i majke s malom decom, a nedavno su i studenti dobili bespovratno po 4.000 dinara.
Dačić je prošlu Novu godinu proslavio radno, obilazeći teren, dok je ove bolje sreće. U Brazilu će biti predstavnik Srbije na inauguraciji tamošnje predsednice Dilme Rusef, umesto predsednika Srbije Borisa Tadića.

120301_123102c3_if.jpg

Dragan Đilas
Gradonačelnik Beograda Dragan Đilas biće uz svoju trudnu suprugu tokom slavljeničke noći, a predsednica parlamenta Slavica Đukić-Dejanović sigurna je da će u 2011. zakoračiti okružena najbližima. Lider Nove Srbije Velimir Ilić za "Vesti" kaže da se više raduje Božiću nego novogodišnjoj noći i da će doček i prve dane u sledećoj godini provesti u Čačku.
- Radujem se što ću biti sa decom na okupu. Postim, početkom sledeće godine čeka me i pričest, a onda slavim za Božić - kaže on za "Vesti".
Božićnim praznicima se više nego novogodišnjim raduje i Srđan Milivojević iz DS-a koji takođe poštuje post, a Novu godinu ima nameru da dočeka u manastiru Studenica.
- Poštujem pravoslavlje, postim tako da popodne putujem u manastir Studenica. Biću kod prijatelja nekoliko narednih dana - kaže Milivojević za naš list.
Njegova koleginica iz stranke Jelena Trivan objašnjava da je pre nekoliko dana okitila jelku i da će novogodišnju noć provesti u Beogradu sa suprugom i dvoipogodišnjom Bjankom.
- Moram prvo da uspavam ćerkicu. Do ove godine nikada nisam kitila jelku, ali sam sada to uradila zbog nje. Spremila sam i poklone. Kad je uspavamo, suprug i ja ćemo malo da se prošetamo. Ranijih godina sam koristila slobodne dane oko praznika da se odmorim i naspavam, sada će biti malo drugačije - kaže ona za "Vesti".

120305_123102c7_kf.jpg

Srđan Srećković (desno)
Ministar za dijasporu Srđan Srećković kaže da će takođe biti u kućnom ambijentu pored jelke jer sa suprugom mora da brine o bebi.
- Nikola je još mali, ima tek četiri meseca. Bićemo kod kuće a spremili smo i poklone. Doći će nam kumovi - kaže on.

U DSS-u gotovo po pravilu više se slavi srpska Nova. Lider DSS-a Vojislav Koštunica ne planira da mrda iz Beograda, a Dejan Mihajlov nam u šali kaže da je njegova velika tajna - doček u krugu porodice.

..................................
..................................
Еееее.....животе....Горак ли си....
Човек је радио и за прошли дочек.....а ради и за овај....
ТО ЈЕ ПОЖРТВОВАЊЕ НА УШТРБ СЕБЕ И СВОЈЕ ПОРОДИЦЕ.....
КАД СЕ НЕМА ВРЕМЕНА НИ ЗА ПРОСЛАВУ СВОГ РОЂЕНДАНА....
:zskace: :zskace: :zskace:
 
Poslednja izmena:
..................................
Еееее.....жеивоте....Горак ли си....
Човек је радио и за прошли дочек.....а ради и за овај....
ТО ЈЕ ПОЖРТВОВАЊЕ НА УШТРБ СЕБЕ И СВОЈЕ ПОРОДИЦЕ.....
КАД СЕ НЕМА ВРЕМЕНА НИ ЗА ПРОСЛАВУ СВОГ РОЂЕНДАНА....[/SIZE][/B]:zskace: :zskace: :zskace:

Sta ti matori onaj jedan stalno nesto zvocas...?

Opusti se, Nova godina ti je....
:mrgreen:
 
Sta ti matori onaj jedan stalno nesto zvocas...?

Opusti se, Nova godina ti je....
:mrgreen:

ЛАКО ЈЕ ТЕБИ ПРИЧАТИ СА ТЕ ДАЉИНЕ....
У СРБИЈИ КАД ГОД СЕ НЕКО ОПУСТИ, ПОГОТОВУ ДЕО
ОКО И СА РЕКТАЛНИМ МИШИЋЕМ....НАЂЕ СЕ НЕКО ДА ТИ УТЕРА....
:zskace: :zskace: :zskace:
 
Macak pa nisi valjda ocekivao da politicari sede kuci uz sarmu i TV kao i mi obicni smrtnici.
Samo se pitam gde ce nas ekonomista Mladja i maneken da docekuju novu godinu, verovatno radno .

Лопужа Млађа иде у Бразил.......

patoloski_lazljivac_news_pic.jpg


Патолошки лажов





Лагање је чешће присутно код појединих болести и поремећаја, као на пример неких развојних и/или антисоцијалних патолошких поремећаја. Научници су доказали да постоје и одређени центри у мозгу који бележе ПРОМЕНЕ КОД ПАТОЛОШКОГ ЛАГАЊА.


У психијатријском жаргону патолошко лагање се означава често као ПСЕУДОЛОГИЈА ФАНТАСТИКА, а ређе се користи синоним МИТОМАНИЈА и БОЛЕСНО ЛАГАЊЕ.


У литератури је псеудологија фантастика описивана кроз векове. За разлику од лагања које у подлози има стицање одређене користи за особу која лаже, патолошко лагање се чешће везује за особу а не за ситуацију, нема екстерне односно последичне користи и углавном је несврховито. За особу која лаже ЛАЖ ЈЕ ДИСКРИМИНИШЕ, али и поред тога та особа се и даље користи лажима.


Патолошки лажови лажу опсесивно и импулсивно. Мења се само тематика. Стога многи овај френомен приближавају психотичном поремећају. Постоје и ставови да патолошки лажови не могу контролисати своје лажи што може довести и до криминалног понашања које се на пример може испољити и код давања исказа на суду. Њих ни детектор лажи не може да открије.
 
Poslednja izmena:

Back
Top