Policija iznela papirne kese pune dokaza iz kuće u kojoj je Noa svirepo ubijena

Grom_sa_neba!

Buduća legenda
Poruka
32.965
Zamolio bi medije da ne zbunjuju javnost...sa NWO narativom...
A MUP da se izjasni da li ovoj stradaloj osobi u licnoj i pasosu pise "M" ili "Ž" ?
I da se u skladu sa tim i mediji oglasavaju.

Policija iznela papirne kese pune dokaza iz kuće u kojoj je Noa svirepo ubijena​

https://www.telegraf.rs/vesti/hroni...aza-iz-stana-u-kojem-je-noa-isecena-na-komade

Njen "dželat", D.O. (33) je odmah uhapšen i priznao je zločin

u centru Beograda kojem je, kako se sumnja, ubijena Noa Milivojev (18).
Noa je bila transrodna osoba iz Kovilja koja je nestala u subotu 17. juna.
Devojka Noa ... rođena je kao Đorđe Milivojev, imala je 18 godina.

@Jugoslav Čvarak sta bi ti rekao ko je ovde stradao muska ili zenska osoba?

...

Muško kojem fali daska u glavi.

Ja cak mogu toliko siroko razumevanje da iskazem za ovu vest ako...

Ako je osoba promenio/la...pol...(u sta cisto sumnjam s obzirom da mu/joj je bilo 18g) i ako je usled toga u MUP dokumentima upisano "Ž"

A ako...verovatno to nije slucaj...
Onda je stradala osoba musko 1/1...

Jer sta sad npr...sutra ce takve osobe moci npr da ulaze u zenski WC i manijakisu...jer se kao eto osecaju kao "zene"...

Znaci nwo mediji sire nwo transgender narativ...mimo svih zakona i obicaja te kulture i tradicije...a verovatno i mimo zvanicnih MUP dokumenata stradale osobe...

....

Ja cak mogu toliko siroko razumevanje da iskazem za ovu vest ako...

Ako je osoba promenio/la...pol...(u sta cisto sumnjam s obzirom da mu/joj je bilo 18g) i ako je usled toga u MUP dokumentima upisano "Ž"

A ako...verovatno to nije slucaj...
Onda je stradala osoba musko 1/1...

Jer sta sad npr...sutra ce takve osobe moci npr da ulaze u zenski WC i manijakisu...jer se kao eto osecaju kao "zene"...

Znaci nwo mediji sire nwo transgender narativ...mimo svih zakona i obicaja te kulture i tradicije...a verovatno i mimo zvanicnih MUP dokumenata stradale osobe...

....
A pazi ovog gospodina:

https://www.google.com/amp/s/nypost...rs-say-they-live-in-fear-of-trans-member/amp/

ezgif.com-gif-maker.jpg

:per:

Iako, moram priznati da mi je pomalo žao tih cura, Wyoming je dosta konzervativna država, a opet nisu ekstremisti kao u Bible beltu, ali kako bi guštao da se takav manijak uvali u neko N.Y. ili L.A. sestrinstvo.

:srecan:

A pazi ovog gospodina:

https://www.google.com/amp/s/nypost...rs-say-they-live-in-fear-of-trans-member/amp/

Pogledajte prilog 1373699

:per:

Iako, moram priznati da mi je pomalo žao tih cura, Wyoming je dosta konzervativna država, a opet nisu ekstremisti kao u Bible beltu, ali kako bi guštao da se takav manijak uvali u neko N.Y. ili L.A. sestrinstvo.

:srecan:

Raj za manijake...izjasniti se kao "zena"...

A ovo nwo medijsko ludilo se širi:

Potresne scene na Trgu Republike: Beograđani u suzama pale sveće za brutalno ubijenu Tiktokerku

https://www.telegraf.rs/jetset/vesti-jetset/3709766-oprostaj-od-noe-milivojev

U pitanju je stradali ĐORĐE
Dakle ON :rtfm:

Neka neko to javi tim eventualno neupucenim klincima koji su pratili "Tiktokerku" ne znajuci da je Tiktoker! :rtfm:

...

Monstruozan zločin ostavio je bez teksta celu Srbiju, a brojni građani, pripadnici LGBTQ+ zajednice, kao i brojni aktivisti za prava i zaštitu žena i ljudskih prava, odali su poštu ubijenoj devojci.

1)
Nema potrebe za medijskim senzacionalizmom u kojem je da citiram "CELA SRBIJA ostala bez teksta"...
Zlocin jeste, ali ni C od Cele Srbije jos nije ni culo za vest, a kamoli da stigne da "ostane bez teksta"

2)
Ako MUP kaze da je usled promene pola u dokumentima stradale osobe pisalo "Ž" ja cu prihvatiti vest da je "žena" stradala...
A ako to nije slucaj - mediji da se izvinu javnosti i saopste da je stradala muska osoba
I da se izvinu za sirenje laznih podataka o zrtvi

...

ubijieni gospodin je gej odnosno *****
sto ne umanjuje zrtvu
niti opravdava ubistvo
ali nazivajmo stvari onako kako se zovu
ako je pederastija oblik antisocijalnog ponasanja
onda je osoba koja to upraznjava pederast ili ***** kako i glasi odomaceni termin

to nisam ja izmislio to je iz nastavne literature za skolovanje policije
sem ako se mozda nesto do sada nije promenilo

pa vidis da je muska osoba
ako se rodio kao djordje

da se izjasnjavao kao toster i da je ubijen
dal bi ubica odgovarao za unistavanje tostera ili tesko ubistvo

Onda npr svako od 30-40 godina pa i @Jugoslav Čvarak npr... moze da se izjasni da se oseca penzionerom...

Ono...volim da igram šah na Kališu, opipavam hleb u Maxiju, stojim u redu u Domu zdravlja...
Dajte mi penziju odmah !

A ja cu posle honorarno jos nesto da budzim...

...

Onda npr svako od 30-40 godina pa i @Jugoslav Čvarak npr... moze da se izjasni da se oseca penzionerom...

Ono...volim da igram šah na Kališu, opipavam hleb u Maxiju, stojim u redu u Domu zdravlja...
Dajte mi penziju odmah !

A.ja cu posle honorarno jos nesto da budzim...

...
pa moze, naravno.
samo sto je to odlika psihijatrijiskih bolesnika
i to su musterije za strucno osposobljene profesionalce

ubijieni gospodin je gej odnosno *****
sto ne umanjuje zrtvu
niti opravdava ubistvo
ali nazivajmo stvari onako kako se zovu
ako je pederastija oblik antisocijalnog ponasanja
onda je osoba koja to upraznjava pederast ili ***** kako i glasi odomaceni termin

to nisam ja izmislio to je iz nastavne literature za skolovanje policije
sem ako se mozda nesto do sada nije promenilo

Ubicu i zlocinca svakako treba najstrozije kazniti

Ali i mediji trebaju tacno izvestavati o zlocinu...jer u srzi ovog zlocina je ocigledno antisocijalna patologija sa dna drustvene lestvice...a kojoj oni sa netacnim izvestavanjem samo pogoduju...dakle postaju deo zlocina

...

Poslednja izmena:

Ali i mediji trebaju tacno izvestavati o zlocinu...jer u srzi ovog zlocina je ocigledno antisocijalna patologija sa dna drustvene lestvice...a kojoj oni sa netacnim izvestavanjem samo pogodiju...dakle postaju deo zlocina

...
slazem se kolega
da se ja pitam
dobili bi ozbiljnu robiju i trajno umanjen rad bubrega

Ali i mediji trebaju tacno izvestavati o zlocinu...jer u srzi ovog zlocina je ocigledno antisocijalna patologija sa dna drustvene lestvice...a kojoj oni sa netacnim izvestavanjem samo pogodiju...dakle postaju deo zlocina

...

Медији су јасно рекли да је у питању трансродна особа.

Ми вероватно не можемо ни да замислимо колико су те особе несрећне целог живота и у каквом јаду живе, и какву конфузију у глави имају.

Дај да се иживљавамо над неким мало јачим.

Мсм..ја први волим да се иживљавам овде над форумашима. Али не тражим јадне људе да се над њима иживљавам. Већ се иживљавам над форумашима који могу то да истрпе и одговоре.

Остави јадне људе на миру. Особа која је себи дала уметничко име Ноа није била трансродни политички активиста, већ је покушавала да живи свој живот.

To da li je nesrećno dete muško ili žensko ne menja činjenicu da je brutalno ubijeno. Pitanja iz ove tragedije koja su glavna a koja se sada pokušavaju sakriti iza LGBT agende i problematike vezane za nju:

1. Ako je policija imala info da se dete zaputilo kod "dečka" i imala njegovo ime i prezime zašto im je trebalo 20 dana da naprave proveru istog? Verovatno ne bi bilo spašeno ali barem bi se slučaj brzo rešio.
2. Kako je moguće da roditelji nesrećnog deteta saznaju za smrt istoga preko društvenih mreža i medija?
3. kako to nije prvi put, da li policija vrši internu istragu jer ima očigledno curenje informacija koje verovatno u nekim slučajevima direktno šteti istrazi

Nažalost vlastima sada odgovara da sve prebace na temu izjašnjavanja transrodne osobe i zamaskiraju suštinski i sistemski problem koji postoji u Srbiji. Ovo nije zločin iz "mržnje" niti je povezan sa problemima transrodnih osoba, ali niz odvratnih reakcija koje su usledile pokazuju svu bolest ovoga društva i koliko su beskrupulozni extremisti sa obe strane spektra. Desničari i razni aktivisti LGBT i sl. organizacija naravno imaće svoj šou narednih dana. Pa ko ima stomak.

Dete neka počiva u miru, a porodici saučešće i snaga da preguraju ovo. A državi i ovom društvu sve najgore, iz dana u dan padaju sve niže. Terminana faza kancera bojim se.

Auuu jbt kakvim stvarima se vi bavite, mislim na svirep nacin je ubijena jedna 18-godisnja osoba koja maltene jos nije ni zapocela zivot a to da li se osecala kao decak ili kao devojcica je najmanje bitno i na kraju krajeva licna i privatna stvar te osobe.

Inace sad ja cu opet malo terati kontru, po meni takva osoba definitivno nije muskarac, mislim oseca se kao zensko jos od najranijeg detinjstva, izgleda kao zensko, ima zensku fizionomiju, oblaci se kao zensko, prica kao zensko, hoda kao zensko (pa kako onda moze biti "muskarac" ? )..........tako da bi je pre smatrao zenskom osobom, ono sto kazu izgleda kao patka, pliva kao patka, zvuci kao patka pa po svoj prilici je patka, sad sto ima "deciji dodatak" medju nogama i sto se rodjena sa pogresnim genitalijama i sad sto se priroda malo poigrala sa tom osobom jbga.

E da inace postoji razlika izmedju onih trandzi muskaraca koji se oblace kao zene i onih koje se ceo zivot osecaju, identifikuju i zive kao zene ali su samo rodjene sa pogresnim genitalijama i ova nazalost tragicno nastradala osoba bi rekao da je spadala u tu drugu grupu.

Back