Političari i doček

DellBoy-011

Elita
Poruka
22.568
Verovatno nisu sedeli kod kuće?:roll:
Za šešelja znam gde je bio, a za ostale... da vidimo šta ko zna:-D

Malo mi je čudno da je novosadski vodja radikala M. Mirčić, u jeku predsedničke kampanje, danima ladio po zlatiboru:shock:

Tomu Nikolica su videli da uci plivanje na Vracaru, sa sve onim naramenicama na naduvavanje.......

Sprema se za TV duel, pa mu blam , da ga Tadic prozove kako ne zna da pliva.....a lepo reko Toma, da kada je on bio mali, nije bilo vode :)

:lol::lol::lol:
Čudo je taj toma, srednjoškolac, a hoćže da bude predsednik:roll:

da li bi dao, recimo, da te leči neko ko ima završenu srednju školu?:roll:
a da upravlja državom?:-D

Николићи нико не може да оспори оштроумности и интелигенцију, а разлози због којих он није завршио факултет су свима познати мада и не тако важни као та чињеница али се ипка треба сјетити и Зорана Живковића, бившег предсједника Владе Србије који ем што није имао факултет није знао ни да састави нити једну нормалну просто проширену реченицу. Тома се не кандидује за љекара него за предсједника, а за ту функцију има све квалитете јер је интелигентан, сналажљив, способан, одлучан, поштен... А шта ће нам психијатар Борис као предсједник? Човјек који је уз такву диплому био и врло неуспјешни министар одбране, а са војском је имао везе колико и ја имам са ракетним инжињерингом, можда чак и мање, а да не спомињем овог Шутановца. И да питам да ли је Тадић заслужио да добије још један мандат када је потпуно кадровски уништио војску гурајући само политички подобне официре??? Укратко диплома не гарантује ништа јер данас и будале могу да заврше факултет (ја знам многе), а ако имате паре можете да их завршите и више, па чак и да стекнете бројне докторате. Не треба потцјењивати образовање али ипак неке друге квалитете треба ставити на прво мјесто, а њих Тома Николић има на претек!

da, bio je loš obrazovni sistem:lol::lol:

Млад је изгубио оца, мајку и брата. Морао је сам да се бори кроз живот и у таквим условима је врло тешко завршити факултет, мада наравно и није немогуће. Уосталом образовање је само један од многобројних фактора према којима треба цијенити човјека.

Млад је изгубио оца, мајку и брата. Морао је сам да се бори кроз живот и у таквим условима је врло тешко завршити факултет, мада наравно и није немогуће. Уосталом образовање је само један од многобројних фактора према којима треба цијенити човјека.

Ne znam da li da se rasplacem, ili da se proke*njam.........:D
Toma je , bre, rodjen za spanske , srceparajuce serije.......a Aca da bude Kristel iz "Dinastije" ....stalno nesto kuka i place.....;)

Pa dobro i Tadic je valjda izgubio majku i macehu i zena prva mu zapalila u samostan valjda.....

Back