- Poruka
- 87.926
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Brnaba je bio glavni baja sa svojom devojčicom po žurkama USAID-a pre nego što je postao premijer(
Moje kancelarije su na faksu.а паулина канцеларија ? @Paula![]()
pa staMoje kancelarije su na faksu.
ušli su popili kafu i izašli
a možda nisu ni ušli možda su sanjali
jel postoji neki post tvoj a da ga ne lajkuje alter kao i nejgov a da ga ti ne podrzis ?Moje kancelarije su na faksu.
pa sta
policija je 99te hapsilia po ns petu kolonu sa ''loaktorima'' i kod mene u komsiluku...
sad gde su kancelarije koje se koriste manje vise jel
ode ti usaid ...
a tolko si napominjala ovde po forumu kako nije lepo da uzimamo tolku pomoc a necemo u eu ili putevima usa ka zapadu...
secas se ?
bila si branioc prakticno usaida i putokaz da treba ka njima da idemo...
Dosadan si. Lajkujem ono sa čime se slažem.jel postoji neki post tvoj a da ga ne lajkuje alter kao i nejgov a da ga ti ne podrzis ?
mislim... evo pogledaj vasa poslednja dva ovde...
Da, generalno, najveća količina novca je otišla državnim organima za razne projekte.Дакле, Председник Доналд Трамп је јавно прозвао Србију.
За Србију 14 милиона за, како разумем, унапређење поступка јавних набавки, а јавне набавке не раде НВО већ државни органи,
да би СНС прикрио своју срамоту, упао је у пар НВО.
Djabe se otimate provalio vas covek
Kada vas budu vodili na saslusanje ne priznajte nista ,pravite se ludi a telefone zamenite i novu karticu ubacite![]()
slazem se tako se i kupuje kontrola i veze i informacijeNe čitaš da su pare od USAID išle najviše državnim organima? Da li se slažeš da sve što su dali treba proveriti, sve vladine agencije koje su dobijale taj novac?
slazem se tako se i kupuje kontrola.
sa alterovim svakim postom se slazes. Lajkujem ono sa čime se slažem.
Kada vas budu vodili na saslusanje ne priznajte nista ,pravite se ludi a telefone zamenite i novu karticu ubacite
"Doci ce nam glave mangupi u nasim redovima"
Stara izreka![]()
ja tebe ne prozivam vec podsecam da si ovde i donedavno govorila kako nije lepo sto srbija uzima novac od zapada, pgotovo amerike a nece ka zapadu. hocemo investicije i novac a necemo sad da pratimo taj put zapadu ...USAID je dao gomile para Srbiji da ojača institucije. Evo šta sam izguglala:
Od kola hitne pomoći, preko davanja obrazovanju, uvođenje e uprave, rad sa Asocijacijom za razvoj preduzetništva u Nišu, o poreskoj politici za preduzetnike; Asocijaciju organizacija pčelara Srbije o javnom korišćenju insekticida; i Agro klaster iz Novog Sada za unapređenje politike o organskom ratarstvu. zatim Projekat USAID-a za vladavinu prava je radio na rešavanju ovog izazova tako što izgrađuje kapacitete Kancelarije javnog tužioca, i tako što promoviše efikasnije korišćenje rešavanja sporova kao instrumenta za podršku pravima građana. snabdevanje pijaćom vodom za građane Tutina i migrante.
Ovo je sa njihovog sajta
Od 2001 - 2016. godine USAID je uložio više od 747 miliona dolara za podsticaj ekonomskog razvoja, jačanje sistema pravosuđa, i promociju efikasnog upravljanja u Srbiji. USAID je pomogao lokalnim vlastima da vise odgovaraju na potrebe građana, kao i da postanu povoljnije okruženje za poslovanje, privlačne za veće investicije. USAID je pomogao sprovođenje reformi koje su pomogle bankarskom sektoru Srbije da ima najveće stope rasta u regionu. USAID je takođe radio sa sudovima kako bi postali transparentniji i efikasniji. Njegova podrška medijima omogućila im je da postanu profesionalniji i finansijski održiviji. USAID-ovi programi nastavljaju da promovišu demokratsko upravljanje i održivi ekonomski razvoj dok u isto vreme rade na izgradnji kapaciteta ključnih partnera na nacionalnom i lokalnom nivou kako bi zemlja krenula ka trajnoj političkoj i ekonomskoj stabilnosti.
Na njihovoj fejsbuk strani može se videti šta je još rađeno
https://www.facebook.com/USAIDSerbia/?locale=sr_RS
jedna od akcija je
Zahvaljujući saradnji između Pravnog fakulteta Univerziteta u Nišu, lokalnih samouprava i USAID-a, pokrenuta je Mobilna pravna klinika kako bi građanima Niša, Prokuplja i Žitorađe bila dostupna besplatna pravna podrška. Uz podršku profesora Pravnog fakulteta Univerziteta u Nišu, studenata i advokata Advokatske komore u Nišu, građani sada mogu da dobiju savete o socijalnoj pomoći, porodičnom pravu, ostavinama i drugim važnim pravnim pitanjima. Kako je istakao profesor Darko Dimovski: „S jedne strane, građanima će biti pružena adekvatna pomoć, bilo da je reč o pravnom savetu ili pisanju podneska, dok će studenti dobiti priliku da steknu praktična znanja koja će biti važna za njihovu buduću karijeru.“ Na ovaj način, lokalne zajednice uz podršku USAID-a, rade na jačanju pristupa pravdi i zaštiti osnovnih prava za sve. Pravda za sve - Otvorena vrata pravosuđa, #MeđunarodniDanLjudskihPrava
Šta se iza toga krilo, da li je ko proneverio te pare, ja zaista nemam pojima.
Ako Amerikanci ne žele više da finansiraju sve te projekte, to razumem.
Takođe, podržavam sve provere NVO sektora, ako USA to traži, ipak su njihove pare u pitanju, a ne pare poreskih obveznika Srbije.
@kapetanmark , molim te da me izuzmeš iz daljih pozivanja, znam isto što i ostali koji se informišu preko neta.
pa ni ti neces da se uzdris od iste sistemske kontra bot propagande kojom ovde zasipas forume svakodnevnoПишеш бесмислице.
Ти ниси саговорник.
Једноставно, уздржи се од тога да ми се обраћаш.
ja tebe ne prozivam vec podsecam da si ovde i donedavno govorila kako nije lepo sto srbija uzima novac od zapada, pgotovo amerike a nece ka zapadu. hocemo investicije i novac a necemo sad da pratimo taj put zapadu ...
pa koji je to novac ako nije usaid ?
bukvalno lupeta, piše nepovezano.Пишеш бесмислице.
Ти ниси саговорник.
Једноставно, уздржи се од тога да ми се обраћаш.
pa ni ti neces da se uzdris od iste sistemske kontra bot propagande kojom ovde zasipas forume svakodnevno
pa bi da ti se ne obracaju oni koji ne misle kao ti (Bogu fala ogromna vecina)
p uelpsaj nam malo boravak na forumu i na yatrpavaj nas istim obmanama
otidji malo na odmor ... u prirodu... planinu...
ako to ktitori dopustaju mislim da se uzme malo predaha...