Policija - za politicara 1-2 dana a za obicne gradjane preko 20 dana a cesto i nikada

Mali_Oglasi

Aktivan član
Poruka
1.887
Ovo su cinjenice, sve sto je u interesu politicara i same politike. I nemojte da me razumete pogresno mislim na sve politicare podjednako, jer su svi isti!!!

Pa da krenemo politicki... Dolaze izbori i Dacic ce moci da se pohvali kako je za manje od nekoliko meseci pohapsio od kralja puteva, preko doktora koji su valjali drogu turcima, a setimo se i onih VELIKIH LOPOVA igara na srecu(bilo ih je 5) pa sve do danasnjeg dana, kada je uhapsen Ratko Mladic...
Niko od njih ne bi bio uhapsen i ni jedan slucaj ne bi bio resen da ne dolaze izbori. I nije kriv ni Hag, koliko su krivi izbori... Svi smo znali vecinu ovih stvari a policija se pravila mutava dok nije pocela prica o izborima...

Sve je to u cilju kampanje za izbore... A vi Braco Srbi ako zelite da glasate za ovakve licemere, glasajte ja vala necu... Necu nizakoga da glasam jer nece biti bolje da dodje ne znam ni ja ko!!!
Svi su isti...

Da li znate koliko treba policiji da nadje ukradeni mobilni a da to nije politicar?
Ako je u sluicaju politicar, pronalaze ga do kraja istog dana kada je ukraden. Znam slucaj kada je predsedniku Vlade Vojvodine ukraden mobilni. Za jedan dan mu je bio vracen...

U manjim opstinama da ne pricam. Tamo, ako se nedaj boze desi nesto lose, prvo dodje politicar i kaze iz koje je stranke a onda za manje od par dana se resi slucaj... Ako ste obican gradjanin i ako nemate vezu u policiji ima da se nacekate...
Nemojte da se zavaravate, danas su u Srbiji politicari privilegovani i jedini koji su iznad srpskog zakona!

Tacno, nazalost...
Ako nemas vezu, ne znas nikog... a napravis nesto sto bi njima samo zamirisalo na prekrsaj... tipa... potuces se sa nekim na ulici... dobijas krivicnu prijavu... dosije... maltretiranja po stanici... jednom recju, obelezen si za ceo zivot...
A imas likove koji se slobodno tuku gde oce i sa kim oce... drugi diluju... treci masovno gradu... al' murija im ne sme nista.
Tako je oduvek bilo. Uvek sirotinja nagrabusi.

Back