Policija pretukla maloletnika u okolini Zaječara?!

Oće to al u Diznilendu

Onda i ja da bijem što ne bi?
******, nekad ste bili drzava a danas crtani film …. Opet ta crvena gomna sad u penziji neka glasaju svoje da im decu proteruju i dalje u inostranstvo … i tako dok ne nasele mudzhedine … malo su im preci ratovali za slobodu … ebo im Tito i partija rod i porod

…i ti da bijes nego sta; jos ako radis u KPD, puna podrska; majmuni se vaspitavaju (vaspituju ?) na vreme; posle je kasno

Vidim ja da bi se ti tukao? Ti si neki agresivan tip. Ovaj ima svoje mišljenje, ti svoje. I mi u kući imamo svi različito mišljenje o mnogim stvarima, pa se ne mlatimo. Ponekad opsujemo nešto jedno drugom, ali sebi u bradu.
Dzegi, nisam nešto agresivan al što ne bih pretukao nekoga ako to može policija? Vidim klinca šara mi sprejom ogradu, ja ga odvalim šamarom.

E sad ko zna kako ja izgledam na forumu, ali meni se cini da umem da citam iz ociju....
To je olaksavajuca stvar, jer kad se vidi onda mozes da provalis coveka ili dete lako....

Posebna prica je sto postoje interaktivna deca, deca koja odgovaraju na pobudu...a postoje neinteraktivna deca, a ta su zaebana , ne mora da budu bas mnogo losa ali su zeznuta...i za promenu i za neko lagano dejstvo...

Ko kaze da su sva deca interaktivna, taj se zaebo , odavno to nije tako...

******, nekad ste bili drzava a danas crtani film …. Opet ta crvena gomna sad u penziji neka glasaju svoje da im decu proteruju i dalje u inostranstvo … i tako dok ne nasele mudzhedine … malo su im preci ratovali za slobodu … ebo im Tito i partija rod i porod

…i ti da bijes nego sta; jos ako radis u KPD, puna podrska; majmuni se vaspitavaju (vaspituju ?) na vreme; posle je kasno
Sve si mu dobro rekao, ali...
gdje Tita tu uvali???

Uvrijedio si me.
Sve mi diraj i Dodika i AV-a, samo nek mi Tito spokojno spava.
Nemoj to više, jesi li ćuo.

Sredio bih ja to kao u USA naročito pedesetih godina. Ukradeš viski iz radnje, tri godine robije bezuslovno.

Ima nade za budućnost Srbije

fgfgfg.png

Mladima jednostavno nije ispran mozak komunizmom i autokratijom kao nažalost starijima.

Dzegi, nisam nešto agresivan al što ne bih pretukao nekoga ako to može policija? Vidim klinca šara mi sprejom ogradu, ja ga odvalim šamarom.
E tu bi dobro bilo da ide ne negiranje krivice...tj da mozes samo da kazes ko je i da se to uvazi....
Mada meni ni moji ne veruju , a to nema veze sa karakterom mojim, jer bi mi onda svi verovali....profesionalci mi veruju , znaci sluzbe, obezbedjenja, zandarmerija, vecina policije...jer imam takav nastup , daj da zavrsimo brzo i efikasno i da se ide dalje...

To nekako zvuci autoritativno , npr zaustavi vas zandarmerija, za test i saobracajnu i ja izadjem, kazem ovde niko nije pio , niko i ne pije vec duze, mirni ljudi , bili u izlasku , sad ce covek da da saobracajnu i vozacku niti iko konzumira drogu...i sacekaju saobracajnu i vozacku i puste za 2 min...
Ovi moji znaju to zato mene stalno i guraju da ja resavam sa sluzbenim licima...
Kratko jasno i u 4 recenice i kraj...njima odgovara, meni odgovara, kraj...

E tu bi dobro bilo da ide ne negiranje krivice...tj da mozes samo da kazes ko je i da se to uvazi....
Mada meni ni moji ne veruju , a to nema veze sa karakterom mojim, jer bi mi onda svi verovali....profesionalci mi veruju , znaci sluzbe, obezbedjenja, zandarmerija, vecina policije...jer imam takav nastup , daj da zavrsimo brzo i efikasno i da se ide dalje...

To nekako zvuci autoritativno , npr zaustavi vas zandarmerija, za test i saobracajnu i ja izadjem, kazem ovde niko nije pio , niko i ne pije vec duze, mirni ljudi , bili u izlasku , sad ce covek da da saobracajnu i vozacku niti iko konzumira drogu...i sacekaju saobracajnu i vozacku i puste za 2 min...
Ovi moji znaju to zato mene stalno i guraju da ja resavam sa sluzbenim licima...
Kratko jasno i u 4 recenice i kraj...njima odgovara, meni odgovara, kraj...
Mudro.
Mislim bilo dok nisi ovdje napisao.

Back