Policijski general penzionisan zbog sina i blokada

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Paula

black cat
VIP
Poruka
40.482
Nek skače od sreće , pemzija .
Pa mislim, ne vole svi da idu odmah u penziju.
Prvo, ovo je na neki način pokazatelj da nije poželjan u policiji zbog svog sina, to je svojevrsno poniženje. a general u pitanju ??
Drugo, sigurno su primanja u penziji mnogo manja.

Ali, oni javno ovde pričaju da je to bio razlog. Da li je to na neki način kažnjivo? Da li je u redu?

General u MUPu Srbije je penzionisan čim pre, javno je rečeno da je to zato što mu je sin student koji podržava blokade
Da li je moguće da to tako prođe?
malo su preterali. svakako postoji odgovornost roditelja za loše vaspitanje dece ali je kazna prejaka. mogao je da dobije da stoji dva sata u ćošku policijske stanice.naprimer.

Prvo, ovo je na neki način pokazatelj da nije poželjan u policiji zbog svog sina, to je svojevrsno poniženje. a general u pitanju ??

Ali, oni javno ovde pričaju da je to bio razlog. Da li je to na neki način kažnjivo? Da li je u redu?
Prvo mora da se otarase mangupa u svojim redovima 😁
Inaze zurke na otvorenom pocele.negde na terenu 🙂
20250331_090723.jpg

A da je policija dobila naređenje da razjuri demonstrante
a general odbije zbog svog nevaspitanog sina
onda bi vi bili srećni jer je policija uz 'narod'.

Niko nije sisao vesla...

Poslednja izmena od moderatora:
A da je policija dobila naređenje da razjuri demonstrante
a general odbije zbog svog nrvaspitanog sina
onda bi vi bili srećni jer je policija uz 'narod'.

Niko nije sisao vesla...
U realnosti, policija je dobila naredjenje da ne ulati u Pionirski park i pohapsi i razoruza te batinase, teroriste i paravojne grupe tamo.

Pricam ti pricu.

Poslednja izmena od moderatora:
Mora da se zna ko ima pravo na upotrebu sile a to
je policija a ne jajare.
Pravo na upotrebu sile u KGB-like diktaturama, sto je Srbija, nema policija, ili neka demokratska drzava.

Pravo na upotrebu sile ima neki centralni privatni FSB-BIA organ, koji je u licnom vlasnistvu nekog Putina/Vucica/Erdogana i sl.

Ono gde vi sendvicari gresite je sto mislite da oni vas dozivljavaju kao da ste vi na njihovoj strani.

Bulvalno ih zabole i za vas. Da im se nekad nadjete na putu, i vi, i vase porodice bi dozivljavali isto ovo sto dozivljavaju ovi koje direktno napadaju sada.

To je iskonsko zlo od Lenjin-Staljin-Putin organizacija, to je bolest i kuga.

Pravo na upotrebu sile u KGB-like diktaturama, sto je Srbija, nema policija, ili neka demokratska drzava.

Pravo na upotrebu sile ima neki centralni privatni FSB-BIA organ, koji je u licnom vlasnistvu nekog Putina/Vucica/Erdogana i sl.

Ono gde vi sendvicari gresite je sto mislite da oni vas dozivljavaju kao da ste vi na njihovoj strani.

Bulvalno ih zabole i za vas. Da im se nekad nadjete na putu, i vi, i vase porodice bi dozivljavali isto ovo sto dozivljavaju ovi koje direktno napadaju sada.

To je nephodno zlo a ja hoću da vozim ulicom i da me banda ne maltretira
i ne uznemirava drekom i piskom.

Važno je da je organizacija Buš, Bler, Klinton, Obama, Bajden- istinsko dobro. Sve Dalaj Lama do Majke Tereze.🤮

Jedino bih te razumeo da ti je neki Rus nekad maznuo ribu pa da je kod tebe to lično. Ako nije , onda problem već ulazi u neku zonu sumraka.

General u MUPu Srbije je penzionisan čim pre, javno je rečeno da je to zato što mu je sin student koji podržava blokade.

Evo vesti:

https://nova.rs/vesti/hronika/nije-...zbog-sina-i-blokada-a-on-nije-jedini-na-meti/

Naime, javno su učesnici ove emisije potvrdili da je zato penzionisan, iako je mogao još par godina da radi.

šta kažu američki primjeri...trebao je biti otpušten ili ?

Važno je da je organizacija Buš, Bler, Klinton, Obama, Bajden- istinsko dobro. Sve Dalaj Lama do Majke Tereze.🤮

Jedino bih te razumeo da ti je neki Rus nekad maznuo ribu pa da je kod tebe to lično. Ako nije , onda problem već ulazi u neku zonu sumraka.
Niti jedan od pomenutih individua nije ni priblizno kontrolisao svoje drustvo kao sto su totalitarni diktatori koje sam ja pomenuo kontrolisali svoje.

Ok, Dalaj Lama mozda jeste, ali on je tu ionako ubacen kao fora, a ne kao pravi primer.

Babe i zabe poredjenje, koje moze da prodje samo u dopisnoj skoli za udbase.

Nemam ja generalno nista protiv Rusa kao takvih, oni su cak i najvece zrtve KGB-FSB totalitarne diktature, kada se pogleda iz sire perspektive.

General u MUPu Srbije je penzionisan čim pre, javno je rečeno da je to zato što mu je sin student koji podržava blokade.

Evo vesti:

https://nova.rs/vesti/hronika/nije-...zbog-sina-i-blokada-a-on-nije-jedini-na-meti/

Naime, javno su učesnici ove emisije potvrdili da je zato penzionisan, iako je mogao još par godina da radi.

Naravno da će proći. Ratni zločinac Šešelj narod pravi budalama već 35 godina. Jedini odgovor naroda kao i do sada biće pištanje u vuvuzele.

Po Šešeljevoj logici onda bi i Vučić morao da bude penzionisan jer se njegov sin druži sa kontroverznim navijačima Partizana (tipa Aleksandar Rošavi Vidojević) za koje je Belivuk iskazao da su bili umešan u kriminogene radnje u korist SNS-a?

То као да се непотизам помешао са организованим криминалом

šta kažu američki primjeri...trebao je biti otpušten ili ?

Отац Џим Морисона је био адмирал флоте, па га нико није терао у пензију, већ га је УС АРМИ терала у Вијетнам.

Свашта... :kafa:

Каква сељанија, мада ко зна да ли су га откуцали, у некој изјави, да неће ударити на своје дете...онда пола полиције и војске пензионисати... :aha:

Onaj ko sluša šešelja treba da se pregleda u najbližoj ustanovi.

To je već tragi-komično, mislim već je 2025. godina ljudi ono sade drveće na krovovima zgrada, razmišljaju o putovanju na Mars, bleje sa vanzemaljcima a ovde ljudi još uvek gledaju pink i slušaju Šešelja i Dačića i što je najluđe nakon svega još uvek im veruju, a to su oni što verovatno da se sad opet pojave Jezda i Dafina (i nude fazon 200% mesečnu kamatu) verujem da bi opet trčali da im ostave pare (e to je mentalitet tih koje ti isti vuku za nos već 30+ godina).

Poslednja izmena:
Niti jedan od pomenutih individua nije ni priblizno kontrolisao svoje drustvo kao sto su totalitarni diktatori koje sam ja pomenuo kontrolisali svoje.

Hebe mi se ko je kontrolisao svoja društva , to je sporedni kriterij u ocenjivanju nekog politicara i ljudi uopšte.. Nije Adolf najveći zločinac u istoriji zato što je bio diktator već zato što je ubijao ljude, decu, u milionima, napravio industriju smrti.
Znači krv na rukama, to je glavni kriterijum a oni nabrojani zapadnjaci imaju krvi do ramena, takodje milione ljudi na duši pa je zato svaka priča o kontroli društva besmislica.
Na kraju, i Josip Broz je kontrolisao svoju drzavu a za sve gore navedene je bio andjeo svetla, humanista.

Hebe mi se ko je kontrolisao svoja društva , to je sporedni kriterij u ocenjivanju nekog politicara i ljudi uopšte.. Nije Adolf najveći zločinac u istoriji zato što je bio diktator već zato što je ubijao ljude, decu, u milionima, napravio industriju smrti.
Znači krv na rukama, to je glavni kriterijum a oni nabrojani zapadnjaci imaju krvi do ramena, takodje milione ljudi na duši pa je zato svaka priča o kontroli društva besmislica.
Na kraju, i Josip Broz je kontrolisao svoju drzavu a za sve gore navedene je bio andjeo svetla, humanista.
Hitler je zlocinac jer je bio nacisticki diktator koji je ostvario svoje koljacke teznje, jer bio takav istorijsko-drustveni kontekst tada.
Svi lokalni diktatori, svi Putini, Vucici, Erdogani, i ostali Lenjini, Slobe i Sadami, koji su krivi za krv koju pominjes; bi klali i ubijali i jos vise, klali bi verovatno jos vise i od Hitlera, da su imali isti istorijsko-drustveni kontekst kao Hitler. Ti ljudi su bioloska zla, oni vlast koju imaju ne dozivljavaju kao politiku, vec kao biologiju.

:aha:

Back