Policija ušla u kancelarije dve NVO u Beogradu!

Pisala sam to na temi o pristupanju EU. Pare koje smo dobili od EU što bespovratno štio sa niskim kamatnim stopama su odokativno 10000 puta veće od ove koje je dao USAID za razne projektiće vladinih agencija, državnim institucijama i raznim NVO. Jer sa EU imamo ugovor ili kako li se već zove o pristupanju.
idi procitaj opet svoje postove

pisala jesi an toj temi ako i drugima, ali si pominjala u globalu pare od zapada a ne sikljucivo samo od eu! nemoj sada da se neistinom vadis.

pisala si o parama zapada i o parama usa. svi dobr oznamo ko komanduje zapadom pa i evropom...

a de otih investicija i ogromna kontrola je bila pod usaidom...

otiso ti usaid za pocetak...

Bice zanimljivo ako im daju za cimere nekog predsednika opstine 😁
20250225_202433.jpg

Ово уопште није лоше, Вучко ће да уништи другосрбијанце, а онда да падне са власти. И ко ће после њега да дође на власт? Није битно, биће толико слаб да неће моћи да доведе своје мафијаше на упражњена места.

Зна се да је Вучић од 1250 НВО пре 5 година плаћао 750.

Зато су им сво ово време била запушена уста. Лукави Владалац, са буџетским новцем

Власт и НВО су два лица истог проклетог златника
Mudro zboruvaš. NVO identifikuje problem u društvu, iz domena ljudskih prava... Onda napravi projekat i aplicira za grant. E, da bi mogli da identifikuju probleme u društvu, neko mora da pravi te probleme. Tu ulogu obavlja vlast.

Ово уопште није лоше, Вучко ће да уништи другосрбијанце, а онда да падне са власти. И ко ће после њега да дође на власт? Није битно, биће толико слаб да неће моћи да доведе своје мафијаше на упражњена места.
Av je drugosrbijanac.

Ovi da odu a oni od ranije da se nikada ne vrate. Nova i moderna tehnokratska vlada.

Dešavanja na globalnom planu su ohrabrila Nenadležnika da pokaže svoje pravo lice. Kreće sa uvođenjem otvorene diktature. Taman da slomi svaki otpor u vezi sa kopanjem litijuma. Međutim, da li je to najgore što nas čeka u bliskoj budućnosti? Jer, ako se za četiri godine demokrate vrate na vlast u SAD, ne bi me iznenadilo da ponovo proživimo Miloševićevu terminalnu fazu.

Dešavanja na globalnom planu su ohrabrila Nenadležnika da pokaže svoje pravo lice. Kreće sa uvođenjem otvorene diktature. Taman da slomi svaki otpor u vezi sa kopanjem litijuma. Međutim, da li je to najgore što nas čeka u bliskoj budućnosti? Jer, ako se za četiri godine demokrate vrate na vlast u SAD, ne bi me iznenadilo da ponovo proživimo Miloševićevu terminalnu fazu.
za četiri godine više neće biti USA u evropi...niti NATO...

Ne. Sa USA nemamo nikakav sporazum o pridruživanju. Nisi ništa razumeo šta sam pisala.
pozdrav
sada se izvlacis i negiras. ne govorim o nikakvom pridruyivanju sa usa, rekoh ti postavi svoej postove ovde pa ce svi videti kako si osim eu hvalila i investicije usa i citavog zapada ... svi znamo da je i ta eu pudlica od amerike...
da ue radi sta joj amerika kaze.

pa i u ukrjaini su najvece investicije bile od usa u ratu a ne od eu ili svih jednako iz nato...

srpski anrod nije za zapad jer mu je to okupator.

ali ti si hvalisala zapad i ameriku naravno.

alter tvoj saborac ovde je dokayani amerikoljubac i jos vise rusofob koji rusiju ne moze da smisli. i jedno id rugo ste tim svojim stavovima suprotnost od srpskog naroda. ali da vi ste jel pametniji od srspkog naroda...

sada kada vam je usaid prdeknuo i kada je ta organiyacija predstavlejna od same usa kao ylocinacka i lopovska sada se ogradjujete kao sto se i vucic ogradjuje ...

sad svi pljujete usaid i negirate bilo kakvu vezu sa njima

Jes, pre aktuelnih dešavanja na globalnom planu, svi su verovali da je ljudina kakvog nema nadaleko... :D

Inače, sve mi se čini da primenjuje silu nad onima sa kojima se dogovori da to izvedu.

Jer kako se pokazalo ako je primeni nad nekim sa kim se nije dogovorio, kao npr. nad studentima, onda dobije rasplamsavanje pobune.

Back