Političar Vasilije Lalošević laže da su mu se preci borili na Skadru pod trobojkom!

Trobojka je došla u Crnu Goru krajem 19. vijeka, zbog suludih Nikolinih političkih ambicija!
Upravnik Cetinja Šako Popović 1891. naređuje: "...da se grad iskiti crnogorskim i trobojnim zastavama"

Говоримо о Скадру не прабачуј сада на Царев лаз, Граховац, Фундину...керушо турска.
Pa ja sam pokazao fotografije sa Skadra, zar nijesam?

Модератору ако ти не видиш да је ово турска провокација, онда помажеш туркињи...
Zabolje te ova izjava Stamatovića? :hahaha:

Какве има везе који је вијек...и у овом као и у претходним Србе убијају, кидају им земљу, турче их, арнауте, црногорче...латине...обезбожавају...рат траје кучко балијандерска и даље. Биће још кочева и нижева не брини.
[/B]
Iz kojeg si plemena?

Poslednja izmena:
stare_razglednice_-_vjencanje.jpg

I đe su ovđe šajkače i opančići?

Нема шјкача глибуљо турска но српске капе наравно. Не једном је краљ Никола данашњу црногорску капу називао српском, но ти туркињо то не мош знати јер су ти преци носили фесове турске.

Видиш ли габељска глибуљо српску тробојку на сред Цетиња, прије Скадра? Усмрђела турска глибуљо, читава црногорска народна ношња је до скора била тробојна попут српске зставе, то бар сви знају прасице турска.

Pa ti si izbjeglica, ti nemaš plemena, ti si neki bosanski rajetin!

Не туркињо ја сам одавде, али сам са мојим сународницима из ЦГ черечио балије по Босни и Космету...има нас доста ође у ПГ који смо вам јаде задавали, и опет ћемо.

Неће је водит, дрнадли је док је нијесу изгустирали...криво му шт је не дрнадју и даље, волио да је слуша како свршава...са њим је то било немогуће извест.:hahaha::hahaha::hahaha:

A da znas brate, na kraju ih obavezno u oko spricamo,
da se bagra sjemena ne docepa, neka onako ruzani skapaju!
:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
:rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:

Što su donijeli nek nose, a nijesmo bezćutni, daćemo im sve što treba za puta. Rat je davno završen i mnim je bilo dosta gostovanja (a negda veljahu da je i tri dana dosta).

Која је ово бестидна будалетина...може се поредити само са оним Мингом балијандером ако то није иста особа.:hahaha::mrgreen:

Cime li vas to hrane...pa moj dukljanine sajkaca nije srpska nacionalna kapa,vec vojnicka i pocela se nositi tek u drugoj polovini 19.veka kada smo od Austrougara kupili uniforme koje se nisu svidele njihovom caru....nikad se nije nosila ni u samoj Srbiji svuda,samo u nekim delovima Sumadije .... Jevrem Brkovic ce morati jos puno stvari da dotera,ne uleci tek tako dupetom,vec glavom :)

Ево туркињо, ово је најсвежије...СРПКА НОВА У ПОДГОРИЦИ...има тробојки колко хоћеш, нешто не виђех ваше барјаке?

IMG_0086.JPG

E ovako: 1, 2, 3...4...nesto se tamo vidi, da li je to zastava, daleko je pa se ne vidi, ali ajde racunacemo, znaci 5 zastava, i to je tebi koliko hoces :lol:

A barem trecina ljudi sto su bili tamo nijesu Srbi vec dosli da slusaju zivu muziku, mislim zivim u PG, pa znam, sto za tebe naravno cisto sumnjam :lol:

Back