Političar Vasilije Lalošević laže da su mu se preci borili na Skadru pod trobojkom!

nije sramota kad čovek nešto ne zna ,ali kada se čovek hvali svojom glupošću to je već žalosno ratni barjak predstavljati kao državnu zastavu ipak najveći dokaz da ljudska glupost može biti bezgranična ,evo ti jedan snimak sa kojom je zastavom sahranjen Kralj Nikola 1921
Najveća je glupost kad neko dinastičku zastavu presdstavlja kao državnu.

nije sramota kad čovek nešto ne zna ,ali kada se čovek hvali svojom glupošću to je već žalosno ratni barjak predstavljati kao državnu zastavu ipak najveći dokaz da ljudska glupost može biti bezgranična ,evo ti jedan snimak sa kojom je zastavom sahranjen Kralj Nikola 1921 ...
Neko je već spomenuo da je to srbski barjak. Fakat je da ga Nikola nije moga metnut, a ko je i kad to učinjeo valjalo bi provjerit. Jer, Nikola jest Crnogorcima nametnuo tu trobojku, ali je i metnuo svoj grb na nju. Ova to nema.
O gluposti ne zbori, nijesi dovoljno pametan razlučit što je što.

Не прђењај будалино, па черечили смо их ђе смо стигли и онда и данас. На коље су биле пободене главе турака, њихових војника али све једно...то ти показује што смо им чињели и они нама. Турчадија се навише боји да му главу откинеш, зато смо то и чињели.Без главе балиандерко кад останеш наводно не можеш пред Алаха.

Да си био у рату у Бсни или Космету знао би како се балијандери ћерају да причају...само му ставиш главу на пањ, прича све од кад је маму за сису ујео.Будалино дукљанска не прђењај овуда глупости.

Нађи Његошеву изјаву дату једном странцу поводм турских главуџа око манастира.У рату мало шта има лијепо идеалисто дукљански...

uuuuu ala su tebi pricali strasne price pred spavanje

Znas kad bi tzv. crnogorci osvojili Skadar da nije bilo srpske vojske. Isto kad i bugari Jedrene. Znaci nikad.

serbia-1882-1918.jpg

Najveća je glupost kad neko dinastičku zastavu presdstavlja kao državnu.

Ajde da i prihvatimo tvoju glupost da je Srpska trobojka bila dinastička zastava PETROVIĆA ,(što naravno nema veze s mozgom) onda je po i toj logici jasno koji je narod u Crnoj Gori i pod čijom su zastavom ratovali,nisu mogli ratovati pod zastavom turske kad se dinastija i narod ponosio Srpstvom

Neko je već spomenuo da je to srbski barjak. Fakat je da ga Nikola nije moga metnut, a ko je i kad to učinjeo valjalo bi provjerit. Jer, Nikola jest Crnogorcima nametnuo tu trobojku, ali je i metnuo svoj grb na nju. Ova to nema.
O gluposti ne zbori, nijesi dovoljno pametan razlučit što je što.

Jeste Jeste Kralj Nikola kad je umirao poslednja želja mu je bila da mu na pokrov stave zastavu *********a ,al zli Srbi na prevaru metnuše Srpsku SMEŠNO,A ovaj drugi deo dgovora ti negira prvi,pa jel Kralj Nikola nametao trobojku crnogorcima za života ili mu je neko na prevaru u grobnicu stavio SRPSKU TROBOJKU,

E to je sve što ja radim. Najviše volim kad se šokiraju sa činjenicama koje su bile sakrivene od njih. Neka ih čitaju, a hoće li te činjenice uticati na njih, boli me...

Ovo je forum o političarima, mislim da sam sjajno pokazao laž jednog političara.
Mislimm da si ti bolstan covek , iskompleksirani unuk nekog bolesnog zelenasa .

Da imamo što od vas ukrast, no sve te imate drugijema ste oteli. Mi samo uzimamo svoje natrag. Vaša šterika je dogorjela.

čoveče jel vam Miljo deli travu besplatno da bi bili mirni u svojoj bedi,ovo ti odbijam na glupost jer čovek pri čistom razumu ne može ovako nešto da izjavi

Back