Policija privela troje osumnjičenih za paljenje kuće novinara Milana Jovanovića

Tyson Fury

Domaćin
Banovan
Poruka
4.348
Trojka zapalila kuću novinara:
POKUSAJ POILTICKE LIKVIDACIJE!

Trojka zapalila kuću novinara -> A.M.(25) i B.S.C.(37), izvrsioci, kao i I.N.(41), nalogodavac!

http://www.novosti.rs/vesti/naslovn...hapseno-zbog-pozara-u-kuci-novinara-iz-Grocke

http://www.novosti.rs/vesti/naslovn...hapseno-zbog-pozara-u-kuci-novinara-iz-Grocke

MINISTAR unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas da je rasvetljen slučaj paljenja kuće novinara Milana Jovanovića u Ulici grobljanskoj u beogradskom naselju Vrčin u noći između 11. i 12. decembra. Zbog sumnje da su učestvovali u ovom događaju, policija je privela tri osobe - A. M. (25) i B. S. C. (37), kojima se na teret stavlja da su zapalili kuću, kao i I. N. (41), za koga se sumnja da ih je angažovao da to urade. Svi su iz Grocke.

- Osumnjičeni I. N. dao je novac A. M. za izvršenje ovog krivičnog dela. A. M. se zajedno sa prijateljicom B. S. C. odvezao do kuće novinara Jovanovića. A. M. je izašao iz vozila, razbio prozor ciglom i ubacio flašu sa benzinom. Nakon toga su pobegli - kazao je Stefanović na jučerašnjoj konferenciji za novinare, dodajući da je posle dva dana A. M. dobio od I. N. dogovoreni novac. - Policija je obezbedila potpuno priznanje za direktno izvršenje, a istraga se nastavlja u pravcu drugih osoba koje mogu biti povezane sa izvršenjem ovog krivičnog dela.

Kako je ranije objavljeno, u potpunosti su izgoreli Jovanovićeva garaža i "mercedes" koji je u njoj bio parkiran, kao i prizemlje porodične kuće, a vatra je zahvatila i deo sprata. U požaru, srećom, niko nije stradao, ali je pričinjena ogromna materijalna šteta.

Svakako da su iz Grocke. Tamo zivi najgori sljam Beograda. Nisu ovo troje tako bitni. Ko je STVARNI nalogodavac (ja imam jako dobru ideju o piramidi nalogodavaca za politicku likvidaciju, a vi)? :zelenko2:

_nobody_

Svakako da su iz Grocke. Tamo zivi najgori sljam Beograda. Nisu ovo troje tako bitni. Ko je STVARNI nalogodavac (ja imam jako dobru ideju o piramidi nalogodavaca za politicku likvidaciju, a vi)? :zelenko2:

_nobody_

Mislim da si ovim uvredio dobar deo postenih ljudi koji zive u Grockoj. Sljama ima svuda, znam jer sam sa Vracara, pa ih ima u okruzenju, kao i dobrih ljudi. Nije Grocka ni bolja ni gora od drugih delova Beograda i Srbije.

A slazem se da ovo hapsenje gubi smisao ukoliko se ne otkriju motivi i nalogodavci ovakvog napada.

Hajdemo malo dublje:

1. Sima Cigan, Predsednik Opstine Grocka, cije su dve firme rusile Savamalu: Dragoljub Simonovic
2. Vlado Majmun, desna ruka Sima Cigana, obezbedio logisticku podrsku ekipe cuburskih mafijasa za Savamalu: Vlado Radovanovic
3. I. N. (41) (mali lokalni ulicni diler gudre, najverovatnije)! :zblesav:

_nobody_

- - - - - - - - - -

Mislim da si ovim uvredio dobar deo postenih ljudi koji zive u Grockoj. Sljama ima svuda, znam jer sam sa Vracara, pa ih ima u okruzenju, kao i dobrih ljudi. Nije Grocka ni bolja ni gora od drugih delova Beograda i Srbije.

Fobose, u Grockoj zivi samo ko mora. Ne kazem da nema postenih ljudi. Ima. Ima ih dosta. Ali sljam koji zivi tamo... Bog da te prosti! Molim te da se preselis u Grocku. Izvoli... Ugodan ti zivot tamo! :zelenko2:

A slazem se da ovo hapsenje gubi smisao ukoliko se ne otkriju motivi i nalogodavci ovakvog napada.

Ja pisem ko su pravi nalogodavci. Ja imam dokaze, samo sa tim necu da se pacam. Ja sam taj sljam od sebe oterao pre godinu dana (zamalo prodjoh kao onaj jadnicak novinar Jovanovic). For Good. Daleko im lepa kuca. To je takva mafija... Muka da te uhvati. Nikakve ljudskosti nema u njima. Zivotinje. :kez:

_nobody_

Zapalio kuću novinara da bi izbegao vraćanje duga:
http://www.uns.org.rs/sr/desk/UNS-news/71779/zapalio-kucu-novinara-da-bi-izbegao-vracanje-duga.html

Policija je uhapsila osumnjičene za paljenje kuće novinara Milana Jovanovića u Grockoj, saopštio je ministar policije Nebojša Stefanović.
Milan Jovanović u svojoj zapaljenoj kući u Vrčinu (foto: Perica Gunjić. Cenzolovka) Milan Jovanović u svojoj zapaljenoj kući u Vrčinu (foto: Perica Gunjić. Cenzolovka)

Stefanović je na konferenciji za novinare rekao da su uhapšeni A.M. (1993) i B.S.Š. (1981) takođe iz Grocke. Zbog sumnje da ih je angažovao i za to dao novac, uhapšen je I. N. (1977) iz Grocke.

UNS je u izvorima bliskim istrazi saznao imena uhapšenih. To su Aleksandar Marinković, Bojana Cvetković - Šijacki i Igor Novaković.

UNS saznaje da policija Novakovića sumnjiči da je organizator napada, Marinkovića sumnjiči za izvršenje, a Cvetković – Šijacki za saučesništvo.

Prema podacima kojima raspolaže policija, sumnja se da je Novaković ranije pozajmio novac Marinkoviću pod kamatom, a kako Marinković nije mogao da vrati taj novac, Novaković mu je predložio da izvrši napad na novinara Milana Jovanovića.

Cvetković - Šijacki se sumnjiči da je dovezla Marinkovića do mesta napada, nakon čega je, kako se sumnja, Marinković razbio ciglom prozor, polio benzinom Jovanovićev automobil „mercedes“ i zapalio ga. Požar se kasnije proširio na celu Jovanovićevu kuću.

U policiji saznajemo da je posle toga Marinkoviću oprošten dug koji je umao prema Novakoviću i da mu je za obavljen posao isplaćen i dodatni novac.

U MUP-u navode da će nastaviti istragu ovog slučaja.

Željko Matorčević, vlasnik portala „Žig info“, u kojem kao novinar radi Milan Jovanović, izjavio je za sajt UNS-a da im imena osumnjičenih nisu poznata i da nikad nisu pisali o njima.

Spisak se polako finalizuje! :zelenko2:

1. Sima Cigan, Predsednik Opstine Grocka, cije su dve firme rusile Savamalu: Dragoljub Simonovic (59)
2. Vlado Majmun, desna ruka Sima Cigana, obezbedio logisticku podrsku ekipe cuburskih mafijasa za Savamalu: Vlado Radovanovic (53)
3. Igor Novakovic (41) (pise zbog duga, najverovatnije)
4. Aleksandar Marinkovic (25) i Bojana Cvetkovic Sijacki (37)

_nobody_

Znaci brate zapale coveku kucu zamisli. Ovo je vreme kad je go olos preuzeo vlast ovako nije bilo ni za Slobe ni za Tadica...

Није ствар у паљењу куће већ се овде ради о бруталном покушају убиства јер су новинар и његова супруга били у кући.Значи неко је покушао живе да их спали.
Што је најсмешније ова добила 6 месеци наногице и 50 000 динара казне.

Није ствар у паљењу куће већ се овде ради о бруталном покушају убиства јер су новинар и његова супруга били у кући.Значи неко је покушао живе да их спали.
Што је најсмешније ова добила 6 месеци наногице и 50 000 динара казне.

Tako je. Ona kao saucesnik koji toboze nije znao sta se desava. Ajde videcemo krivac koliko ce da dobije. :)

To su momenti u kojima se salje poruka. Znaci treba ga osuditi na deset godina i oduzeti sve sto ima da se nadoknadi steta koju je nacinio. Kako god bilo i ako nema treba mu zabeleziti taj dug da ga dozivotno placa ili da mu se odbija od penzije. Dakle totalno onemoguciti imbecila.

Droide, jel vidis ti kakva je to posvecenost i istrajnost za dodatni sendvic sa kozarackim sirom i durmitorskim prsutom, i pride 1000 RSD dnevnice za botovanje?

Tako se bori za Drzavu Srbiju! Patriotski, posveceno, gine se bez ostatka na cyber liniji fronta! :zblesav:

_nobody_

_nobody_:
Sta reci, kada je "Srbija Gas" (SPS Bajatovic) za gasifikaciju Opstine Grocka uplatila na racun Opstine Grocka 29 mio evra, 2014. u 33 rate, pare nestale sa racuna Opstine, a gasifikacija nije ni pocela.

Ovi iz "Srbija Gasa" ne smeju ni da zucnu, UBPOK se nikako ne mesa u svoj posao, Bajatovic se pravi :zlud:, a predsednik Opstine Grocka Sima Cigan :whistling: .

I posle se pitate zasto Vozd Pedev stiti Simu Cigana i koferce SPS??? Kakva glupa pitanja?! :lol:

:zblesav:

_nobody_

BTW, 25 januara su uhapsili ovo bolesno alavo, zvalavo i balavo govedo:
https://www.telegraf.rs/vesti/polit...-je-naredio-paljenje-kuce-novinara-jovanovica

Inace, ovaj lik je na sajtu opstine GROCKA i dalje oznacen kao zvanicni predsednik opstine GROCKA:
http://www.grocka.rs/lokalna-samouprava/predsednik-opstine/

I sada, nagradno pitanje za sve vas: gde su tih 29 miliona evra, koje su pokradeni?

_nobody_

PS. Slavene, ti trazis ovo: https://forum.krstarica.com/showthread.php/820788-DANJU-ŠEF-CARINE-NOĆU-OKORELI-PLJAČKAŠ ?

Poslednja izmena:
Zbog ovih događaja sam doslovno zamrzeo Komunistkinju i TONOLAN-a.

Ne mogu da ih gledam na oči; verovatno bi trebalo da ih stavim na listu ignorisanja.

Samo da znas... Ja sam AKTIVNI ucesnik tih desavanja. Duga prica zasto je tako. Ja sam (nesvesno) naleteo 2013. na mafiju Sime Cigana, jer su oni vesto to ukomponovali sa interesima VBA (EDePro u Lestanima). Sve je to jako lepo objasnjeno u mojim privatnim spisima, u posedu mojih zapadnih advokata.

U martu 2018. sam se te mafije nasilno sa moje strane (bezobzira na njihove stravicne pretnje i pokusaje ucena) otkacio. BIA nastavlja aktivno da me prati (po nalogu VBA - prica je jako kompleksna). Jalova radnja, znaju to sada svi... Ali za ta zlodela (posebno za Matorcevica i Jovanovica, novinare Zig-a) neko (nekoliko njih - Sima Cigan i njegova kriminalna udruga) treba da ode na digogodisnju robiju! :aha2:

_nobody_

Prvo sam mislio te neke stvari koje si pisao da se šališ...

Šta su zapadni advokati?

Apsolutno se NE zezam. Niti salim. Kada ti neko preti smrcu, to nije sala, zar ne (od 03.2018. te pretnje su prestale)? :whistling:

Ali nisam ni ja bash od juce. Zapadni advokati su moji nemacki advokati, jer ja, Slavene, zivim na Zapadu ponovo od 2007., a u DE od 2012. Jako cesto boravim u Srbiji, BGDu (svaka dva meseca po 9 dana, u proseku).

_nobody_

PREDSEDNIK OPŠTINE GROCKA PODNEO OSTAVKU!] Simonović: Napuštam sve funkcije, kako u stranci, tako i u opštini POLITIKA 15.03.2019. 15:16h

Dragoljub Simonović, predsednik Opštine Grocka i visoki funkcioner SNS, osumnjičen da je naložio paljenje kuće novinara Žig info, podneo je danas ostavku na sve funkcije.

"Želim da obavestim javnost da podnosim ostavku na sve funkcije, kako u stranci, tako i u opštini, na čijem sa čelu bio u tri navrata, još od 2005. godine. Takođe, želim da podsetim srpsku javnost da je svako nevin dok se ne dokaže suprotno. Ja jesam osumnjičen, ali ne i osuđen", naveo je u sapštenju dostavljenom medijima.

Kako kaže, svoju istinu će dokazati pred institucijama Srbije koje su jedine nadležne da kažu da li je kriv ili ne.

"Povlačim se iz politike jer ne želim da se moje ime besprizorno i svakodnevno koristi zarad političkih obračuna sa SNS i to strankom, čija me partijska knjižica, da vas podsetim, nije zaštitila od suočavanja sa nadležnim organima koji me sumnjiče za krivično delo", kaže Simonović.

A to sto se SNS bezocno obracunava sa neistomisljenicima, to nista? Postarace se stranka za Simu Cigana. A i nakrao se repe. Ima on ustekanih par stotina soma evara u kesu. :eek:

_nobody_

pravda:
Podignuta optužnica protiv Dragoljuba Simonovića, bivšeg predsednika opštine Grocka: Tužilaštvo traži kaznu od osam godina
Kako se navodi u saopštenju tužilaštva, nakon okončanja istrage, koja se zbog sumnje da su izvršili teško delo protiv opšte sigurnosti na štetu novinara portala Žig info Milana Jovanovića, Drugo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv osumnjičenih.

http://www.nedeljnik.rs/nedeljnik/p...-grocka-tuzilastvo-trazi-kaznu-od-osam-godina

Predvidjam epilog: kucni pritvor (nanogica) godinu dana, i 100K RSD kazne! :zlud:

_nobody_

Back