Полиција брутално туче три Србина у Косовској Митровици

Очигледно је да ти глупеташ.
Космет је тренутно под окупацијом и факт је да није реинтегрисан у Србији. Јер немамо војску и полицију тамо. Хоћемо се сад правити луди да није тако?

Али то не значи да Косово није део Србије, он је окупиран, и док год га Србија не признаје (а ова власт није и никада неће признати Косово), оно је део Србије.
А даће Бог да се и потпуно реинтегрише у састав Србије.

Prilozi

• 449286969_10228856329166153_4318561462410193497_n.jpg
    449286969_10228856329166153_4318561462410193497_n.jpg
    106,7 KB · Pregleda: 2
Nemoj se fokusirati previše na političare.

Razmisli o svim tim ljudima dole, nevezano za njihovu nacionalnost, razmisli o njihovoj deci, i o svim načinima da taj zajednički život bude bolji.

Momentalno ćeš shvatiti da SNS i PDK ne rade u njihovu korist.
Nazalost ljudi se nikad ne pitaju. Da su se pitali i jedni i drugi verovatno do krvoprolica ne bi ni doslo. Politika je ta koja je ljude zadojila mrznjom a za sve se pitaju politicari, neki manje, neki vise, zavisi kome u ledja duvaju spoljasnji vetrovi.

Pola jaje, pola nije - ti ga raniš, on te bije.

Pogledajte prilog 1607480
Kako je moguće da nasedaš na ovog okorelog liberala pertowic?
Ja sam njega odavno blokirao trajno.
Vidiš da on šiptare i kosovare razdvaja jer su po njemu Srbi ma Kosovu kosovari.
Ja veći porez plaćam od njega Srbiji kako i za šta to neću ovde.Dakle ja sam Kosovac koji će posle izdaje takvih kao on živeti u centralnoj Srbiji.

I dalje jadni pokušaji na nivou 13 godina. ;)
Помно сам пратио те дискусије и теме од јуче и нигде ниси навео ниједно конкретно решење.
Значи, тога нема. Да има, лако би ти окачио. Него не знаш ни сам шта би радио, али лакше је наравно критиковати из фотеље и са тастатуре, него дати конкретно решење.

Помно сам пратио те дискусије и теме од јуче и нигде ниси навео ниједно конкретно решење.
Значи, тога нема. Да има, лако би ти окачио. Него не знаш ни сам шта би радио, али лакше је наравно критиковати из фотеље и са тастатуре, него дати конкретно решење.

Nisi pratio, u više postova sam naveo dva rešenja, znači ne znaš ni da čitaš.

Nisi pratio, u više postova sam naveo dva rešenja, znači ne znaš ni da čitaš.
Само ја сам те више пута то питао, а ти си се пребацивао на неке теме од пре сто година кад смо ја и ти водили ту дискусију и као и сада писао ,,иди тамо па тражи".

А шта је толико тешко да само копипејствујеш то овде? То толико тешка работа? :)

Само ја сам те више пута то питао, а ти си се пребацивао на неке теме од пре сто година кад смо ја и ти водили ту дискусију и као и сада писао ,,иди тамо па тражи".

А шта је толико тешко да само копипејствујеш то овде? То толико тешка работа? :)

Od pre sto godina? Diskusija bila juče.

Od pre sto godina? Diskusija bila juče.
Да, али кад сам те ја, у нашој дискусији јуче, питао да наведеш своје решење на Косово, ти си ми одговорио да си то већ једном навео на некој другој старој нашој дискусији о томе, да те мрзи да тражиш и рекао си мени да тражим.
Ето, тако је било.

Све у свему, јасно је да избегаваш да даш конкретно решење. Нема потребе више да се прњгањамо, јасно је да решења немаш. И не треба ни да га имаш, јер то и није твој посао, ти си као и ја само обичан грађанин. То је посао Државе.
Зато препустимо и помозимо (а ако не можемо да помогнемо, немој бар да одмажемо) Држави да тај проблем некако реши и заштити наш народ на Косову.

Да, али кад сам те ја, у нашој дискусији јуче, питао да наведеш своје решење на Косово, ти си ми одговорио да си то већ једном навео на некој другој старој нашој дискусији о томе, да те мрзи да тражиш и рекао си мени да тражим.
Ето, тако је било.

Све у свему, јасно је да избегаваш да даш конкретно решење. Нема потребе више да се прњгањамо, јасно је да решења немаш. И не треба ни да га имаш, јер то и није твој посао, ти си као и ја само обичан грађанин. То је посао Државе.
Зато препустимо и помозимо (а ако не можемо да помогнемо, немој бар да одмажемо) Држави да тај проблем некако реши и заштити наш народ на Косову.

Zemljače, juče sam ti jasno rekao da smo diskutovali na dve teme i da je moje rešenje tamo napisano, da potražiš. A ne na temi od pre sto godina negde tamo.

Ako ste toliko ograničeno, brate, to nije moj problem stvarno.

Zemljače, juče sam ti jasno rekao da smo diskutovali na dve teme i da je moje rešenje tamo napisano, da potražiš. A ne na temi od pre sto godina negde tamo.

Ako ste toliko ograničeno, brate, to nije moj problem stvarno.
Ево, прегледао сам детаљно. Колико сам схватио, залажеш се за исељавање Срба са Косова, јел тако?

Nisi ti to dobro shvatio, možda ti je to promaklo u onom tvom da Kosmet nije Srbija.
Написао си нешто у стилу ,,ако већ нема решења, иселите те људе одатле, да их више не малтретирају".

Парафрсзираио сам, али то је у суштини то.

Написао си нешто у стилу ,,ако већ нема решења, иселите те људе одатле, да их више не малтретирају".

Парафрсзираио сам, али то је у суштини то.

Nisi ti parafrazirao, već tumačio slobodnim stilom, pride nisi ni pročitao kako treba.

Nisi ti parafrazirao, već tumačio slobodnim stilom, pride nisi ni pročitao kako treba.
Ма како да није, све си ти несхваћен, мукице. Али био си јасан- или дизати војску, а ако не, иселити Србе са Косова.

То су твоје речи, хоћеш да ти их цитирам?

Ма како да није, све си ти несхваћен, мукице. Али био си јасан- или дизати војску, а ако не, иселити Србе са Косова.

То су твоје речи, хоћеш да ти их цитирам?

Nemaš kapacitet da shvatiš napisano i to nije moj problem.

Vidiš kako nisam bio za raseljavanje, već sam dao opciju jedan, a ako već kao pi*ka hoćeš samo da ćutiš dok ti ubijaju i prebijaju narod dole, poštenije ti je iseliti ih, jer se ovako ku*čiš iz Beograda i vičeš im nema predaje, nećemo priznati, a sve si priznao i ne reaguješ šta god da se dešava.

Kako je moguće da nasedaš na ovog okorelog liberala pertowic?
Ja sam njega odavno blokirao trajno.
Vidiš da on šiptare i kosovare razdvaja jer su po njemu Srbi ma Kosovu kosovari.
Ja veći porez plaćam od njega Srbiji kako i za šta to neću ovde.Dakle ja sam Kosovac koji će posle izdaje takvih kao on živeti u centralnoj Srbiji.

I on je, samo što su njegovi otišli sa Čarnojevićem.
I ja sam isto rodom Šarplaninac, samo što su moji otišli 1450 .

To o čemu on priča je suva činjenica.
Svi su odvajali za kojekakve zemljotrese i pomoć za razvoj.

Izdaja takvih kao on je manji problem u odnosu na to što si ti isplanirao .
Od njega ne zavisi koliko od tebe.
Ako odeš otišao si.
Sećaće se deca na časovima kao što se sećaju srpskog Soluna, Skadra, Drača, Skoplja.
Možda ni toliko.

Avnojevsko nasleđe je presudilo ostatku Srba preživelih posle više Srbocida.
I dalje ljubičica smrdi na Dedinju i čuvaju je vojnici.
Tu u avnojevštini leži koren sve propasti Srba i Srbije

Nemaš kapacitet da shvatiš napisano i to nije moj problem.

Vidiš kako nisam bio za raseljavanje, već sam dao opciju jedan, a ako već kao pi*ka hoćeš samo da ćutiš dok ti ubijaju i prebijaju narod dole, poštenije ti je iseliti ih, jer se ovako ku*čiš iz Beograda i vičeš im nema predaje, nećemo priznati, a sve si priznao i ne reaguješ šta god da se dešava.
А за коју си ти опцију? Јел имаш ти своје решење ?
То те питам сво време, која је твоја опција? Рат? Само, да знаш да би у том случају Србија ратовала против НАТО пакта.
Шта мислиш, да ли би Србија могла да добије тај рат?

Back