Policajac vampir

ево ваше хрватске храбрости
--------------

USTASHI MURDERS IN WORLD WAR II CROATIA

Although exact figures for civilian victims of the Ustashi in the nazi puppet state of Croatia may never be known, the following numbers represent reasonable estimates as determined by reputable, scholarly sources.

Population Murdered
-------------------- --------------------
Jews 35-40,000 30,000
Gipsies 29,000 28,000
Serbs 1,750,000 600,000+ (murdered)
250,000 (expelled)
200,000 (forcibly converted to Catholicism)

Simon Wiesenthal Center

Aaron Breitbart
Senior Research Associate

9760 West Pico Blvd.
Los Angelos, CA 90035-4792
Phone: (213) 553-9035
Fax: (213) 553-8007
 
Канибализам постоји али не у овој причи, полицајац би дефинитивно требао да провери крвну слику а и снимак главе да уради. Дујa је спавао 42 дана на гробљу, мислeћи да ће и сам постати вампир ? Дај Звездана шта ви гајите ту...:lol:
 
O tome sam čitala da se desilo u bratskoj Rusiji dakle neki pravoslavni običaj

Имамо ми доста лепих обичаја али да приносимо људске жртве не.

Obicaji starih Slovena ima iste korene kao i sve vere indoevropskih naroda, kao što su Indusi, Kelti, Germani, Persijanci, Grci. Njihova vera bila je zasnovana na silama prirode, ali ne u njihovom direktnom obliku, već personifikovanim kroz razne bogove i bića. Sebe su smatrali potomcima bogova. Uprkos velikom poštovanju prema ovim bogovima, Sloveni su im se obraćali kao sebi ravnim. U nedostatku hramova, sveta mesta za molitve posvećene bogovima bile su šume i gajevi. Kao što je to slučaj u mnogobožačkim religijama, i Sloveni su prinosili žrtve da odobrovolje bogove. Međutim, gotovo da se ne može sresti slučaj prinošenja ljudskih žrtava, kao što se može sresti kod velikog broja naroda. Kroz običaje su se sačuvale mnoge uspomene na slovenske bogove i način života. Međutim, ovi običaji su dobili veo Hrišćanstva, iako oni prvobitno nisu bili povezani sa Hrišćanstvom. Mnogi hrišćanski sveci dobili su osobine bogova, a dani posvećeni nekom bogu preobratili su se u dane posvećene svecu. Ovo ukazuje koliko je jaka bila vera starih Slovena. Ona se mogla približiti stanovništvu i biti prihvatljiva samo ukoliko se običaji zadrže a bogovi ostanu, makar samo kroz svoje osobine. Ovakav slučaj nije viđen ni kod jednog drugog naroda..
 
O tome sam čitala da se desilo u bratskoj Rusiji dakle neki pravoslavni običaj

Don%E2%80%99t-text-and-fly.jpg
 

Back
Top