Policija u Moskvi najavila da će spriječiti održavanje gay parade

• Začetnik teme Začetnik teme Mingo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Mingo

Poznat
Banovan
Poruka
8.115
110527067.jpg

Nikolaj Alexeyev

Uprkos presudi Evropskog suda
Policija u Moskvi najavila da će spriječiti održavanje gay parade

Policija u Moskvi je u petak saopćila da će se ispoštovati zabrana održavanja protesta aktivista za prava homoseksualaca u tom gradu, prenose RIA Novosti. Naime, gay parada je najavljena za 28. maj.

Nikolaj Alexeyev, vodeći ruski gay aktivist i organizator moskovske gay parade je izjavio da će se ova populacija okupiti na ulicama glavnog grada Rusije, bez obzira na zabranu, dok s druge strane policija najavljuje da će prekinuti bilo kakve "nezakonite radnje".

Gradska uprava je odbila zahtjev za održavanjem skupa ranije ovog mjeseca, a u srijedu je potvrdila svoju odluku. Grad je dobio i pritužbe vjerskih skupina u Moskvi, te ultra nasionalista, koji su zahtjevali da se skup ne održi, te da bi okupljanje moglo izazvati nasilje.

Bivši gradonačelnik Moskve, Yury Luzkhov, koji je na vlasti bio 18 godina, opisao je gay paradu kao okupljanje "sotonista".

Gay zajednica se nada da će im novi gradonačelnik Sergej Sobyanin dozvoliti okupljanje na ulicama tog grada u februaru. Prošle godine Evropski sud za ljudska prava presudio je da je Rusija prekršila prava gay aktivista odbijajući im omogućiti pravo na proteste, te naredio vlastima da moraju platiti kaznu i naknadu štete u iznosu od 40.000 dolara.

(Sarajevo-x.com)

Posto su sve vijesti zapale nekako u drugi plan zbog hapsenja Ratka Mladica evo postavljam jednu intersantnu temu iz Rusije i mislim da se dovoljno tema otvorilo oko Ratka Mladica tako da moramo shvatiti da zivot ide dalje i da moramo se okrenuti novim dogadjajima u svijetu.

Mislim da svi mi vjernici koji vjerujemo u Boga ne volimo slusati o nekim pravima homoseksualaca i ne volimo da slusamo jedan novi trend vjencanja dvoje muskaraca kao jedno ljudsko pravo koje se mora prihvatiti od svijeta.Mislim da mi muslimani nismo za Gay Paradu i mi zelimo da skrenemo paznju da Ruysija treba zbaraniti skup i da mora se jasno znati da homoseksualci mogu imati ljudska p[rava ali ne i da promoviraju svoju opredijeljenost jer to nema veze sa ljudskim pravima.Zapravo zeli se nametnuti jedan trend svim ljudima u svijetu da je to nesto cemu se moramo radopvati i cemu moramo prisustvovati kako bi smo bili svi veseli posamtrajuci homoseksualce kako se vole i kako vode ljubav.Mislim da je u jednom intervjuu doktor Jusuyf Karadabvi rekao sve oo gayeveima da je to nesto sa cime se slazu sve vjerske zajednice svijeta.

Ja ne znam da li homoseksualci vode ljubav time sto uvlace jedno drugom penis u analni otvor?Da li je to iostina i da li je to moguce da to cine ti ljudi?Inace ja sam spavao sa mojim muslimanima i svakog muslimana koga vidim iz svijeta, da dodje u Dzamiju, ponudim da spava sa mnom ali to ne znaci da trebamo voditi ljubav nego spavamo kao braca i pricamo viceve i grijemo se tijelom o tijelo i prdimo.

Ja ne znam da li homoseksualci vode ljubav time sto uvlace jedno drugom penis u analni otvor?Da li je to iostina i da li je to moguce da to cine ti ljudi?Inace ja sam spavao sa mojim muslimanima i svakog muslimana koga vidim iz svijeta, da dodje u Dzamiju, ponudim da spava sa mnom ali to ne znaci da trebamo voditi ljubav nego spavamo kao braca i pricamo viceve i grijemo se tijelom o tijelo i prdimo.

Mingo pa ti si gay

Nisam gay daleko bilo.Nego volim da spvam sa mojim muslimanima kao sa mojom bracom.Volim sa njima da spavam da bih pojacao medjusobnu ljubav u muslimansko jedinstvo.Inace ne diramo se kao geyevi nego samo spavamo zajedno i pricamo viceve i prdimo.

Jeli a osim sto ispustate golubove i tikomire ispod jorgana, jer strcne po koji put i tekucina iz donje puske?!

Ok, lepo, a kako skidate znoj sa sebe ako nije dan za kupanje???

Ako se oznojimo onda se okupamo a ako se ne oznojimo onda se ne okupamo.Inace najvise od svega mrzim homoseksualnost jer pojava takve stvari u drustvu je poremetilo odnose izmedju muskaraca odnos izmedju brace jer unijela se sumnja u svakoga da nije homoseksualno naklonjen.Ja ipak nema tu opsesiju.

Ako se oznojimo onda se okupamo a ako se ne oznojimo onda se ne okupamo.Inace najvise od svega mrzim homoseksualnost jer pojava takve stvari u drustvu je poremetilo odnose izmedju muskaraca odnos izmedju brace jer unijela se sumnja u svakoga da nije homoseksualno naklonjen.Ja ipak nema tu opsesiju.

Onda se kupate svaki dan ako spavate zajedno, a zar kupanje svaki dan nije protiv Muhamedovog ucenja??? Ako nije preporucljivo kupati se svaki dan, nego petkom...kako onda skidate znoj kad je vrucina svaki dan???

Jel te strah nekad kad si u drustvu da okrenes ledja, bojis li se da ce ti ga neko staviti u bulju?

:bljak::bljak::bljak:

нијеси ти нормалан кажем ја

Back