Policija nastavlja štrajk i 5. februara i neće da bije narod na mitingu SNS

KOLEGA IVAN

Poznat
Poruka
8.216
Nezavisni sindikat policije je danas izdao saopštenje u kome se kaže da će, zbog neispunjavanja njihovih zahteva od strane Vlade Srbije, nastaviti štrajk i u subotu, 5. februara, za kada je najavljen miting Srpske napredne stranke na Trgu Nikole Pašića u Beogradu. Nezavisni sindikat policije poziva sve kolege da nastave sa štajkom i u subotu a pristalice i simpatizere SNS-a da slobodno dođu na miting 5. februara pošto policija ni toga dana neće da bije narod. Ovaj policijski sindikat takođe obaveštava sve građane i potencijalne demonstrante koji su planirali intervenciju usitnjavanja kamena u bubregu, da će zbog štrajka morati da odlože operaciju na neodređeno vreme. U hitnim slučajevima policija poziva demonstrante i ostale građane da dođu u ulicu 29. novembra broj 107 da bi obavili preko potrebnu operaciju sitnjenja kamena iz bubrega i obaveštava pacijente da je ovakav tretman i dalje besplatan ali će se zbog štrajka većine policajaca izvoditi samo u popodnevnim časovima i to u terminu od 17 do 20h.

Nezavisni sindikat policije poziva sve huligane zainteresovane za obijanje prodavnica, butika i radnji sa sportskom opremom da navedene radnje obave 2 sata pre mitinga zbog nemogućnosti svih policajaca da izađu na teren i biju drugosrbijaše i ostale huligane u isto vreme koji je, naravno, izazvan redukcijom policijskog osoblja usled pomenutog štrajka sindikata policije. U saopštenju se navodi, da broj pijanih pljačkaša drugosrbijaša koji će zloupotrebiti miting SNS-a radi pljačke butika i zlatara nikako ne sme da pređe 10 na sat u istom delu grada da bi policija ipak stigla da interveniše na vreme.

www.narodnamilicija.rs

:hahaha:
 
Pa ako su policajci tolike budale - neka biju za platu od 5 din. narod. Nemam nista protiv...

Данас је тешко наћи посао и мало ко може себи да дозволи да изгуби тај што има. :) Нико неће тући народ из чиста мира, али ако дође до нереда, наравно да ће полиција реаговати.
 
Данас је тешко наћи посао и мало ко може себи да дозволи да изгуби тај што има. :) Нико неће тући народ из чиста мира, али ако дође до нереда, наравно да ће полиција реаговати.

Reagovati - da, ali tuci...?!
 
Ma ne ložite se...Policija uopšte nije u štrajku i ne znam zašto se uopšte prenose izjave ovog smešnog i lopovskog sindikata.
To je sindikat čije se članstvo osulo u poslednjiih godinu dana zbog malverzacija rukovodstva. To je sindikat koji radi za vladu Srbije.Rukovodioci su pozapošljavali žene po kancelarijama, dobili su od vlade službena auta na lična zaduženja, proneverili su ogromne svote novca od sindikalne članarine i zbog toga im se članstvo masovno osulo.
I ovaj štrajk o kojem trabunjaju u poslednje vreme ima političku pozadinu...i nema šanse da uspe i urodi plodom.
Dva najjača policijska sindikata ne podržavaju ovaj štrajk.

Tako da...nema brige. Policija će i dalje da obavlja svoje zadatke.:lol:
 

Back
Top