Politia i lingvistika

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

gorbat

Zainteresovan član
Poruka
411
Ja kad vidim da neko kaze jabi umesto ja bih, ja znam da je osoba nepismena i nema veze niti sa pravopisom , niti sa politikom. Spam koji ja discard. Ako hoces pisati i izraziti se , moras znati pravopis.

Zanimljivo je to. Sa jedne strane, elitisti inzistiraju na poštovanju gramatičkih pravila, jotovanju, palatalizaciji itd, sa druge strane tradicionalisti inzistiraju na pisanju ćirilicom, dok se o gramatičkim karakteristikama napisanog manje raspravlja.

Ja kad vidim da neko kaze jabi umesto ja bih, ja znam da je osoba nepismena i nema veze niti sa pravopisom , niti sa politikom. Spam koji ja discard. Ako hoces pisati i izraziti se , moras znati pravopis.

Није најписменије ни писати ошишаном латиницом.

И то је својеврстан вид некултуре и неписмености.

Не кажем ја, али тако се третира у јавној комуникацији.

Није најписменије ни писати ошишаном латиницом.

И то је својеврстан вид некултуре и неписмености.

Не кажем ја, али тако се третира у јавној комуникацији.

To je stvar tehnicke prirode. Ja nemam nasu tastaturu.

Razmisljam, da nas vec u osnovnoj skoli uce o gramatici , pa tek onda o pilitici.

Колегинице како прогута К?
Иначе везано за тему неписмени су одавно у политици нажалост међу политичарима а тек на јавном Форуму.

Ти си неки грамер наци?

Све нацисте у блендере!!!

- - - - - - - - - -

Колегинице како прогута К?
Иначе везано за тему неписмени су одавно у политици нажалост међу политичарима а тек на јавном Форуму.

:hahaha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back