- Poruka
- 6.710
Zorane jel znaš šta još treba da se popravi stanje u policiji-procedure,zakoni,ovlašćenja itd.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
https://www.google.com/search?ei=ti.......0...1.1.64.psy-ab..0.0.0....0.TNNkA6_xex4
- - - - - - - - - -
Žuborim na one koji su ovo uradili.
Po meni albanci su to zaslužili.
Nemesaj Albance u to , nego teroriste , to je bitno naglasiti , mani naciju , mi smo se borili protiv terorista!
Upravo tako.
- - - - - - - - - -
Policija ne sme da bude kao teroristi, prčetino.
Kakav gmaz. Znam, jer sam bio u ratu. Mi kao pripadnici vojske terali smo civile da se poakuju i beže u Albaniju, jer ide policija po selima i ubija bajonetima civile, bez ispaljenog metka. Gowna.
Da, ali vojnike, gmazu jedan, a ne babe, dede i decu, kao što su to radile određene jedinice policije. Žuborim na njih i na sve ratne zločince.
Tu porodicu je izmislila smrdljiva Mira Marković, ona gnjida što je naredila vojsci da ostavi tenk pored kuće male Milice Rakić, ili pored bolnice Dragiša Mišović, namerno, da bi namerno izazvala civilne žrtve.
- - - - - - - - - -
Uzgred, ja mislio da ćeš da prestaneš da sereš a ti sve gori i gori. I ja ću ovako da upadnem na neku tvoju temu i ponašam se kao ti na ovoj, samo da vidiš kako to izgleda. Oko za oko, zub za zub.
Kao što rekoh za sve to treba 13godina da se sve to sredi.
Ovim tempom jedno 100 godina.Slažem Zorane da treba napraviti novu bolju vosjku, policiju.
Kao što rekoh za sve to treba 13godina da se sve to sredi.
Treba oko 17 godina