Полиција брутално туче три Србина у Косовској Митровици

nesko101

Elita
Poruka
19.234

Око поноћи, полиција је више од 10 минута тукла три младића српске националности у близини пицерије Мрвица.​

Када се чуло запомагање, из кафане Бишевац је изашао господин Лекић који је све то уснимио, а полиција га је заједно са другим лицима брутално привела.
Они се тренутно налазе у полицијској станици Северна Митровица.
Потсетићу полицију да не смеју да хапсе и одузимају телефон грађанима који снимају на јавној површини.
Хапшење господина Лекића је уследило са циљем брисања снимака са телефона.“
https://srbin.info/drustvo/policija-brutalno-tuce-tri-srbina-u-kosovskoj-mitrovici-video/
OVO PRE SAME IZDAJE ALEKSANDRA VUČIĆA ŠIPTAR NIJE MOGAO NI DA ZAMISLI A KAMO LI DA RADI.SADA SVI SRBI NA KOSOVU ZNAJU DA JE SRBIJA POSTALA SAUČESNIK U PROGONU.ZATO I NEMA OTPORA I PONAŠAJU SE KAO OVCE U TORU PRED KLANJE.

zato je Vučić rekao da nećemo nasedati na provokacije..
znači Šiptari ti lome kičmu a ti Srbine moj ćuti i trpi :) to je politika žvalavog izdajnika koji peče palačinke i kuva džem dok Kurti divlja po Kosovu
Кад крећеш на Косово?
Знам, никад. Циљ ти је само да лапрдаш по форуму

Вас поједине као да весели насиље које Шиптари врше над Србима да би могли да пљујете власти у Србији! Жалосно...

Bitno je da je SNS adekvatno obezbedio pedere u Beogradu sa 4000 policajaca

Ti su ljudi obezbeđivali red i mir, Tihi.

Kao da ne znaš da u Beogradu ima ljudi talibanskih težnji, koji jedva čekaju da dobijaju izloge, kradu patike, malo pale automobile, bacaju molotovljeve na zgrade i slično.

Ti si sporio, ti si rekao da će tako biti prolivena krv i u samoj Srbiji, dakle, očigledno ti Kosmet nije Srbija.
Очигледно је да ти глупеташ.
Космет је тренутно под окупацијом и факт је да није реинтегрисан у Србији. Јер немамо војску и полицију тамо. Хоћемо се сад правити луди да није тако?

Али то не значи да Косово није део Србије, он је окупиран, и док год га Србија не признаје (а ова власт није и никада неће признати Косово), оно је део Србије.
А даће Бог да се и потпуно реинтегрише у састав Србије.

Очигледно је да ти глупеташ.
Космет је тренутно под окупацијом и факт је да није реинтегрисан у Србији. Јер немамо војску и полицију тамо. Хоћемо се сад правити луди да није тако?

Али то не значи да Косово није део Србије, он је окупиран, и док год га Србија не признаје (а ова власт није и никада неће признати Косово), оно је део Србије.
А даће Бог да се и потпуно реинтегрише у састав Србије.

Sve si ti fino napisao, samo onaj deo "i u samoj Srbiji" još stoji.

Sve si ti fino napisao, samo onaj deo "i u samoj Srbiji" još stoji.
Па нек стоји. Нисам ништа погрешно написао.
Баш ме брига како ћеш ти то да тумачиш. Неће мени интернет ратници попут тебе делити лекције о Косову и учити шта је Косово и где је Косово.

Зар да се због педдера убијамо и по Београду? Тихи, ти желиш крв и у самој Србији?

Ne ja zelim da SNS posalje na Kosmet 1000 policajaca na ata imamo pravo po rezoluciji SB UN 1244

Ti su ljudi obezbeđivali red i mir, Tihi.

Kao da ne znaš da u Beogradu ima ljudi talibanskih težnji, koji jedva čekaju da dobijaju izloge, kradu patike, malo pale automobile, bacaju molotovljeve na zgrade i slično.

Znaci , neka se pedderska zastava vijori sa Skupstine Srbije

Back