FDDD
Veoma poznat
- Poruka
- 10.714
Biju one koji nisu iz njihove kaste. Da je mali rekao Ej ja sam Badžin znaš onog dobar je sa načelinikom - pandur bi pozvao načelnika i sve bi prošlo i bez kazne.Malo vas biju zato ste takvi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Biju one koji nisu iz njihove kaste. Da je mali rekao Ej ja sam Badžin znaš onog dobar je sa načelinikom - pandur bi pozvao načelnika i sve bi prošlo i bez kazne.Malo vas biju zato ste takvi.
Šta su oni konkretno uopšte imali protiv njega osim što je počinio saobraćajni prekršaj?I da ga normalno puste jer je maloletan?
Nažalost praksa je pokazala da je uglavnom tako.Biju one koji nisu iz njihove kaste. Da je mali rekao Ej ja sam Badžin znaš onog dobar je sa načelinikom - pandur bi pozvao načelnika i sve bi prošlo i bez kazne.
Pa ne bas, ali ti tu neces ukapirati kako se to resava, vrlo efikasno i bez nasilja....Ti ne kapiraš da se ovako ne rešava ništa, sve kreće od televizije, medija, nakaradne kriminalizovane vlasti,...
Ovi ne kapiraju da je analogija tome - iseku me u saobraćaju, ja mu preprečim put, izvučem iz auta i olupam glavu o asfalt. I onda se branim da je to pedagoškiŠta su oni konkretno uopšte imali protiv njega osim što je počinio saobraćajni prekršaj?
Neka on obožava svoje dijete koliko hoće, ali ja ga ne želim maloljetnog i bez vozačke dozvole u saobraćaju, makar to bilo i na seoskom putu. Za takve roditelje koje ne vide greške svoje djece i moguće posljedice odrediti kaznu.Pa ne bas, ali ti tu neces ukapirati kako se to resava, vrlo efikasno i bez nasilja....
Ali to je danas neprihvatljivo jer svaki roditelj obozava svoje dete i ono nikad nije krivo....tako da otpadaju sve metode jasnog prikaza odnosa....nego sve nevini..
podržavamo studente, a gde su studenti?Све креће од тога да ли ти се дело исплати или не
Хил у УСА се не би понашао као у Србији
АВ се у САД не понаша као у србији ЈЕР и се не исплати у САД али у Србији се исплати манијачити
Значи телевизија преноси информације, медији преносе информације , власт је изабрана ....
Докле год има макар и 1000 а не 1 000 000 ЛОЈАЛНИХ која има корист од оваквих медија телевизије и власти биће како јесте
Значи
Подржите студентске протесте и ако сте
таксиста
адвокат
судија
приватник
Ром
трговац
припадник СНСа
.....
Jbt u kom si ti raspadu mozgaAnalogija je da mu otvoriš vrata i da te prsne biberom u oči, umesto da izvadi utoku i opali u nogu ....pa kmečiš kako si hteo samo da ga vaspitaš, a on te povredio...
Ti si dušu dao da budeš policajac, dačićev policajac. Poklapanje 100%Па изстанице су им јавили да се лица која су учествовала у тучи крећу убекству тим и тим возилом
Значи није само саобраћајни прекршај
Озбиљни Прекршај је наступијо пре
Ovo su komplimenti za vas dvojicuТако је .. кад немаш аргуменат ...онда кренеш са вређањем....
a dje tu sud i tužilaštvo? Raspao ti se mozak od gluposti da sam tučeš ljude po ulici, pa i ne razumeš da se stvari ne rešavaju na ulici nego u sudu, ali ti smeta kada policija tuče vas manijake.Što ne tuku krimose, vodje navijača, splavovi su puni? Sve puno kriminalaca. Policajci u civilu rade sa njima van radnog vremena, obezbedjuju, ljube se, ortaci. Svi znaju i nikoga nije briga. Vavić preko osamdeset prijava, ubio, sad na slavi kod Cece sedi pored Dačića. Što nisu tukli Vavića da poprave?
Odo ja, piši sa ovim Aleksoma dje tu sud i tužilaštvo? Raspao ti se mozak od gluposti da sam tučeš ljude po ulici, pa i ne razumeš da se stvari ne rešavaju na ulici nego u sudu, ali ti smeta kada policija tuče vas manijake.
E ta tema treba da ide uz ovu temu , jer ako razdvojite, onda nije dobro..Neka on obožava svoje dijete koliko hoće, ali ja ga ne želim maloljetnog i bez vozačke dozvole u saobraćaju, makar to bilo i na seoskom putu. Za takve roditelje koje ne vide greške svoje djece i moguće posljedice odrediti kaznu.
Ili, voliš to svoje razmaženo derle. Dobro. Novčana kazna i oduzimanje tvoje vozačke dozvole na godinu dana.
Panduri kao nekad treba da idu na sluzbu u drugu opstinu i svako 3-5 godina rotacija; ide dalje da upozna domovinu i sve njene delikvente.Biju one koji nisu iz njihove kaste. Da je mali rekao Ej ja sam Badžin znaš onog dobar je sa načelinikom - pandur bi pozvao načelnika i sve bi prošlo i bez kazne.
Samo za zulufE sad vi meni recite, jer jeste najelegantnije da im kazes da se svi nacrtaju u policijskoj stanici , iako je selo....jeste..
I onda ih suocis u dve celije sa resetkama kao sto su stare celije bile...ovi ovamo oni onamo , i sipak ce tu da bude natezanja naknadnog...jer ako bude znace...
Odmah se naziru oni koji ce da malo prave probleme i oni koji ce malo vise da prave probleme....
na 20 to je 6 do 7.....koji ce malo ili vise...a vise mozda 1 ili 2...i eto ti resenja..
Ali danas uce decu da budu bezobrazna..
Doslo dete stane na izlazu iz busa i nece da se pomeri , dete je predskolsko 6 godina..i ti mu kazes da se pomeri, ono nece, a ko mu podvikne ono kaze necete valjda da me udarite...i nece da se pomeri...ljudi *****...
Dosla moja stanica na red...ja uzmem dete podignem ga i premestim iza mene i spustim , on iznenadjen a zaustio da kmeci , nek kveci do sutra, svi videli sta sam uradio , mene ces mamu ti koja te naucila da se tako postavis...
Oće to al u DiznilenduPanduri kao nekad treba da idu na sluzbu u drugu opstinu i svako 3-5 godina rotacija; ide dalje da upozna domovinu i sve njene delikvente.
Onda i ja da bijem što ne bi?…a da biju, treba da biju…samo jednako i bez protekcije…
Vidim ja da bi se ti tukao? Ti si neki agresivan tip. Ovaj ima svoje mišljenje, ti svoje. I mi u kući imamo svi različito mišljenje o mnogim stvarima, pa se ne mlatimo. Ponekad opsujemo nešto jedno drugom, ali sebi u bradu.Oće to al u Diznilendu
Onda i ja da bijem što ne bi?