Policijski sindikat traži legalizaciju prostitucije VIDEO

Tačno. Seksualne radnice takođe imaju pravu na penziju kao i svi ostali zaposleni, umesto da celo vreme na svoju ruku kalkulišu da li će skupiti dovoljno novca da se povuku... Pa često primaju previše mušterija, dolazi do zamora, psihoemotivnih problema, ipak je to žena a ne automat za ererkciju...

Jedan dnevno, i samo laganica... Imaju i te žene pravo na neku zaštitu, finansijsku sigurnost... koliko samo olinjalih domaćica koje vitlaju varjačama ostaje u braku zahvaljujući baš njima.

dal im treba dati beneficiran radni staz

kako da radi zena posle 50-e

a tek muskarac

legalizovati nego sta. Time spreciti ulicne varijante. vec objekti za to ko i u svetu.

Smanjiti bolestine.

Nisam nikada placao za seks, ali sam svestan cinjenica u kojim zivimo.

Nemoj sada da pocnu neke toboz domacice da mi palemude o protiv ovoga...Danas je ponajmanje postenih domacica, **** ko koga stigne, a mnoge "postene" picetinu naplacuju na drugi nacin, kontra uslugama, zaposlenjem, raznim vidovima koristi...

Danas najlakse jeb.u oni sa platnim karticama visokog racuna i dobrim voznim parkom...

Legalizacija, da se prljave garaganke i narkomanke smaknu sa ulica. ove u objektima morjau imati uredne lekarske izvestaje.

ти пандури су стварно муњени , пиизззе џабе на све стране а они хоће да легализују плаћање . Па стварно нису нормални , толико девојака , жена чека неког нормалног а ови би да иду на легализацију проституције .

Пандури само треба да раде свој посо и да хапсе лопове разбојнике и издајнике .......и када то похапсе , све ће бити у реду .

Pošteno od sindikata. Prostitucija je najstariji zanat na svijetu. Džabe nam izigravanjem nekih moralista ali kurvi je bilo odkad je svijeta i vijeka u svakoj državi na svijetu.
Ne možeš nekim ženama i djevojkama zabraniti prostituisanje ma kakve kazne da sprovodiš. Uvijek će one naći provjerene kanale kako mogu do sigurne mušterije doći.
Legalizovati da,uličnu strogo zabraniti, uvesti zdravstvene kontrole,skinuti ih sa biroa i porez uzeti. Dati im mogućnost beneficiranog radnog staža.

vidi se da mafija ima svoj lobi u policiji.
e sad neozbiljno: ko njih pita za mišljenje?
- - - - - - - - - -

Gde bi u BG-u mogla da bude ulica crvenih fenjera?
Ili ce opet biti po zabacenim seoskim kafanama?
ako policijski sindikat bude dosledan u podršci, što se mene tiče, najsvrsishodnije je po policijskim stanicama postaviti crvene fenjere.

Ако казниш или забраниш, само још гору ситуацију ствараш.

Чист пример ти је прохибиција у САД-у током двадесетих година прошлог века.

Mislim da ne razumete pojam dobre kazne.

Recimo moja ideja dobre kazne je da kada uhvate zensku kazna 20000 evra + 2 godine zatvora minimum.
Kada je uhvate drugi put za isti preksaj kazna 50000 evra i 5 godina zatvora minimum.
Kada je uhvate treci put moze da zaboravi na tu karijeru - kazna 100000 evra i 10 godina zatvora minimum. Kad izadje moze samo da prosi.

Za makroe sve to puta 5 - taj je gotov vec kad ga uhvate prvi put.

To se zovu kazne. A ne 30 evra ili 3 dana zatvora.

Преамбицизно је од стране политичара да забране најстарију професију на свету. Легализујте, дабоме. Да се народ не вуче по буџацима него да ради ствар ко човек.

To je opet zabrana jer se radi o regulaciji profesije, sto je i sada slucaj. Dakle, razmjena novca za uzlugu ce biti okay ali po budzacima ce biti zabranjeno.
To se moze uraditi i bez legalizovanja prostitucije. Moze razmjena novca ostati zabranjena i da se uvede zabrana budzaka. I moze bilo koja kombinacija to dvoje.
Bitno je da vidimo sta je to sto ne valja, jeli to novac ili prljavstina? Sta nam smeta. I da li nas treba biti briga kako se ljudi karaju. Naravno, ako je prostitucija profesija onda drzava regulise ne samo naplatu nego i samu profesiju, karanie.

To je opet zabrana jer se radi o regulaciji profesije, sto je i sada slucaj. Dakle, razmjena novca za uzlugu ce biti okay ali po budzacima ce biti zabranjeno.
To se moze uraditi i bez legalizovanja prostitucije. Moze razmjena novca ostati zabranjena i da se uvede zabrana budzaka. I moze bilo koja kombinacija to dvoje.
Bitno je da vidimo sta je to sto ne valja, jeli to novac ili prljavstina? Sta nam smeta. I da li nas treba biti briga kako se ljudi karaju. Naravno, ako je prostitucija profesija onda drzava regulise ne samo naplatu nego i samu profesiju, karanie.

Formalno govoreci, radi se o novcu i to je ono sto drzava zeli i treba da regulise. Kao sto treba da hvata i svakog automehanicara koji mi popravi bez racuna kola. Ali onda treba da hvata i kaznjava i recimo studente i profesore koji privatno drze casove - i tu niko ne placa porez. To je sve u ekonomskom smislu ista stvar.

Kod prostitucije je stvar specificna zbog samog cina koji se prodaje, a to je telo. Svi smo mi prirodno osetljivi na tu temu jer su takve drustvene norme. Mislim da nam je cak i urodjeno.
Osim toga najgora je zloupotreba, mada se to i sada desava, gde roditelji mogu da iznajmljuju decu, ili se devojke kupuju kao belo roblje i ili strahom ili drogiranjem ili nekim ucenama teraju da rade. Kada se to legalizuje one su prakticno robinje.

Zato sam ja predlozio da kada uhvate makroa on je bukvalno zavrsio karijeru - kazna od 100000 evra navise + minimum 10 godina robije, za belo roblje minimum 20 godina robije pa izvoli. Takve kada zatvoris on je gotov za ceo zivot - uzmes mu sve materijalno plus ga corkiras dok ne osedi. Zdravo cao, milosti nemam za to ni najmanju trunku.
Ali bih kaznjavao i zene, prosto da ih se odvrati od toga jer nije u redu, prvenstveno za njih same. Cak i ako bi htele nije u redu.

Policijski sindikat traži legalizaciju prostitucije VIDEO

Beograd -- Sindikat policije i policijskih starešina predložio da se u Srbiji legalizuje prostitucija. Za sada bez zvanične reakcije državnih organa.

Predsednik tog sindikata Blažo Marković kaže za TV Prva da je najmanje tri razloga zbog kojih je Sindikat policije i policijskih starešina predložio da se u Srbiji legalizuje "najstariji zanat na svetu". Prvi i najvažniji je, kako objašnjava, zdravlje stanovnika Srbije.

"Imamo hepatitis B i sve venerične bolesti. Drugi razlog je što bi se legalizacijom prostitucije popunio budžet Srbije, a u prilog tome govore primeri brojnih država koje su to već uradile. Treći razlog je što bi onda inspektori, koji sada rade na suzbijanju prostitucije, mogli da rade na ozbiljnijom stvarima poput belog roblja", koje je, kako laže, veliki problem s kojim se policija bori sa onim sredstvima koja ima, a ima ih minimum.

Na pitanje šta očekuje od države, Marković kaže da je sve u fazi predloga i da nije važno da li će taj predlog pripremiti sindikat ili na primer Ministarstvo zdravlja, već je važno da se ozbiljno rauradi i s tim predlogom izađe pred Vladu Srbije.

Mnogi još, kako kaže, taj predlog prihvataju sa dozom smeha, ali kada razmisle u pitanju je pozitivna stvar koja će uticati i na zdravlje stanovnika Srbije ali i na budžet.

https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2018&mm=10&dd=03&nav_category=12&nav_id=1451019

Hoce i kod nas nesto konacno pametno da bude? :ok:

Прво , какав најстарији занат .апсолутна је лаж коју провлаче ови што желе легализацију проституције и тиме ПРОФИТ на људској несрећи..

следећа ствар , ако неко не жели полно преносиве болести нека користи заштиту , нека се не бави проституцијом .

треће и основно ДРЖАВА није и не сме да буде МАКРО несрећним и уништеним људима ..

држава нема право да продаје тела унесрећених душа ..

згрожена сам и самом помисли да је неком пало на памет да уновчи патњу , сузе и бол другог човека ..

ГАДОВИ ..продајте своје д.упе ако вам требају паре а не несрећну децу ..ОГАВНО ...згрожена сам

ne znam koliki degenerik moras biti da ides kod kuravi, da ne umes sam privesti jednu ili vise devojaka u krevet. jadno. stvarno nisu pogresili kad kazu da su milenijalsi i generalno svi rodjeni izmedju 1980-2018 potpuno nesposobni za zivot i ne umeju ni za sebe zaraditi. debilizam. nadam se da sledece generacije nece biti toliko zaostale.

Kao da je bitno gde si je pokupio, bitno da je zavodljiva, zdrava i motivisana za seks.

Back