Policija pretukla maloletnika u okolini Zaječara?!

Pa bas i nije adekvatno barabu koja je nasilnicka privoditi mekano , pomisli da je to obaveza pa napravi jos vece....

Nego neka , mora da se stigne od postenog do Koste....nekako ....pa onda sve laganica i finjaci....
Obracun dve seoske grupe nije sitan prestup a nije ni igranje sa lutkicama...
Mi zapravo ni ne znamo da se uopšte desio obračun. U svakom slučaju nasilje policije je zabranjeno, ma koliko nekom bilo simpatično. Jedino da je on njih napao, a nije.

Pa ovo je obracun dve grupe iz dva sela....to mora drugacije da se resava, ne samo pisanjem, od toga nema nista, samo neki les sutradan....ali dobro , ovaj narod voli lesheve svoje dece.....zato ih i stiti pa cije dete dohvati tudje..

Mislim glupo je da se zanemaruje grupno nasilje koje je ovde slucaj, glupo je da se negira da je u pitanju krsenje javnog reda i mira...sta otvorio prozor a dosao u drugo selo da bije...sio mi ga djura...e sad, takve stvari moze meko , prvi put, a moze i samaranje, iako samar nije dobra stvar...ali sta ces drugo...
Piskraranje je tek smesno...
Ja sam jednom bio u nekoj grupnoj gunguli...nazovi tuca ali nije bila tuca....i to je reseno na mirno , jer imaju dosledan princip, ali u Srbiji trenutno imamo princip Malog i Vucica, a to je uzasno...

Mi zapravo ni ne znamo da se uopšte desio obračun. U svakom slučaju nasilje policije je zabranjeno, ma koliko nekom bilo simpatično. Jedino da je on njih napao, a nije.
U Pravilu službe policije i zakonu tačno stoji kada policija sme da primeni silu. Koliko sam razumeo klinac nije imao dozvolu i bežao je policiji, kad je stao oni su ga prebili, nije ih napao. Zakonodavstvo je krivo što u ovakvim slučajevima nije predvidelo recimo deset godina zabranu polaganja vozačkog ispita i 100 sati rada u bolnici, komunalnoj službi itd

Ne da ne smeju da se tuku deca nego niko. Zna se kad se primenjuje sila i kolika sila. Zakon mora da postoji inače je sve obesmišljeno. Meni neki klinac baci petardu za NG u dvorište ispred vrata. Šta je trebalo, da ga stignem i prebijem? Po čemu bi se to razlikovalo od ovoga što rade ovi čobani iz policije?
Zašto se čudite kad Kostica ubije 10 vršnjaka?

U Pravilu službe policije i zakonu tačno stoji kada policija sme da primeni silu. Koliko sam razumeo klinac nije imao dozvolu i bežao je policiji, kad je stao oni su ga prebili, nije ih napao. Zakonodavstvo je krivo što u ovakvim slučajevima nije predvidelo recimo deset godina zabranu polaganja vozačkog ispita i 100 sati rada u bolnici, komunalnoj službi itd
Imaće svakako zabranu polaganja bar godinu dana i novčanu kaznu.

Забрањено је психичко насиље па председник нас све силује

забрањено ј еометање истраге ... Председник омета .....

Разумљиво је да многе са патолошким ауторитарностима које имају мизерну и минорну власт саосечају са председником...

Свих тих 1 000 000 лојајних просто треба ставити на дно лествице одлучивања

https://www.mojnovisad.com/vesti/vu...neko-ce-valjda-da-pruzi-odgovore-id65389.html

https://www.021.rs/story/Novi-Sad/V...-teza-23-tone-od-dozvoljenog-opterecenja.html
Dobro, ovo ipak nije politička tema.

Ti me zgaziš u gradskom prevozu, je te oderem od batina jer si mi zgazio na kurje oko. Ti me sačekaš sutra i ispucaš u mene okvir iz tetejca. Jel vidiš koliko pišeš gluposti?
Dobro , onda cemo imati drustvo kakvo imamo , a sacekaj malo pa ces videti...dobro biti nece, ako vec nije vidljivo...
A za primer bih uzeo slucaj iz istog sela......zena izadje na terasu , cuje kako neko kaze e ebacu te dok ne poplavis,k pomisli da kaze njoj , kaze muzu , muz i zena rese da naprave sacekusu , da u mraku izudaraju iako ce se znati bio je mrak.. nema svedoka...
omase...
Nahuskaju decu da drze strazu....da sacekaju na putu kad se bude vracao iz kafane ili iz prodavnice...

Odlicno selo....

Замисли да ј енеки нарко мали Беливук ...у БГ ... и извуче утоку и изрешета милицију

Значи полиција да плати и то ј ето ..

И онај АВ да плати

Могао је ТРАМ на суд може и АВ може и милиција сви на суд
Ali ni Belivuk nije izrešetao policiju, a ne ovaj klinac koji nije ni imao oružje. Ponavljam - jedino je počinio saobraćajni prekršaj.
Kakav crni Belivuk.

Kako drugačije nazvati situaciju kada je zbog toga imao ozbiljne povrede i više dana proveo u bolnici?
Stvar je mnogo ozbiljnija ako je tačno da ga je policajac udario pištoljem. To znači da je bez procedure i pravila službe izvukao službeno oružje. Misli, ne znam tačno u kojim situacijama policajac sme da uopšte izvadi pištolj. A to da udara njime lice koje ga ničim ne napada, to je nonsens.

Prilozi

• Screenshot 2025-01-11 at 17-21-31 Метовница — Википедија.png
    Screenshot 2025-01-11 at 17-21-31 Метовница — Википедија.png
    194,1 KB · Pregleda: 5
Stvar je mnogo ozbiljnija ako je tačno da ga je policajac udario pištoljem. To znači da je bez procedure i pravila službe izvukao službeno oružje. Misli, ne znam tačno u kojim situacijama policajac sme da uopšte izvadi pištolj. A to da udara njime lice koje ga ničim ne napada, to je nonsens.
Sme valjda ako je napadnut ili ako vidi da potencijalni protivnik ima oružje.

Ти си нонсес

У тој сељачији пре неку годину потукли се .. односно један грубијан претукао некога финога и школскога момка

То му није било доста него док је био онесвештен момак тај примитивац се вратио .. и мучки га убио ножем

То је сељачија ....
Ti ne kapiraš da se ovako ne rešava ništa, sve kreće od televizije, medija, nakaradne kriminalizovane vlasti,...

Šta dakle imamo ovde? Momak je vozio bez dozvole, što je saobraćajni prekršaj, nije izazvao nikakvu saobraćajnu nezgodu. Ok, uplašio se i nije odmah stao.ali opet, s kojim pravom su oni njega tukli i to tako da je bio u bolnici 3 dana??

Redakcija je poslala pismo s pitanjem policiji, ali odgovora nema. Kako je ovo moguće?
Malo vas biju zato ste takvi.

Back