- Poruka
- 136.961
a sto ih N1 ili NovaS ne uzmu?Репресија,Тиранија,Страховлада![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a sto ih N1 ili NovaS ne uzmu?Репресија,Тиранија,Страховлада![]()
A što bi više išli na bilo koju televiziju?a sto ih N1 ili NovaS ne uzmu?
to i jeste moja poenta nego sam reagovao na represiju i tiraniju sto je receno kao razlog njihovog ukidanja.A što bi više išli na bilo koju televiziju?
Ali opet eto imaju obozavalaca iako ih ja nikada nisam pratio.svaka njima cast ali vec godinama ih ne pratim..brate dosta je bilo.. vec su sve moguce fore izvrteli milion puta.
Pa da, taman da ga ustopiraju malo, otprilike 2 epizode nedeljno puna kapa, možda i samo jedna, malo duža nego do sad. Al ga dobro odradiš, potkačiš sve redom i nikome ne polažeš račune.to i jeste moja poenta nego sam reagovao na represiju i tiraniju sto je receno kao razlog njihovog ukidanja.
realno nisu vise interentni.. iste fore zvakaju godinama.
ritam 5 dana u nedelji je ozbiljan i naravno da ce se istrositi.
pitanje je koliki je to brojAli opet eto imaju obozavalaca iako ih ja nikada nisam pratio.
bolje da su radili kao seriju od dvadesetak jednocasovnih epizoda godisnje.Pa da, taman da ga ustopiraju malo, otprilike 2 epizode nedeljno puna kapa, možda i samo jedna, malo duža nego do sad. Al ga dobro odradiš, potkačiš sve redom i nikome ne polažeš račune.
pored pretresa mogli bi malo tu bandu i da ospendrece. tamo nema nevinasca. ne bi niko nevin dobio po bubrezimaPolicija pretresa prostorije Zborova građana Novog Sada
https://n1info.rs/vesti/policija-pretresa-prostorije-zborova-gradjana-novog-sada/
Opasna represija.
jos bolje. engleska. tamo uz batine dobijes i zatvor po redovnom postupku.Još jedan pokušaj ispiranja mozgova.
Napiši tako nešto u USA ili Njemačkoj pa ćeš da vidiš šta je "opasna represija".
Eh, pa da krenu stopama legende jutubeta, šta bi im falilo. Pokojni Ekrem imao !2M views za Kuća - poso. Štagar je tu para. A tek sponzori.bolje da su radili kao seriju od dvadesetak jednocasovnih epizoda godisnje.
tad bi imali vremena i za kvalitetniji scenario..ovako su sebi nabili uzasno jak ritam i prosto je zamor materijala neminovan.
mislim da se ovde vise radilo o novcima jer su isli na varijantu stalnog zaposlenja i mesecne plate koja je sigurno bila visoka. ne vidim drugi razlog da su insitirali na svakodnevnim emisijama..
bilo koji televizijski format je jednom nedeljno... da se spremis za emisiju, osmislis sta ce se raditi.. kvalitet iziskuje vreme.
nisu oni losi na jutjubuEh, pa da krenu stopama legende jutubeta, šta bi im falilo. Pokojni Ekrem imao !2M views za Kuća - poso. Štagar je tu para. A tek sponzori.
Plus što odrade nešto solo, neku reklamicu snime, pa te turneje po inostranstvu. A još ako pojačaju celu priču da narod zna da samo tu mogu da ih gledaju, i-ha, što reče Rambo, vazda pun deviza.nisu oni losi na jutjubu
evo sta kaze chatgpt
Prosečno, njihov kanal ostvaruje između 7 i 10 miliona pregleda mesečno (kada se saberu nove i stare epizode).
Uzmimo neki prosečan balkanski RPM (zaradu na 1000 pregleda) za zabavni sadržaj: to je oko 0.80 € do 1.20 €.
Računica: 10.000.000 pregleda / 1000 = 10.000.
10.000 x 1 € = Oko 10.000 evra mesečno isključivo od YouTube reklama (AdSense).
svaka njima cast ali vec godinama ih ne pratim..brate dosta je bilo.. vec su sve moguce fore izvrteli milion puta.

sad im je problem sto ostaju bez tih para jer ne zele da ulagaju u sopstvenu produkciju.
kako je ivan ivanovic presao na sopstvenu produkciju, tako mogu i oni.
Možda traže eksploziv, Orban dojavio.

Zar se narod nije oslobodio straha...Значи,после Бг. Ректората,иде се на даље Преметачине и застрашивања.

Kakva reka bilo je max 100 dusa.Reka studenata došla da da podršku kolegama
Koji si ti ovde dlugomire?
njima realno ne treba ni dinar da snime epizodu..studio mogu da naprave u nekoj garazi a opremu mogu uzeti za male pare....realno njima treba 100e da snime epizodu
jedna kancelarija kamera i to je to
To sve mogu sami ako imaju ideje al sumnjam 14 godina je mnogo
bas to..friends, 21/2 muskarca itd ..itdpa da
14 godina je previse
nema vise vise ideja
pa bilo je mnogo popularnijih serija pa su trajale daleko krace
Bas volim da čitam lepe vesti,pretresaju zborase,smenjuju urednika na n1 jos jedna i da bude 3 u 1![]()

Policija pretresa prostorije Zborova građana Novog Sada
ako plakat drzi klinac: Ejjj sta ce klinac da se bavi politikom haha!Reka studenata došla da da podršku kolegama
Koji si ti ovde dlugomire?