Policajci ispred skupštine

mario80

Stara legenda
Poruka
88.531
U uniformama za razbijanje demonstracija se nalaze deca ili sitni ljudi slabije muskulature visine oko 170 cm a ima ih i nižih mislim da su devojčice u pitanju. Šta se ovo dešava sa srpskom policijom? Nemaju uobičajene pokrete kakve viđamo, sapliću se o trotoar npr.

Pokriveni fantomkama bez vidljivih oznaka identifikacije što je protivno zakonu.
Autorska tema
1000011884.jpg

U uniformama za razbijanje demonstracija se nalaze deca ili sitni ljudi slabije muskulature visine oko 170 cm a ima ih i nižih mislim da su devojčice u pitanju. Šta se ovo dešava sa srpskom policijom? Nemaju uobičajene pokrete kakve viđamo, sapliću se o trotoar npr.

Pokriveni fantomkama bez vidljivih oznaka identifikacije što je protivno zakonu.
Autorska tema
Pogledajte prilog 1811156

Srki Royal veci stit od pandura😂

iz medija

Sad videh hapšenje. Koje blamiranje nazovi policije. Čovek šeta mirno, a oni dotrčavaju i obaraju ga na zemlju, nisu prvo rekli uhapšeni ste zbog togbi tog, nema nikakvog opiranja a oni izigravaju neku akciju, još smešnije što ga hapsi neki iskompleksirani lik, znatno niži od Štimca.

@dragon x gde ti je taj snimak kako Stimac napada pandure? Sta cekas?

iz medija

Sad videh hapšenje. Koje blamiranje nazovi policije. Čovek šeta mirno, a oni dotrčavaju i obaraju ga na zemlju, nisu prvo rekli uhapšeni ste zbog togbi tog, nema nikakvog opiranja a oni izigravaju neku akciju, još smešnije što ga hapsi neki iskompleksirani lik, znatno niži od Štimca.

Odgovorice ti na to kao sto odgovara za referendum u Srpskoj, oko koga je uralo jedno mesec i po dana.

Sada se ucutao.

To ti je slika i prilika placenih botova Sluzbe.

Poptuni, ali potpuni besmislicari.

iz medija

Evo još ljudi na temi piše da je gledalo, nisam sam, ne mogu da nađem gdje, čini mi se na Tg kanalima ali ih pratim više pa ne znam na kom je bio snimak, možda je i Tiktok, uglavnom ima snimak kako se dere na megafon i zalijeće na policiju, lik je budala.

Evo još ljudi na temi piše da je gledalo,
jel, ima jos onih koji izmisljaju ?
nisam sam, ne mogu da nađem gdje, čini mi se na Tg kanalima ali ih pratim više pa ne znam na kom je bio snimak,
ja cu ti reci:

nije bio snimak no si pratio svinjformer, kada je onaj novinar dojucerasnji udbas, vikao:
EVO STIMAC POZIVA I JURISA NA POLICIJU
nije se videlo to ali se cuo on kako urla ...
možda je i Tiktok, uglavnom ima snimak kako se dere na megafon i zalijeće na policiju, lik je budala.
a gde je snimak ???

pojela maca...

Autorska tema
Pogledajte prilog 1811156
SŠUP Sr. Kamenica ? :think:

jel, ima jos onih koji izmisljaju ?

ja cu ti reci:

nije bio snimak no si pratio svinjformer, kada je onaj novinar dojucerasnji udbas, vikao:
EVO STIMAC POZIVA I JURISA NA POLICIJU

a gde je snimak ???

pojela maca...
Ne, gledao sam snimak, u nekom zelenom prsluku ili jakni je bio i drži megafon u ruci čini mi se.

Nisam ja lud ni budala kao neki ovde da izmišljam gluposti.

Back