Policija hapsi i one kojji su u zatvoru

Rayela

Legenda
Poruka
71.814
Uhapšen Pacov iz zemunskog klana
Izvor: B92, Beta, Tanjug

Beograd -- Policija je uhapsila Mlađana Mićića Pacova, nekadašnjeg bliskog saradnika zemunskog klana, rečeno je danas Tanjugu u Ministarstvu unutrašnjih poslova.

Hapšenje su izvršili pripadnici Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, navode u MUP-u.

Mediji prenose da je Mićić nekadašnji bliski saradnik zemunskog klana na izdržavanju zatvorske kazne u požarevačkoj Zabeli zbog trgovine narkotika, a uhapšen je tokom slobodnog produženog vikenda i kod njega je nadjen arsenal oružja, prenosi Beta.

Kako saznaje B92, Mićić je često izlazio napolje, iz zdravstvenih razloga, zbog dijalize.

Pacov ne da samo ima slobodan vikend nego ima i produzen vikend pa se postavlja pitanje da li uopste nekada navrati u apsu.

Pusta se za vikend, danas su ga uhapsili, a danas je sreda.
Nego sto ga hapse, ako je vec jednom uhapsen i osudjen?

Koji su to bedni lopovi od sudija i policajaca.Taj kriminalac je bolestan i ko zna sve čime zaražen a oni,korumpirani skotovi ga puštaju da se na slobodi bavi kriminalom i ubije i zarazi još nekog.

Uzas jedan, dva puta sam citala ovu vest jer nisam mogla ocima da verujem, pomislila neka greska.

On se pojavljivao jednom nedeljno u zatvoru, a sest dana u nedelji krcmio ladno i mirno drogu. Zbog droge je navodno i osudjen.

policajci su nam neobrazovani i nekompetentni za svoj posao;mene je jedan inspektor u vezi jedne osobe za koju sam rekao da je pajdo pitao"a heroin se šmrče?"u smislu kokain se samo šmrče,ne verujući u moju priču..

taj je u policiju primljen tako sto je prepricao na konkursu "scarface"

Poslednja izmena:
prava slika naseg sudstva i policije.

e a ni forumaši nisu ništa bolji, ma ni ovolicko

ja htedoh da obnovim temu
http://forum.krstarica.com/showthre...hrvatskog-skarta-u-Srbiji?highlight=lino+lada
čak 19 stranica zbog serije sa manje lješnjaka
i sad, pošto je tema zatvorena, ne mogu da vam javim da je količina lješnjka veća neg što bi trebalo
okus je fantstičan
preporučam svima
pogotovo licemerima koji ne bi da otvraju temo o poboljšanju kvalitete

Koji su to bedni lopovi od sudija i policajaca.Taj kriminalac je bolestan i ko zna sve čime zaražen a oni,korumpirani skotovi ga puštaju da se na slobodi bavi kriminalom i ubije i zarazi još nekog.

Nisu njemu ortaci dali ovaj nadimak tek tako....
Znali su oni dobro kakve sve viruse i boleščine prenosi pacov !

Nego,čudna je odluka da mu se dozvoli čest izlazak iz zatvora...
U pitanju je veza.
Neki vrlo moćan pacov u pravosuđu ili policiji !

Back