Policija pretukla maloletnika u okolini Zaječara?!

Najbolji način rešenja problema preterane sile je suspenzija policajca na 7 dana plaćenog odsustva i pokretanje krivičnog postupka u kome bi se nasilnik smestio u dom za maloletna lice, pošto roditelji nisu u stanju da brinu o njemu...
Roditelje svakako kazniti što su dozvolili da se maloletnik domogne sredstva za ubijanje ljudi...

Ti ne kapiraš da se ovako ne rešava ništa, sve kreće od televizije, medija, nakaradne kriminalizovane vlasti,...
Pa ne bas, ali ti tu neces ukapirati kako se to resava, vrlo efikasno i bez nasilja....
Ali to je danas neprihvatljivo jer svaki roditelj obozava svoje dete i ono nikad nije krivo....tako da otpadaju sve metode jasnog prikaza odnosa....nego sve nevini..
Danas je retko da dodju i navataju sve upletene, znaci njih 20 i da ih privedu i drze u istraznom jedan dan....a tako treba, da ih navataju sve i da ih suoce sve...i da paze sta se tom prilikom desava...

Ustvari sta ja pricam.....piletu sise prisivam, ovo drustvo je duboko u dubiozi, a ja pricam kako se radi sa ljudima a ne sa pogani...zanemarite moj komentar...

Pa ne bas, ali ti tu neces ukapirati kako se to resava, vrlo efikasno i bez nasilja....
Ali to je danas neprihvatljivo jer svaki roditelj obozava svoje dete i ono nikad nije krivo....tako da otpadaju sve metode jasnog prikaza odnosa....nego sve nevini..
Neka on obožava svoje dijete koliko hoće, ali ja ga ne želim maloljetnog i bez vozačke dozvole u saobraćaju, makar to bilo i na seoskom putu. Za takve roditelje koje ne vide greške svoje djece i moguće posljedice odrediti kaznu.
Ili, voliš to svoje razmaženo derle. Dobro. Novčana kazna i oduzimanje tvoje vozačke dozvole na godinu dana.

Све креће од тога да ли ти се дело исплати или не

Хил у УСА се не би понашао као у Србији

АВ се у САД не понаша као у србији ЈЕР и се не исплати у САД али у Србији се исплати манијачити

Значи телевизија преноси информације, медији преносе информације , власт је изабрана ....

Докле год има макар и 1000 а не 1 000 000 ЛОЈАЛНИХ која има корист од оваквих медија телевизије и власти биће како јесте

Значи

Подржите студентске протесте и ако сте

таксиста
адвокат
судија
приватник
Ром
трговац
припадник СНСа

.....
podržavamo studente, a gde su studenti?

Па изстанице су им јавили да се лица која су учествовала у тучи крећу убекству тим и тим возилом

Значи није само саобраћајни прекршај

Озбиљни Прекршај је наступијо пре
Ti si dušu dao da budeš policajac, dačićev policajac. Poklapanje 100% :hahaha:

Što ne tuku krimose, vodje navijača, splavovi su puni? Sve puno kriminalaca. Policajci u civilu rade sa njima van radnog vremena, obezbedjuju, ljube se, ortaci. Svi znaju i nikoga nije briga. Vavić preko osamdeset prijava, ubio, sad na slavi kod Cece sedi pored Dačića. Što nisu tukli Vavića da poprave?
a dje tu sud i tužilaštvo? Raspao ti se mozak od gluposti da sam tučeš ljude po ulici, pa i ne razumeš da se stvari ne rešavaju na ulici nego u sudu, ali ti smeta kada policija tuče vas manijake.

Neka on obožava svoje dijete koliko hoće, ali ja ga ne želim maloljetnog i bez vozačke dozvole u saobraćaju, makar to bilo i na seoskom putu. Za takve roditelje koje ne vide greške svoje djece i moguće posljedice odrediti kaznu.
Ili, voliš to svoje razmaženo derle. Dobro. Novčana kazna i oduzimanje tvoje vozačke dozvole na godinu dana.
E ta tema treba da ide uz ovu temu , jer ako razdvojite, onda nije dobro..

Znaci mora da ide tema i o roditeljima i o tome kako da se nadje sredina izmedju zastite deteta, sto ja apsolutno podrzavam jer sam bio uzivalac iste....mene niko nije fizicki maltretirao nikad...jesmo se tukli , bio neki krupan , navalio na mene i onda moram da se branim...ali ne da sam se ja plasio da ce neko da me renda redovno....

Ali kad sam imao umesanost u neku kao tucu izmedju dve grupe srednjoskolaca, iako nikog ja nisam udario niti je to bila neka masivnija tuca i plus je bilo ko padne ne diras ga...moze da odlezi...
Opet je tu bilo elegantno , nacrtajte se svi koji ste ucestvovali u tuci u policijskoj stanici...i nacrtali se svi....jok da se ne nacrtas pa dolaze sa rotacijama kod tebe kuci.....i to namerno dolaze sa rotacijama i ostanu pola sata iako mogu da te pokupe za pet minuta...nego da blesti sve od plavog trepcuceg....pa ces sipak da ne dodjes kad zovu , dolazi jer onda te zadrze ,koliko treba, ovo je bilo beznacajno i bez neke agresivnosti , pa su zadrzali do 3h , i onda kuci pravdas gde si do tri , a ne da pravdas rotaciju koja ti obavestava sve komsije....no no...

Po tome se i vidi da li je ovo ili ono...

E sad vi meni recite, jer jeste najelegantnije da im kazes da se svi nacrtaju u policijskoj stanici , iako je selo....jeste..
I onda ih suocis u dve celije sa resetkama kao sto su stare celije bile...ovi ovamo oni onamo , i sipak ce tu da bude natezanja naknadnog...jer ako bude znace...
Odmah se naziru oni koji ce da malo prave probleme i oni koji ce malo vise da prave probleme....
na 20 to je 6 do 7.....koji ce malo ili vise...a vise mozda 1 ili 2...i eto ti resenja..

Ali danas uce decu da budu bezobrazna..

Doslo dete stane na izlazu iz busa i nece da se pomeri , dete je predskolsko 6 godina..i ti mu kazes da se pomeri, ono nece, a ko mu podvikne ono kaze necete valjda da me udarite...i nece da se pomeri...ljudi *****...
Dosla moja stanica na red...ja uzmem dete podignem ga i premestim iza mene i spustim , on iznenadjen a zaustio da kmeci , nek kveci do sutra, svi videli sta sam uradio , mene ces mamu ti koja te naucila da se tako postavis...

Biju one koji nisu iz njihove kaste. Da je mali rekao Ej ja sam Badžin znaš onog dobar je sa načelinikom - pandur bi pozvao načelnika i sve bi prošlo i bez kazne.
Panduri kao nekad treba da idu na sluzbu u drugu opstinu i svako 3-5 godina rotacija; ide dalje da upozna domovinu i sve njene delikvente.

…a da biju, treba da biju…samo jednako i bez protekcije…

E sad vi meni recite, jer jeste najelegantnije da im kazes da se svi nacrtaju u policijskoj stanici , iako je selo....jeste..
I onda ih suocis u dve celije sa resetkama kao sto su stare celije bile...ovi ovamo oni onamo , i sipak ce tu da bude natezanja naknadnog...jer ako bude znace...
Odmah se naziru oni koji ce da malo prave probleme i oni koji ce malo vise da prave probleme....
na 20 to je 6 do 7.....koji ce malo ili vise...a vise mozda 1 ili 2...i eto ti resenja..

Ali danas uce decu da budu bezobrazna..

Doslo dete stane na izlazu iz busa i nece da se pomeri , dete je predskolsko 6 godina..i ti mu kazes da se pomeri, ono nece, a ko mu podvikne ono kaze necete valjda da me udarite...i nece da se pomeri...ljudi *****...
Dosla moja stanica na red...ja uzmem dete podignem ga i premestim iza mene i spustim , on iznenadjen a zaustio da kmeci , nek kveci do sutra, svi videli sta sam uradio , mene ces mamu ti koja te naucila da se tako postavis...
Samo za zuluf ;)

Back