Полиција брутално туче три Србина у Косовској Митровици

А за коју си ти опцију? Јел имаш ти своје решење ?
То те питам сво време, која је твоја опција? Рат? Само, да знаш да би у том случају Србија ратовала против НАТО пакта.
Шта мислиш, да ли би Србија могла да добије тај рат?
Dule, ovdje pojedini zloupotrebljavaju težak položaj našeg naroda na Kosovu samo da bi stranački profitirali.

Ne shvataju da bi to sve isto bilo da je bilo ko drugi na čelu Srbije.
Nije bitno da li su bili Karadžić, Mladić ili neko drugi umjesto njih, isto bi završili i osudjeni na pravdi Boga.
NATO mora opravdati svoju agresiju i bombardovanje i sve što se dešava na Kosovu je pod njihovom palicom..

То те питам сво време, која је твоја опција? Рат? Само, да знаш да би у том случају Србија ратовала против НАТО пакта.

Nema tu ratovanja, tamo se vodila diplomatska borba koju smo izgubili. Vučić je tokom godina primio 100 golova, ni jedan nije dao. Vrlo loš rezultat za nekog lidera.

I da, ako država ne može da zaštiti svoj narod koji trpi torturu onda je logično da organizuje raseljavanje. Međutim, tako bi ispali gubitnici, a njima treba imidž žrtve. Pa kako će do toga nego preko leđa tog naroda.

Nema tu ratovanja, tamo se vodila diplomatska borba koju smo izgubili. Vučić je tokom godina primio 100 golova, ni jedan nije dao. Vrlo loš rezultat za nekog lidera.

I da, ako država ne može da zaštiti svoj narod koji trpi torturu onda je logično da organizuje raseljavanje. Međutim, tako bi ispali gubitnici, a njima treba imidž žrtve. Pa kako će do toga nego preko leđa tog naroda.
Jedna opaska.. kad ti neko kao mario (ili onaj komšija..) lajkuje post, znaj da nešto nije kako treba u njemu.

Da li bi nešto bilo drugačije da je recimo Djilas predsjednik?
KOje su opcije i alternative?
Zašto čelnici opozicije u Srbiji javno ne osude pogrom našeg naroda na Kosovu?
Zašto se ne organizuju nestranačke demonstracije protiv šiptarskog terora nad Srbima na Kosovu?

Dule, ovdje pojedini zloupotrebljavaju težak položaj našeg naroda na Kosovu samo da bi stranački profitirali.

Ne shvataju da bi to sve isto bilo da je bilo ko drugi na čelu Srbije.
Nije bitno da li su bili Karadžić, Mladić ili neko drugi umjesto njih, isto bi završili i osudjeni na pravdi Boga.
NATO mora opravdati svoju agresiju i bombardovanje i sve što se dešava na Kosovu je pod njihovom palicom..
Наравно, све је мени то нажалост јасно.
Није ми само јасно како неки људи могу да користе србску трагедију на Косову ради политичког профита?? То ми никако није јасно.

Такође, многи овде нажалост не схватају појам Државе, а ни Цркве. Око Државе и њеног јединства, посебно у оваквим ситуацијама, требамо се сви окупити, сви који смо родољуби и желимо добро својој земљи и народу, без обзира на странку за коју гласамо и лидера ког подржавамо.

Нажалост, овде међу многим Србима не постоји тај дух окупљености око Државе, већ се све политикантски гледа. Зато нам и иде овако

Moje rešenje je vrlo jasno, neko ti prebija narod, iseljava, neko ti puca na narod i to ne jednom, već više puta, a ti vičeš u razgovoru sa Makronom kako nećeš reagovati i daješ im jasno do znanja da je sve ok što rade.

Ne mislim da bi mogla da dobije rat, ali isto tako ne mislim da bilo ko iz Evrope gleda bez trzavica to kad ti lepo podigneš KoV u stanje pripravnosti. Svaki put kad se tako nešto desilo oni su reagovali i strasti su se smirile.

Tvoja dužnost je da zaštitiš svoj narod, ali zaista, ne na rečima ako već hoćeš da ostanu tu gde jesu i da žive. A ne da vičeš kako nema predaje, a dao si šiptarima sve što postoji i ostavio svoj narod na milost i nemilost.

Jedna opaska.. kad ti neko kao mario (ili onaj komšija..) lajkuje post, znaj da nešto nije kako treba u njemu.

Zašto se ne organizuju nestranačke demonstracije protiv šiptarskog terora nad Srbima na Kosovu?
Ne može đilas da bude predsednik jer bi ga radikali ubili kao stambolića, đinđića i gomilu novinara.

Zato što problem nije u šiptarima, mi smo loše igrali. Sve smo dali, ništa dobili. Čak i po nas nepovoljan Briselski sporazum, koji je Vučić nasledio od Tadića, je predviđao ZSO za Srbe. Vučić nije ni za to uspeo da se izbori. Pitaš šta sad može da se uradi? Ne može ništa. Sve je već predato. Može samo da se prizna gubitak. Ali i za to se nemaju muda.

Moje rešenje je vrlo jasno, neko ti prebija narod, iseljava, neko ti puca na narod i to ne jednom, već više puta, a ti vičeš u razgovoru sa Makronom kako nećeš reagovati i daješ im jasno do znanja da je sve ok što rade.
Твоје решење је критика Вучића. Опет набрајаш његова ,,непочинства". :D

Ne mislim da bi mogla da dobije rat, ali isto tako ne mislim da bilo ko iz Evrope gleda bez trzavica to kad ti lepo podigneš KoV u stanje pripravnosti. Svaki put kad se tako nešto desilo oni su reagovali i strasti su se smirile.
Оваква реакција је итекако у игри. Као што си и сам рекао, није први пут да је Србија дигла борбену готовост и страсти су се смириле.
А ко је дигао ту борбену готовост? Па исти тај Вучић.
Тако да, ми још, сем оних који ,,све знају", не знамо која ће бити реакција државе на ово што се дешава.

Tvoja dužnost je da zaštitiš svoj narod, ali zaista, ne na rečima ako već hoćeš da ostanu tu gde jesu i da žive. A ne da vičeš kako nema predaje, a dao si šiptarima sve što postoji i ostavio svoj narod na milost i nemilost.
А ко помаже, леба ти, том народу тамо да опстане? Ко их снабдева храном, новцем и потрепштинама??
Па сигурно не Курти, него наша држава.
Да, дужност је Државе да заштити свој Народ и ја верујем да ће она то и учинити.

Али ми за ратове са НАТО тренутно немамо снаге, то мора свима да буде јасно, свиђало се то некоме или не.

Оваква реакција је итекако у игри. Као што си и сам рекао, није први пут да је Србија дигла борбену готовост и страсти су се смириле.
Тако да, ми још, сем оних који ,,све знају", не знамо која ће бити реакција државе на ово што се дешава.

А ко помаже, леба ти, том народу тамо да опстане? Ко их снабдева храном, новцем и потрепштинама??
Да, дужност је Државе да заштити свој Народ и ја верујем да ће она то и учинити.

Али ми за ратове са НАТО тренутно немамо снаге, то мора свима да буде јасно, свиђало се то некоме или не.

Sad već sereš, ja navodim šta nije uradio, a morao je da uradi i tačka. Ovakva reakcija očigledno nije u igri jer ne vidim da se dešava bilo šta, momci su upali na sever i tamo su danima, skidaju naše zastave, uzimaju institucije. Šta se čeka? Kakvih 72 sata?

Jeste, a onda ih natera na izborima da moraju da dođu i glasaju za njega. On njima ne pomaže, već ih drži kao taoce.

Kao ono kad je izveo 3 (tri) Nore i okrenuo ih ka Severu Kosmeta?

Наравно, све је мени то нажалост јасно.
Није ми само јасно како неки људи могу да користе србску трагедију на Косову ради политичког профита?? То ми никако није јасно.

Такође, многи овде нажалост не схватају појам Државе, а ни Цркве. Око Државе и њеног јединства, посебно у оваквим ситуацијама, требамо се сви окупити, сви који смо родољуби и желимо добро својој земљи и народу, без обзира на странку за коју гласамо и лидера ког подржавамо.

Нажалост, овде међу многим Србима не постоји тај дух окупљености око Државе, већ се све политикантски гледа. Зато нам и иде овако
Naravno da se nikada ne trebamo okupiti oko jedne ideje centralnih otimaca i regulatora, kao sto je Drzava.

Drustva nisu jaka zato sto su centralne vlasti drzave jake, naprotiv.

Cak i kada slobodarsko drustvo osvoji neka fasisticka vlast, to drustvo ce opet vise menjati fasiste na vlasti, nego obrnuto.

Видећемо. Нећу да доносим закључке унапред, као што неки то чине.

I šta ćeš reći kad po njegovom starom i oprobanom receptu bude govorio tri sata i ne rekao apsolutno ništa?

Šta onda? Biće oštro osuđujemo, mi smo zvali evropske predstavnike, mi ćemo ne znam ni ja šta, a momci će nastaviti da rade što su i radili, naš predsednik trenutno ima veće brige, a to je da agituje za litijum.

Sad već sereš, ja navodim šta nije uradio, a morao je da uradi i tačka. Ovakva reakcija očigledno nije u igri jer ne vidim da se dešava bilo šta, momci su upali na sever i tamo su danima, skidaju naše zastave, uzimaju institucije. Šta se čeka? Kakvih 72 sata?

Jeste, a onda ih natera na izborima da moraju da dođu i glasaju za njega. On njima ne pomaže, već ih drži kao taoce.
U srbiji da glasaju za vučića a na kosovu da glasaju za kurtija protiv samih sebe. Gde su radikali branili srbe istih tamo više nema.

I on je, samo što su njegovi otišli sa Čarnojevićem.
I ja sam isto rodom Šarplaninac, samo što su moji otišli 1450 .

To o čemu on priča je suva činjenica.
Svi su odvajali za kojekakve zemljotrese i pomoć za razvoj.

Izdaja takvih kao on je manji problem u odnosu na to što si ti isplanirao .
Od njega ne zavisi koliko od tebe.
Ako odeš otišao si.
Sećaće se deca na časovima kao što se sećaju srpskog Soluna, Skadra, Drača, Skoplja.
Možda ni toliko.

Avnojevsko nasleđe je presudilo ostatku Srba preživelih posle više Srbocida.
I dalje ljubičica smrdi na Dedinju i čuvaju je vojnici.
Tu u avnojevštini leži koren sve propasti Srba i Srbije
Nisam otišao već sam proteran od Vrhovnog izdajnika svog roda

Не чуди што нам је Држава дошла до оног жалосног стања кад имамо људе који овако размишљају.
Srbija je tokom svoje istorije uglavnom imala problema sa time sto imamo neke autokrate i diktatore, a ne suprotno, pomesao si nesto.

I šta ćeš reći kad po njegovom starom i oprobanom receptu bude govorio tri sata i ne rekao apsolutno ništa?
А шта човек са тобом да дискутује, кад ти већ унапред ,,пророчки ,,знаш" шта ће бити и шта сад ја теби да одговорим или да дискутујем, кад је немогуће надговорити то твоје велико ,,знање"??

А шта ако успе да учини да престане терор над Србима, шта ако Србија ипак нешто уради? Шта ћеш ти онда рећи?
predsednik trenutno ima veće brige, a to je da agituje za litijum.
Нигде нисам приметио да Председник агитује за литијум.

Srbija je tokom svoje istorije uglavnom imala problema sa time sto imamo neke autokrate i diktatore, a ne suprotno, pomesao si nesto.
Револуционари и анархисти, свог боја, су највише зла Србији и Србима нанели, а не државотворни људи и лидери!

Jel to rekao isti onaj Dule koji je objasnio kako ne treba menjati vlast jer će da dođu gori, a to je "potkrepio dokazima" tipa "pa, tako je bilo i pre!"?
Дуле није рекао да не треба мењати власт, већ да се то може радити регуларно, на изборима, а не насиљем, револуцијама, државним ударима, јер после таквих ,,смена" власти, Србима је само било горе. Дакле, смените власт на изборима, али не обојеним или нзм каквим револуцијама.

То што измишљаш и подмећеш нешто што нисам рекао довољно говори о теби.

Poslednja izmena od moderatora:
Дуле није рекао да не треба мењати власт, већ да се то може радити регуларно, на изборима, а не насиљем, револуцијама, државним ударима, јер после таквих ,,смена" власти, Србима је само било горе. Дакле, смените власт на изборима, али не обојеним или нзм каквим револуцијама.

То што измишљаш и подмећеш нешто што нисам рекао довољно говори о теби.

После ћеш да се правиш фин и да кмечиш како ти никога ниси лично увредио, него ето оптужују те зликовци. :lol:

Aha, a jasno je da na izborima koje ovi organizuju nikad neće doći do smene vlasti.

Što znači, ćuti i trpi.

Poslednja izmena od moderatora:

Back