Policija pretresa prostorije Zborova građana Novog Sada

a sto ih N1 ili NovaS ne uzmu?
A što bi više išli na bilo koju televiziju?
Ako se već ponavljaju i prežvakavaju, možda ne mogu da se razmahnu kako bi hteli, možda ih cenzura tv kuće sputava.
A to bi im se desilo i na N1 i NovaS. Možda ne u toj meri, ali svakako bi ih "usmeravali" na određenu stranu.
Ovako, brate, odrešene ruke. Otvoriš jutube kanal i što na um, to na drum.
Imaju ionako dovoljno publike, još od pre deset i kusur godina idu po 'Merike na turneje s predstavom, briga ih.

to i jeste moja poenta nego sam reagovao na represiju i tiraniju sto je receno kao razlog njihovog ukidanja.

realno nisu vise interentni.. iste fore zvakaju godinama.

ritam 5 dana u nedelji je ozbiljan i naravno da ce se istrositi.
Pa da, taman da ga ustopiraju malo, otprilike 2 epizode nedeljno puna kapa, možda i samo jedna, malo duža nego do sad. Al ga dobro odradiš, potkačiš sve redom i nikome ne polažeš račune.

Ali opet eto imaju obozavalaca iako ih ja nikada nisam pratio.
pitanje je koliki je to broj
sad sam im pogledao kanal..pregledi novih videa su oko 60 hiljada..to nije los broj ali za okvire jutjuba.
za televiziju je malo..mislis da oni to rade za sitne pare, pa produkcija.. pitanje je koliko se sponzorski isplatila ta emisija..

Pa da, taman da ga ustopiraju malo, otprilike 2 epizode nedeljno puna kapa, možda i samo jedna, malo duža nego do sad. Al ga dobro odradiš, potkačiš sve redom i nikome ne polažeš račune.
bolje da su radili kao seriju od dvadesetak jednocasovnih epizoda godisnje.

tad bi imali vremena i za kvalitetniji scenario..ovako su sebi nabili uzasno jak ritam i prosto je zamor materijala neminovan.

mislim da se ovde vise radilo o novcima jer su isli na varijantu stalnog zaposlenja i mesecne plate koja je sigurno bila visoka. ne vidim drugi razlog da su insitirali na svakodnevnim emisijama..

bilo koji televizijski format je jednom nedeljno... da se spremis za emisiju, osmislis sta ce se raditi.. kvalitet iziskuje vreme.

bolje da su radili kao seriju od dvadesetak jednocasovnih epizoda godisnje.

tad bi imali vremena i za kvalitetniji scenario..ovako su sebi nabili uzasno jak ritam i prosto je zamor materijala neminovan.

mislim da se ovde vise radilo o novcima jer su isli na varijantu stalnog zaposlenja i mesecne plate koja je sigurno bila visoka. ne vidim drugi razlog da su insitirali na svakodnevnim emisijama..

bilo koji televizijski format je jednom nedeljno... da se spremis za emisiju, osmislis sta ce se raditi.. kvalitet iziskuje vreme.
Eh, pa da krenu stopama legende jutubeta, šta bi im falilo. Pokojni Ekrem imao !2M views za Kuća - poso. Štagar je tu para. A tek sponzori.

Eh, pa da krenu stopama legende jutubeta, šta bi im falilo. Pokojni Ekrem imao !2M views za Kuća - poso. Štagar je tu para. A tek sponzori.

nisu oni losi na jutjubu
evo sta kaze chatgpt

Prosečno, njihov kanal ostvaruje između 7 i 10 miliona pregleda mesečno (kada se saberu nove i stare epizode).
Uzmimo neki prosečan balkanski RPM (zaradu na 1000 pregleda) za zabavni sadržaj: to je oko 0.80 € do 1.20 €.
Računica: 10.000.000 pregleda / 1000 = 10.000.
10.000 x 1 € = Oko 10.000 evra mesečno isključivo od YouTube reklama (AdSense).

nisu oni losi na jutjubu
evo sta kaze chatgpt

Prosečno, njihov kanal ostvaruje između 7 i 10 miliona pregleda mesečno (kada se saberu nove i stare epizode).
Uzmimo neki prosečan balkanski RPM (zaradu na 1000 pregleda) za zabavni sadržaj: to je oko 0.80 € do 1.20 €.
Računica: 10.000.000 pregleda / 1000 = 10.000.
10.000 x 1 € = Oko 10.000 evra mesečno isključivo od YouTube reklama (AdSense).
Plus što odrade nešto solo, neku reklamicu snime, pa te turneje po inostranstvu. A još ako pojačaju celu priču da narod zna da samo tu mogu da ih gledaju, i-ha, što reče Rambo, vazda pun deviza.

realno njima treba 100e da snime epizodu

jedna kancelarija kamera i to je to

To sve mogu sami ako imaju ideje al sumnjam 14 godina je mnogo
njima realno ne treba ni dinar da snime epizodu..studio mogu da naprave u nekoj garazi a opremu mogu uzeti za male pare....
zaradili su do sad toliko da mogu lagano da istrpe inicijalne troskove..a sama produkacija posto su njih trojica kosta nula dinara... tamo nema drugih likova koje treba da placaju a sami smisljaju scenario.

Reka studenata došla da da podršku kolegama :lol:

Koji si ti ovde dlugomire?

ako plakat drzi klinac: Ejjj sta ce klinac da se bavi politikom haha!

Ako plakat drzi student: ejjj sta se studenti bave politikom aj na fakultet i uci!

Ako plakat drzi radnik: ejjj ovaj covek ima posao i platu i jos se zali!

Ako plakat drzi stariji covek: Ejjj pa pri kraju zivota hoces da se pitas e pa ne moze!

Back