ПОЛИЦИЈА ПРОНАШЛА МЛАДИЋА

Генерал је вечно задужио своје Србе у Републици Српској. Мислим да би грађани РС морали да реагују у случају хапшења српског генерала и изађу на масовне протесте и тиме пошаљу слику, пре свега затупљеним Србима у Србији, шта мисле о руководству Србије и њеним поступцима.

Генерал је вечно задужио своје Србе у Републици Српској. Мислим да би грађани РС морали да реагују у случају хапшења српског генерала и изађу на масовне протесте и тиме пошаљу слику, пре свега затупљеним Србима у Србији, шта мисле о руководству Србије и њеним поступцима.

Ima i u Srbiji onih koji imaju nacionalnu svest. Jeste da su u manjini naspram kvazi-demokrata, liberala i ostalog sljama...ali ima ih. ;)

Hapsenje Mladica je naucna fantastika...pogotovo sada, kada i onako fali samo malo pa da lavina krene. ;)

Po nalogu tužioca za ratne zločine Vladimira Vukčevića policija je pretresla stan Darka Mladića, sina haškog optuženika Ratka Mladića. Pretres je trajao čitavo pre podne i oko 13 časova je završen.

Cilj pretresa je pronalaženje dokaza i materijala koji bi ukazali na to gde se skriva Ratko Mladić, jedan od dva preostala haška begunca, navode u Tužilaštvu.

Pretres stana Darka Mladića na Vidikovačkom vencu počeo je jutros, nešto pre sedam časova.

Свака част друже владо.
Пуно радно време за претрес једног стана.
Верујем да су ероји претреса намакли бар плакету оли захвалницу.
Ако не и дуплу дневницу.

Власт тражи помоћ Интерпола у лову на српског генерала.
А, не траже помоћ за хапшење Тачија и других кољача.

http://www.bbc.co.uk/news/world-europe-11774062

И још је отрч'о на МОЛИТВЕНИ ДОРУЧАК... да запере Клинтонку... која бламара... :mazipsa:

Само ме интересује КАКО СЕ И КОМЕ СЕ МОЛЕ НА ТОМ ДОРУЧКУ... КАКВА ЈЕ МОЛИТВА И КО ЈЕ СВЕ ИЗГОВАРА...

Back